In het nieuws: Meer meiden kiezen voor techniek

24-04-2014 -

Vrouwelijke rolmodellen en Girlsday maken techniek aantrekkelijker voor jonge meisjes. Dat is hard nodig, want de behoefte aan technisch personeel is groot.

Istanbul

ING MKB studie: Een derde kleinbedrijf doet zaken over de grens

23-04-2014 -

Een derde van de ondernemers in het kleinbedrijf is internationaal actief. Dit blijkt uit een enquête van het  ING Economisch Bureau onder 778 kleine ondernemers. De belangrijkste reden voor ondernemers om geen zaken over de grens te doen is dat het product of dienst daarvoor niet geschikt is. Betalingsrisico’s en regelgeving zijn de twee grootste knelpunten die ondernemers in het kleinbedrijf ervaren bij het internationaal zaken doen.

Lees het volledige bericht

Muziek delen

In het nieuws: Meer grip op de autokosten

23-04-2014 -

De auto is en blijft voor veel Nederlanders de heilige koe. Dat de edele vierwieler ook geld kost als hij stilstaat, beseffen we niet zo goed, blijkt uit onderzoek van ANWB en BNR.

Lees het volledige bericht

Muziek delen

In het nieuws: Tablet is de nieuwe Game Boy

22-04-2014 -

Een generatie groeide op met de Game Boy. Van de opvolger, de Nintendo DS, zijn ook vele miljoenen exemplaren verkocht. Maar de ‘handheld’ lijkt aan het eind van zijn levenscyclus.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Laatste foto's

Bekijk alle ING foto's op Flickr

Agenda

  • 26-04-2014
    ING BeleggersBarometer april
  • 01-05-2014
    Publicatie ING Starter van de Maand mei
  • 09-05-2014
    Selectiedag ING Ballenjongens en -meiden in Hoevelaken
Agenda

Relevante pagina's