Eerste keer inloggen in Mijn ING

Direct overal internetbankieren

Eerste keer inloggen in Mijn ING

U gaat voor het eerst internetbankieren in Mijn ING? Dan doorloopt u eenmalig 4 eenvoudige stappen voordat u kunt inloggen. Hier leest u hoe en waarom u deze stappen doorloopt.

Eerste keer inloggen in Mijn ING (internetbankieren)

Als u voor de eerste keer gaat inloggen in Mijn ING, doorloopt u eenmalig 4 stappen. Tijdens deze stappen bevestigt de ING uw aanvraag voor Mijn ING en maakt u een nieuw wachtwoord aan. Zo kunt u altijd en overal veilig internetbankieren. Meer handige informatie over internetbankieren in Mijn ING? Bekijk dan de demo via onderstaande link.

Hoe log ik de eerste keer in?

Stap 1

Inloggen via ING.nl
Op de homepage van ING.nl klikt u rechtsboven op ‘Inloggen Mijn ING’

Stap 2

Gebruikersnaam en wachtwoord
Vul op het inlogscherm dat verschijnt uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Stap 3

In sommige gevallen vragen we u ook om een PAC-code. U krijgt deze code automatisch via een sms-bericht. Gebruikt u een papieren lijst met TAN- en PAC-codes? Dan vindt u de code op die lijst.

Stap 4

Wijzig uw wachtwoord
Vervang het wachtwoord dat u van de ING hebt ontvangen door een zelf gekozen wachtwoord. Hierna kunt u met uw nieuwe wachtwoord inloggen in Mijn ING.

Tip: wijzigen gebruikersnaam

Als u wilt, kunt u uw gebruikersnaam wijzigen.

  • Op de homepage van Mijn ING ziet u rechts onderin ‘Mijn gegevens en instellingen’.
  • Klik daar op ‘Inlogcodes wijzigen’.

Veilig internetbankieren

Het is prettig om te weten dat u altijd en overal veilig kunt internetbankieren. Daarom is het belangrijk dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord geheimhoudt. Zeker weten dat u inlogt op de beveiligde website van de ING? Controleer altijd het webadres https://mijn.ing.nl/. En controleer ook of u rechtsonder een icoon van een hangslot of sleutel ziet. Klopt het webadres en ziet u het icoon? Dan kunt u veilig starten met internetbankieren.

Heeft u vragen?

Contact

Meer over

Deel deze pagina