Instellingen

• 1.

In het rekeningoverzicht zijn de af- en bijschrijvingen tot 16 maanden geleden zichtbaar. U krijgt standaard de af- en bijschrijvingen van één dag te zien. U kunt per dag door de af- en bijschrijvingen bladeren. Wilt u meer af- en bijschrijvingen in één overzicht? U kunt dit aanpassen in ‘Instellingen en gegevens > Voorkeuren > Voorkeurinstellingen’. U kunt kiezen voor een overzicht per week, per 2 weken of per maand.

Belangrijk: het wijzigen van de voorkeursinstellingen heeft effect op het rekeningenoverzicht van alle gebruikers van het Mijn ING Zakelijk abonnement.

• 2.

In het rekeningoverzicht zijn de af- en bijschrijvingen tot 16 maanden geleden zichtbaar. U krijgt standaard de af- en bijschrijvingen van één dag te zien. U kunt per dag door de af- en bijschrijvingen bladeren. Wilt u meer af- en bijschrijvingen in één overzicht? U kunt dit aanpassen in ‘Instellingen en gegevens > Voorkeuren > Voorkeurinstellingen’. U kunt kiezen voor een overzicht per week, per 2 weken of per maand.

Belangrijk: het wijzigen van de voorkeursinstellingen heeft effect op het rekeningenoverzicht van alle gebruikers van het Mijn ING Zakelijk abonnement.

• 3.

U kunt de instellingen van het Mijn ING Zakelijk abonnement aanpassen door te klikken op ‘Instellingen en gegevens > Voorkeuren > Voorkeurinstellingen’.

Belangrijk: het wijzigen van de voorkeursinstellingen heeft effect op het rekeningenoverzicht van alle gebruikers van het Mijn ING Zakelijk abonnement.

• 4.

U kunt alleen het inlogscherm van Mijn ING Zakelijk als snelkoppeling op uw bureaublad bewaren. Dit doet u als volgt:

• Ga naar uw desktop of bureaublad
    • Klik op de rechtermuisknop
    • Kies ‘Nieuw’ en daarna voor ‘Snelkoppeling’
    • U krijgt een wizard te zien
    • Hier vult u het juiste webadres in
    • Voor Mijn ING Zakelijk voert u in: https://mijnzakelijk.ing.nl
    • Voor ING.nl voert u in: http://www.ing.nl/zakelijk
    • Klik op ‘Volgende’
    • Geef een naam aan de snelkoppeling
    • Klik op ‘Voltooien’