Reizen

Na je afstuderen

Reizen

Ben jij klaar met studeren en ga je genieten van een mooie reis? Wij hebben wat tips en tools voor je op een rij gezet die jou kunnen helpen bij de voorbereiding. Of neem contact op met ons adviesteam.

Betalen in het buitenland

Ga jij na je studie naar het buitenland? Dan wil je daar natuurlijk ook gemakkelijk kunnen betalen. Dat kan uiteraard met je Betaalpas. Met een Creditcard op zak kun je ook nog eens gemakkelijk online betalen, bijvoorbeeld bij het boeken van een vliegticket. En met de Mobiel Bankieren App kun je altijd en overal geld overmaken.

Budget

Je hebt de tijd, nu het geld nog. Dat wordt rekenen: wat kosten reis en verblijf en hoe spaar je dit bij elkaar? Met de Spaarwijzer weet je precies hoeveel je opzij moet leggen om je benodigde budget bij elkaar te sparen.

Goed verzekerd op reis

Ga je een langere tijd op reis, dan heb je in veel gevallen een speciale reisverzekering of een aanvulling op je verzekering nodig. Nationale- Nederlanden biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om tot maximaal 6 maanden verzekerd op reis te gaan.

Persoonlijk advies

Voor persoonlijke vragen kan je altijd bellen: 020 22 888 88. Wij helpen je graag op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Administratie

Zorg dat je administratie thuis gewoon doorloopt. Vraag volmachten aan voor je ouders of vrienden, zodat zij de nodige geldzaken voor je kunnen regelen terwijl jij geniet van je reis.

Volg ING op Facebook

Volg ING op Facebook
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, discussieer mee en doe mee aan speciale Facebook-acties!

Like ons op Facebook