MasterCard SecureCode

Voortaan kunt u nóg veiliger bestellen en betalen bij internetwinkels. Dankzij de MasterCard SecureCode. Een service van de ING in samenwerking met MasterCard.

Wat is MasterCard SecureCode?

De SecureCode is een persoonlijke code die het mogelijk maakt dat u nu nog veiliger kunt betalen bij aangesloten internetwinkels in binnen- en buitenland. U kunt de SecureCode aanvragen voor zowel de Creditcard als de Platinumcard.

Gebruik van Mastercard SecureCode

U kunt gebruikmaken van de MasterCard SecureCode nadat u zich voor deze service heeft geregistreerd. U maakt bij registratie zelf uw persoonlijke SecureCode aan, die daarna als wachtwoord werkt. U dient uiteraard zorgvuldig om te gaan met uw wachtwoord en dit geheim te houden. Na uw registratie kunnen alle aangesloten internetwinkels u als kaarthouder herkennen. U wordt bij een onlinebetaling gevraagd uw MasterCard SecureCode wachtwoord in te voeren. Hiermee bevestigt u dat u de bevoegde kaarthouder bent en wordt uw betaling afgerond. De verkoper krijgt uw wachtwoord uiteraard niet te zien.

Ik ben mijn Mastercard SecureCode vergeten. En nu?

Het aanvragen van een nieuwe MasterCard SecureCode regelt u via de onderstaande stappen:

  1. Klik op ‘Uw MasterCard SecureCode vergeten’. Deze link vindt u in het scherm waar u tijdens uw betaling uw SecureCode invoert.
  2. Beantwoord uw geheime vraag.
  3. Maak uw nieuwe MasterCard SecureCode aan.

Geheime vraag

Heeft u nooit een geheime vraag aangemaakt of bent u het antwoord hierop vergeten? Neem dan contact op met onze Klantenservice via 020 22 888 88.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Vanuit het buitenland kunt u ons bereiken via 0031 20 561 16 19.

Heeft u vragen?

Meer over

Deel deze pagina

Inzicht in uw Creditcard

Inzicht in uw Creditcard
Met de Mobiel Bankieren App heeft u nu altijd en overal inzicht in uw Creditcard. U ziet in één oogopslag hoeveel ruimte u nog heeft.

Meer informatie