Geld storten

Geld storten

Contant geld storten op uw Zakelijke Rekening? Dat kan bij de ING op diverse manieren. Bijvoorbeeld via de sealbagkluis, waardetransport of aan de stortautomaat.

Verpakt: via sealbagkluis

Contant geld stort u gemakkelijk af in de sealbagkluis, bij vrijwel ieder ING-kantoor. De sealbagkluis is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt zowel biljetten als munten storten. Biljetten stopt u in een sealbag, voor munten heeft u speciale MultiMuntSealbags nodig. Hiermee kunt u 2,5 kilo muntgeld per keer afstorten. De kosten voor verpakt storten via de sealbagkluis vindt u in de brochure Tarieven zakelijk betalingsverkeer.

Overeenkomst voor sealbagkluis

Voor het storten van contant geld bij een sealbagkluis, sluit u met de ING een overeenkomst Verpakt storten. Deze overeenkomst voor kunt u afsluiten aan de balie van uw ING-kantoor of met uw contactpersoon bij de ING.

Stortingsmaterialen

Voor het storten via de sealbagkluis, heeft u stortingsmaterialen nodig.

  • Voor biljetten: sealbags, stortingsformulier, retourenvelop. Makkelijker en eenvoudiger afstorten? U kunt het stortingsformulier digitaal invullen. Het formulier onthoudt uw gegevens. Sealbags en retourenveloppen kunt u ophalen op een ING-kantoor.
  • Voor munten: MultiMuntSealbags. Deze zijn niet verkrijgbaar op het ING-kantoor, maar krijgt u toegestuurd na het afsluiten van de overeenkomst Verpakt storten. Daarna bestelt u de MultiMuntSealbags rechtstreeks bij de leverancier.

Via waardetransport

Wilt u liever niet met veel contant geld over straat? Storten via waardetransport is veiliger en bespaart tijd. Om op deze manier te kunnen storten, sluit u een overeenkomst met een erkende waardetransporteur, bijvoorbeeld G4S of Brink’s. Daarnaast sluit u een overeenkomst Verpakt storten af bij de ING. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw ING-kantoor.

Aan de stortautomaat

Op ieder ING-kantoor en ING Servicepunt bevindt zich een stortautomaat, waar u per dag tot € 15.000 per rekening kunt storten. Op een ING servicepunt kunt u als zakelijke klant zelfs tot 30.000 euro per dag storten. Zakelijke klanten kunnen bij een ING Servicepunt per dag tot € 30.000 storten. Voor storten heeft u een Betaalpas nodig. U heeft hiervoor een Betaalpas nodig.Als u beschikt over gepersonaliseerde filiaalstortformulieren (voor 7 cijferige rekeningnummers) kunt u aan de stortautomaat ook een filiaalstorting doen.

Aan de balie

U kunt uw contant geld ook storten aan de balie van een ING-kantoor. Hiervoor heeft u uw Betaalpas nodig. Voor bedragen boven de € 15.000 vraagt de ING bovendien naar een geldig legitimatiebewijs. Het storten van munten aan de balie doet u gesorteerd, met muntzakjes. Deze zijn verkrijgbaar aan de balie. De kosten voor het storten aan de balie vindt u in de brochure Tarieven zakelijk betalingsverkeer.

Filiaalstorten

Heeft u meerdere filialen heeft die op hetzelfde rekeningnummer storten? Dan kunt u gebruikmaken van filiaalstorten. Filiaalstortingen zijn mogelijk via bovengenoemde stortingsalternatieven. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw ING-kantoor.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over geld storten, bijvoorbeeld over stortingsmiddelen of storten via waardetransport? Neem contact op met de Klantenservice: 020 22 888 22, bereikbaar Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. en zaterdag: 9.00 - 17.00 uur.

Mobiel Bankieren App

Mobiel Bankieren App
Met zakelijk mobiel bankieren heeft u altijd en overal inzicht in uw bankzaken. Download de app gratis.

Downloaden