Beleggen met Advies

Zelf aan zet met deskundig en actueel advies

Geld beleggen met professioneel advies

Wilt u een frisse blik op uw beleggingen? Met deskundig en actueel advies van de experts van de ING? Kies dan voor Advies. U bepaalt zelf of u het advies opvolgt of niet.

Kenmerken beleggen met Advies

 • Periodiek advies van de ING
 • Afwijken van advies is mogelijk
 • 3 beleggingsstrategieën: Actueel, Inkomen en Duurzaam
 • Wereldwijd beleggen in beleggingsfondsen en indextrackers
 • Bij een vermogen vanaf € 1.000

Voordelen beleggen met Advies

 • U ontvangt deskundig en actueel advies
 • U bent zelf aan zet en bepaalt of u het advies opvolgt of niet
 • U kiest zelf 1 van de 3 beleggingsstrategieën
 • Uw advies past bij uw beleggingsprofiel en -strategie
 • U betaalt een scherpe adviesvergoeding en geen kosten per transactie

U bent aan zet met deskundig en actueel advies

Met Advies ontvangt u periodiek een deskundig en actueel advies via Mijn ING (internetbankieren). ING adviseert u op basis van de analyses en visie van de experts van het ING Investment Office. Zij maken daarbij gebruik van hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de financiële markten wereldwijd. Deze markten houden zij nauwkeurig in de gaten. Zo is uw advies in lijn met actuele ontwikkelingen. U bent daarna zelf aan zet. Het advies eenvoudig opvolgen? Óf kiezen voor een andere verdeling van uw beleggingsportefeuille? Het kan allemaal!

Advies dat past bij uw beleggingsprofiel en - strategie

Het advies dat u krijgt is niet alleen deskundig en actueel. Het past volledig bij uw beleggingsprofiel en de beleggingsstrategie die u zelf kiest. En bij het risico dat u wilt nemen bij het beleggen.

Scherpe service fee zonder kosten per transactie

Met Advies betaalt u een scherpe service fee over uw belegd vermogen (op jaarbasis). Dit tarief wordt per kwartaal van uw rekening afgeschreven. U betaalt géén kosten per transactie en bewaarloon, zoals bij sommige andere banken. De ING ontvangt van de fondsbeheerders een distributievergoeding. Mede dankzij deze distributievergoeding profiteert u van een scherpe service fee.

Kosten beleggingsfondsen

De fondsbeheerder berekent kosten voor de beleggingsfondsen. Deze kosten worden uit het fonds onttrokken en niet apart aan u doorbelast. De kosten komen ten laste van het rendement van het beleggingsfonds.

Beleggen via Personal Banking of Private Banking

Heeft u een vermogen van minimaal € 75.000? Maak dan gebruik van de expertise en mogelijkheden van Personal Banking. Heeft u een belegd vermogen van minimaal € 500.000? Of kunt u een vermogen van minimaal € 1.000.000 sparen of beleggen? Maak dan gebruik van de expertise en mogelijkheden van Private Banking.

Risico’s van beleggen
Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt zelfs uw gehele inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van ieder product.

Contact

 • 020 22 888 88
  ma - vrij: 8.00 - 21.00 uur
  zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
 • Bel me nu
 • E-mail

Deel deze pagina