Zakelijke Rekening

  • De basis voor het ontvangen van uw bijschrijvingen
  • Onderdeel van een zakelijk betaalpakket
  • Als extra rekening aan te vragen naast uw bestaande zakelijke betaalpakket 
Zakelijke Rekening

Het product

Eenvoudig uw bankzaken regelen begint met een pakket

De Zakelijke Rekening vormt de basis voor het inkomend betalingsverkeer van uw organisatie.

De Zakelijke Rekening kan los of als onderdeel van een zakelijk betaalpakket worden aangevraagd. Voordeel van een zakelijk betaalpakket is dat u standaard over Mijn ING Zakelijk (internetbankieren), een Betaalpas en de Mobiel Bankieren App beschikt. Daarmee heeft u altijd en overal inzicht in uw rekening en kunt u 24/7 uw bankzaken regelen.

Extra Zakelijke Rekening

Heeft u al een zakelijk betaalpakket en wilt u een extra Zakelijke Rekening aanvragen? Wij voegen de rekening kosteloos toe aan Mijn ING Zakelijk en aan de Mobiel Bankieren App. Zo kunt u ook met uw extra Zakelijke Rekening optimaal profiteren van het gemak van uw zakelijke betaalpakket.

Aanvragen Zakelijke Rekening

Vul het formulier Aanvragen Zakelijke Rekening in. Binnen 6 werkdagen ontvangt u een bevestiging dat uw rekening is geopend.

Zorgeloos overstappen

Ziet u op tegen de extra administratie van het overstappen naar een andere bank? Met de gratis Overstapservice stapt u zonder gedoe over naar de ING.

Voor wie?

De Zakelijke Rekening past bij u als

  • Uw organisatie de Zakelijke Rekening voornamelijk gebruikt voor inkomende betalingen.
  • Uw organisatie al over een zakelijk betaalpakket van de ING beschikt en u daarnaast een extra Zakelijke Rekening aan wilt vragen. 

Zakelijk betaalpakket voor meer betaalgemak

Heeft u nog geen zakelijk betaalpakket en wilt u altijd en overal inzicht in uw rekening en 24/7 uw bankzaken regelen? Profiteer dan van het gemak van onze zakelijke betaalpakketten. Daarmee heeft u standaard de beschikking over Mijn ING Zakelijk (internetbankieren), een Betaalpas en de Mobiel Bankieren App. Ons aanbod:

StarterspakketIs uw organisatie jonger dan 1 jaar en bankiert u nog niet zakelijk bij de ING? Het Starterspakket biedt u het eerste jaar gratis bankieren en gratis efficiënt betalingsverkeer via internetbankieren.
OndernemerspakketBestaat uw onderneming langer dan 1 jaar en bankiert u nog niet zakelijk bij de ING? Open dan het voordelige Ondernemerspakket.
Verenigingen en Stichtingen Pakket

Bestaat uw vereniging of stichting langer dan 1 jaar en bankiert u nog niet zakelijk bij de ING? Open dan het Verenigingen en Stichtingen Pakket. Hierbij krijgt u 50% korting op het efficiënte betalingsverkeer via internetbankieren.


Heeft u hulp nodig bij uw pakketkeuze? Op onze vergelijkingspagina ziet u welk pakket bij u past.

Kosten

Voor de Zakelijke Rekening betaalt u € 3,50 per maand. Daarnaast betaalt u voor uw af- en bijschrijvingen. U krijgt elk kwartaal een factuur.

Het volledige overzicht van de kosten die verbonden zijn aan de zakelijke producten en diensten van de ING vindt u in de brochure Tarieven zakelijk betalingsverkeer (PDF).

Voorwaarden

Als u een Zakelijke Rekening aanvraagt, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Dat kunt u lezen in de onderstaande voorwaarden. U leest er bijvoorbeeld over de regels die gelden voor het gebruik van de Zakelijke Rekening en voor de betalingstransacties. Maar ook de Algemene Bankvoorwaarden vindt u er. Heeft u nog vragen over de Zakelijke Rekening, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een vertegenwoordiger of gemachtigde toevoegen of afmelden voor de Zakelijke Rekening?

U kunt een vertegenwoordiger, gemachtigde of gemachtigde zonder betalingsbevoegdheid aan- of afmelden via het formulier Organisatiegegevens wijzigen.

Wanneer ontvang ik een afschrift van mijn Zakelijke Rekening?

De dag waarop u uw rekeningafschrift van de ING ontvangt, is afhankelijk van de afschriftfrequentie die u kiest, en het laatste cijfer (eindcijfer) van uw rekeningnummer.

Bekijk het ontvangstschema van de afschriften voor uw Zakelijke Rekening

Hoeveel Zakelijke Rekeningen mag ik hebben?

U kunt voor uw bedrijf een onbeperkt aantal Zakelijke Rekeningen aanvragen.