De ING en Nationale-Nederlanden

Meer over de samenwerking en uw schadeverzekeringen

De ING en Nationale Nederlanden

Voor haar schadeverzekeringen werkt de ING nauw samen met Nationale-Nederlanden. De ING is en blijft uw vertrouwde aanspreekpunt, dat is niet veranderd. Wat verandert er dan wel voor u?


Wat merkt u er van?

De ING is bezig met het splitsen van haar bank- en verzekeringsactiviteiten. Nationale-Nederlanden is het verzekeringsbedrijf dat, net als de ING, onderdeel is van de ING Groep. Met ruim 5 miljoen klanten is dit een van de grotere verzekeraars van Nederland. En met 165 jaar ervaring in verzekeringen staat Nationale-Nederlanden voor deskundigheid. U kunt dus rekenen op een uitstekende dienstverlening.

Wat betekent dit voor uw schadeverzekering?

Voor uw schadeverzekeringen geldt dat de premie wordt geïncasseerd door Nationale-Nederlanden. En de mogelijke schadevergoedingen zullen ook worden uitbetaald door Nationale-Nederlanden. Dit geldt voor de volgende verzekeringen:

  • Reisverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Woonverzekering
  • Studentenverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
Heeft u een Autoverzekering bij de ING dan verandert er helemaal niets voor u.

Wat verandert er niet?

De ING blijft voor uw schadeverzekeringen uw aanspreekpunt. De voorwaarden van uw verzekering veranderen ook niet. En ook uw premie, dekking en polisnummer blijven gewoon hetzelfde.

Uw contactpersoon

Voor vragen over of wijzigen van uw schadeverzekering bel 020 22 888 88. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Heef u een levensverzekering via de ING?

Als u een levensverzekering via de ING heeft afgesloten, dan is uw contactpersoon nu Nationale-Nederlanden. Bij Nationale-Nederlanden blijft u verzekerd zoals u gewend bent. De voorwaarden van uw levensverzekering zijn niet veranderd. Ook uw premie, dekking en polisnummer zijn hetzelfde gebleven.
Voor levensverzekeringen die zijn gekoppeld aan een hypotheek of krediet van de ING geldt dit niet, voor meer informatie, zie: