Geld lenen kost geld

Aanvullende studentenproducten

Collegegeld, studieboeken, de huur van je kamer. Als student heb je vaak hoge kosten, maar ook weinig geld en tijd. De ING maakt het je graag wat makkelijker met een aantal voordelige producten. Speciaal voor studenten.

Sparen met de Toprekening

Sparen bij de ING is nu wel heel aantrekkelijk. Open nu een Toprekening en ontvang 1,25% variabele rente op jaarbasis.

Studentenverzekering

Weet jij wat je nodig hebt aan verzekeringen als je op kamers gaat? De Studentenverzekering van de ING. Want daarin zitten de 3 belangrijkste verzekeringen bij elkaar in één pakket. Je hebt het dus zo geregeld.

VGZ Zorgverzekering

Je wilt zo min mogelijk van je studiefinanciering uitgeven aan je zorgverzekering. Daarom hebben we een forse premiekorting voor je geregeld bij VGZ. Met ruime vergoedingen voor tandzorg, vaccinaties als je een verre reis maakt en voor een nieuwe (zonne)bril op sterkte.

Studenten Creditcard

Profiteer van de voordelige Studenten Creditcard van de ING. Hét betaalmiddel waarmee je wereldwijd geld opneemt en betaalt. Online shoppen of op vakantie gaan, het kan allemaal.

Rood staan met de Studentenbetaallimiet

Heb je soms net niet genoeg geld om het einde van de maand te halen? Met de Studentenbetaallimiet van de ING kun je rood staan op je Studentenrekening. Tegen een gunstige rente.

Na je studie

Met het einde van je studie bereik je ook het einde van je studentenverzekering. Je kunt je dan spullen verzekeren met de ING Inboedelverzekering. Dat kan maar liefst 10 jaar tegen de nieuwwaarde. Wel zo prettig.

Het gebruik van uw Betaalpas in het buitenland wijzigt vanaf 21 april 2013

Een 13e maand stufi?
Jij maakt kans op € 279,14 als je je stufi op je Studentenrekening laat storten

Meer informatie