ING partner ‘Je bent nooit te oud om te leren’

Een flinke groep Nederlanders is niet of nauwelijks online. ING omarmt het initiatief om de kloof tussen ‘onliners’ en ‘nonliners’ te verkleinen.

Online bankieren, shoppen of vliegtickets bestellen is voor de meesten van ons de gewoonste zaak van de wereld. Ook zaken met gemeente of de Belastingdienst handelen we steeds vaker af achter de computer.

Toch is nog altijd een flinke groep Nederlanders niet of nauwelijks online. Meestal omdat ze moeite hebben met het gebruik van computers, maar ook omdat ze zich niet bewust zijn van de voordelen die het internet hun kan bieden. Als partner van het initiatief ‘Je bent nooit te oud om te leren’ wil ING deze mensen het plezier en gemak van internet helpen ontdekken. Zodat ook zij aansluiting vinden bij het groeiende deel van het maatschappelijke verkeer dat via internet loopt.

Hulp om de hoek

Het goede nieuws is dat vrijwel iedereen met een beetje hulp prima met computers en internet kan leren werken. Die hulp is bijna altijd in de buurt beschikbaar, bijvoorbeeld in de vorm van een korte computercursus. Kent u iemand in uw omgeving die wel wat computerhulp kan gebruiken? Laat hem of haar dan gratis bellen naar de Internet Helpdesk via 0800-0234444.

Meer weten? Bezoek de website www.digivaardigdigiveilig.nl.