Uw bankzaken nog beter geregeld

Dit hebben wij voor u verbeterd

Om onze dienstverlening nog beter en gemakkelijker te maken, zijn wij continu bezig onze producten en diensten te verbeteren. Ook nu. Leest u hieronder wat er op uw verzoek nieuw of verbeterd is.

Mijn ING Zakelijk vernieuwd

Mijn ING Zakelijk vernieuwd

Om het u nog overzichtelijker en gemakkelijker te maken is Mijn ING Zakelijk vernieuwd. U kunt nu:

  • uw organisatiegegevens inzien
  • uw rekeningafschriften tot 7 jaar terug downloaden
  • uw bij- en afschrijvingen tot 16 maanden in het verleden inzien

Speciaal voor startende ondernemers

Speciaal voor startende ondernemers

Om startende ondernemers te helpen, is onze informatie voortaan ingedeeld per startersfase: oriënteren, voorbereiden, starten en groeien. Ook kunt u nu onze Bedrijfsidee calculator gebruiken. Dus ziet u kansen voor een eigen bedrijf? Dan kunt u berekenen wat uw idee u kan opleveren.

Verbeterde zakelijke nieuwsbrief

Verbeterde zakelijke nieuwsbrief

De zakelijke nieuwsbrief heet vanaf februari ING Nieuws Zakelijk. Wat is er verbeterd?

  • Relevante artikelen, afgestemd op uw situatie
  • Nu ook goed leesbaar op tablet en mobiel
  • Nieuwe rubrieken, functionaliteiten en een duidelijkere lay-out

Nu ook Zakelijk mobiel bankieren op uw Windows Phone

Mobiel Bankieren App sterk verbeterd

Op basis van uw feedback is het nu ook mogelijk om uw Zakelijke Rekening in te zien in de Mobiel Bankieren App voor Windows Phone. Installeer de update of download de app. Al meer dan 100.000 zakelijke klanten regelen hun bankzaken op hun mobiele telefoon.

Uw jaaroverzicht voortaan ook digitaal in Mijn ING Zakelijk

Het jaaroverzicht 2013 staat voor u klaar!

In uw Jaaroverzicht 2013 van de ING vindt u de gegevens van uw betaal-, spaar- en beleggingsrekeningen, leningen en hypotheken. U kunt deze gegevens downloaden en gebruiken voor het opmaken van uw jaarrekening en voor uw belastingaangifte van 2013.

Eenvoudig een zakelijk betaalpakket openen

Eenvoudig een zakelijk betaalpakket openen

Als ondernemer wilt u graag snel aan de slag. Daarom is het vanaf nu mogelijk om bij het aanvragen van een zakelijk betaalpakket direct een Zakelijke Spaarrekening te openen. Ook kunt u gelijk onze gratis Overstapservice aanvragen. Zo stapt u gemakkelijk over van uw oude bank naar de ING.

Stel zelf uw sectorvisie 2014 samen

Stel zelf uw sectorvisie 2014 samen

Het ING Economisch Bureau publiceert jaarlijks een algemene visie op het komende jaar. Dit jaar kunt u voor het eerst zelf een visierapport samenstellen, op basis van de sectoren en regio's die voor u van belang zijn.

Sparren over uw kansen

Sparren over uw kansen

Heeft u plannen om uw bedrijf uit te breiden? Of wilt u een nieuwe markt of nieuw kanaal verkennen? Onze adviseurs helpen u graag op weg in een persoonlijk gesprek.

Voordeliger bellen met de ING

Voordeliger bellen met de ING

Belde u voorheen met de ING, dan betaalde u voor de 0900-nummers 10 cent per minuut. Veel klanten vonden dit niet klantvriendelijk. Daarom passen we dit aan. U belt voortaan naar een 020-nummer. U houdt dezelfde service, tegen lagere kosten.

Naams- en adreswijzigingen KvK automatisch naar de ING

Naams- en adreswijzigingen KvK automatisch naar de ING

Vanaf 7 oktober neemt de ING naams- en adreswijzigingen van bedrijven automatisch over uit het Handelsregister. Daardoor hoeven onze zakelijke klanten deze wijzigingen alleen nog door te geven bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen u graag werk uit handen.

Rekeningafschriften nu digitaal

Rekeningafschriften nu digitaal

Vanaf 1 juli 2013 staan al uw rekeningafschriften voor u online in Mijn ING Zakelijk. Er is geen verschil met de papieren variant, het zijn maandelijkse afschriften. Papieren afschriften krijgt u vanaf die datum niet meer. Voor u geen gedoe meer met mapjes, goed voor het milieu en wij besparen kosten.

Vreemde Valutarekening voor China

Vreemde Valutarekening voor China

Doet u zaken met China? Sinds begin 2013 kunt u bij de ING een Vreemde Valutarekening openen in Renminbi, de Chinese valuta. De valutasoort of munteenheid is de Yuan, afgekort CNY. De Renminbirekening heeft u nodig als u importeert uit of exporteert naar China. Op deze rekening kunt u niet rood staan.

Mijn ING Zakelijk nu met overzicht spaarsaldi

Mijn ING Zakelijk nu met overzicht spaarsaldi

Mijn ING Zakelijk wordt steeds handiger. De laatste uitbreiding is dat u de overzichten van al uw spaarsaldi kunt bekijken. U kiest in Mijn ING Zakelijk (internetbankieren) voor de link ‘Spaarsaldo bekijken’.

Zakelijk krediet, ja of nee?

Zakelijk krediet, ja of nee?

Wij krijgen veel kredietaanvragen binnen. Deze aanvragen worden door de ING serieus en kritisch beoordeelt en dit brengt een aanzienlijke verwerkingstijd met zich mee. Hoe bereidt u uw kredietaanvraag voor? Wij hebben een tool voor u ontwikkeld.

Zakelijke Rekening zelf opzeggen in Mijn ING Zakelijk

Zakelijke Rekening zelf opzeggen in Mijn ING Zakelijk

U kunt sinds kort uw Zakelijke Rekening zelf opzeggen via Mijn ING Zakelijk (internetbankieren). Wel zijn er een paar voorwaarden, zoals:

  • Het resterende saldo is maximaal € 1.000.
  • De opzeggende vertegenwoordiger is zelfstandig bevoegd.
  • Er zijn geen andere gekoppelde rekeningen dan een spaarrekening.