Veelgestelde vragen over Jonge Leeuwen

Jonge Leeuwen

 • 1.

  Jonge Leeuwen is een website en televisieprogramma voor alle kinderen die gek zijn op voetbal en het Nederlands Elftal.

  Op www.jongeleeuwen.nl leer je hoe je beter kunt voetballen, kun je een potje penalty’s spelen met je hyvesvriendjes en heb je toegang tot exclusieve video’s unieke evenementen en persoonlijke aandacht van jouw oranjehelden.

  Daarnaast zijn de jonge leeuwen wekelijks te zien op Disney XD. Iedere zondagochtend om 8.35 uur is er een nieuwe aflevering waarin ook de Voetbaldokter en de voetbalhelden van Oranje van de partij zijn (vanaf 18 april elke woensdag om 16:00 uur).

 • 2.

  Jonge Leeuwen is bedoeld voor alle kinderen die gek zijn op voetbal en het Nederlands Elftal.

 • 3.

  Meedoen met Jonge Leeuwen is makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een Hyves-profiel. Ga naar Jonge leeuwen.nl en klik op aanmelden. Daar meld je je aan met dezelfde inlogcodes als op Hyves. Op deze manier kun je bijvoorbeeld leuke voetbalspellen met je Hyves-vrienden spelen en unieke video’s delen.

 • 4.

  We zijn benieuwd naar al jouw vragen, klachten en ideeën. Ga hiervoor op www.jongeleeuwen.nl naar Contact en typ daar je reactie. Je hoort snel van ons!

 • 5.

  Jammer dat uw kind geen lid meer wil zijn van Jonge Leeuwen! Om uw kind af te melden klikt u rechtsboven op ‘Instellingen’en dan op ‘afmelden’. Zo is uw kind geen lid meer van Jonge Leeuwen en ontvangt hij of zij geen berichten meer. Uw kind kan later altijd weer lid worden.

 • 6.

  In het voetbalprogramma Jonge Leeuwen beleef je spannende avonturen met de Voetbaldokter, is er een leuke quiz en leer je iedere week een nieuwe move. Ook stellen de presentatoren Levi en Fresia iedere week een echte Oranje-speler aan je voor.

 • 7.

  Het televisieprogramma wordt op Disney XD uitgezonden. Iedere zondagochtend om 8.35 uur is er een nieuwe aflevering (vanaf 18 april elke woensdag om 16:00 uur).

 • 8.

  Via de kabel is Disney XD te zien op hetzelfde kanaal als Veronica. Ook is Disney XD te bekijken via digitale televisie van UPC. Vraag aan je ouders of zij deze zender voor je willen instellen.