Beleggen met Beheer

Beleg uw geld zonder dat u hier dagelijks mee bezig bent

Rendementen met Beheer

Een frisse blik op uw beleggingen? Zonder dat u hier dagelijks mee bezig bent? Kies dan voor Beheer. Experts van de ING beheren uw beleggingen vanuit deskundige en actuele inzichten.

Kenmerken beleggen met Beheer

 • De ING beheert uw beleggingen voor u
 • 3 beleggingsstrategieën: Actueel, Inkomen en Duurzaam
 • Wereldwijd beleggen in beleggingsfondsen en indextrackers
 • Bij een vermogen vanaf € 1.000

Eenvoudig en deskundig uw beleggingen laten beheren

Belegt u met Beheer? Dan neemt de ING u al het werk uit handen. Uw beleggingen worden dagelijks voor u beheerd. De experts van het ING Investment Office stellen beleggingsportefeuilles samen op basis van hun analyses en visie. Zij maken daarbij gebruik van hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de financiële markten wereldwijd. Zij houden deze markten nauwkeurig in de gaten, Zo is uw beleggingsportefeuille altijd in lijn met de actuele ontwikkelingen.

 

 

Beleggingsportefeuille passend bij profiel en strategie

U laat uw beleggingen niet alleen eenvoudig en deskundig beheren. De ING zorgt er ook voor dat uw beleggingsportefeuille altijd past bij uw beleggingsprofiel en de beleggingsstrategie die u zelf kiest. En bij het risico dat u wilt nemen bij het beleggen.

Scherpe service fee zonder kosten per transactie

Met Beheer betaalt u een scherpe service fee over uw belegd vermogen (op jaarbasis). Dit tarief wordt per kwartaal van uw rekening afgeschreven. U betaalt géén kosten per transactie en bewaarloon, zoals bij sommige andere banken. De ING ontvangt van de fondsbeheerders een distributievergoeding. Mede dankzij deze distributievergoeding profiteert u van een scherpe service fee.

Kosten beleggingsfondsen

De fondsbeheerder berekent kosten voor de beleggingsfondsen. Deze kosten worden uit het fonds onttrokken en niet apart aan u doorbelast. De kosten komen ten laste van het rendement van het beleggingsfonds.

Beleggen via Personal Banking of Private Banking

Heeft u een vermogen van minimaal € 75.000? Maak dan gebruik van de expertise en mogelijkheden van Personal Banking. Heeft u een belegd vermogen van minimaal € 500.000? Of kunt u een vermogen van minimaal € 1.000.000 sparen of beleggen? Maak dan gebruik van de expertise en mogelijkheden van Private Banking.

Risico’s van beleggen
Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt zelfs uw gehele inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van ieder product.

Contact

 • 020 22 888 88
  ma - vrij: 8.00 - 21.00 uur
  zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
 • Bel me nu
 • E-mail

Deel deze pagina