Uw ING hypotheek

Uw leven verandert en uw hypotheek dus ook. Geef uw wensen en wijzigingen voor uw ING-hypotheek tijdig door aan de ING. Zo heeft u nu én straks de hypotheek die het best bij uw situatie past.

Bouwdepot

De (ver)bouw van uw huis kunt u via uw hypotheek financieren. Het geld komt dan in een bouwdepot.

Uw rentevaste periode wijzigen

Heeft u een hypotheek bij de ING? En wilt u uw rentevaste periode wijzigen? Hier leest u hoe dit in zijn werk gaat.

Uw hypotheek gedeeltelijk aflossen

Heeft u geld over en wilt u een gedeelte van uw hypotheek aflossen? Dat kan. Het grote voordeel is dat uw maandlasten omlaag gaan.

Uw hypotheek volledig aflossen

Gaat u uw woning verkopen of wilt u uw hypotheek oversluiten? Lees alles over het aflossen van uw hypotheek.

Hypotheek verhogen

Wilt u uw huis verbouwen of een grote aankoop doen, dan kunt u geld besparen met de juiste financiering. Bijvoorbeeld door het verhogen van uw hypotheek.

Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen in uw persoonlijke situatie kunnen belangrijk zijn voor uw ING-hypotheek. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen, trouwen of een ander rekeningnummer krijgt.

Scheiden: huis en hypotheek

Bij een scheiding moet meestal minstens één van de partners op zoek naar andere woonruimte. En als u samen een hypotheek hebt afgesloten, moet ook deze opnieuw worden bekeken.

Uw huis verkopen voor een lager bedrag dan uw hypotheek

Het kan voorkomen dat u uw huis wilt verkopen voor een lager bedrag dan uw hypotheekschuld. In dat geval houdt u eventueel een restschuld over. Maar hoe lost u deze restschuld af? Neem dan eerst contact op met de ING om uw persoonlijke financiële mogelijkheden te bespreken.

Uw hypotheek niet meer kunnen betalen

In de huidige economische situatie hebben steeds meer Nederlanders moeite om hun hypotheek te betalen. Denkt u zelf in de problemen te komen, bel ons dan direct. Ook als u nog geen betaalachterstand heeft.