MKB en Ondernemers

Franchise & formule

Franchise & formule

Franchiseformules appelleren aan ondernemerschap. Met alles wat daarbij hoort: durf, visie en doorzettingsvermogen. En de praktische kant natuurlijk: financiering, betalingsverkeer en verzekeringen.

Franchisegever

Uw formule staat als een huis, in goede en slechte tijden. U inspireert uw franchisenemers en u heeft daarvoor uw eigen adviseurs. Zoals de ING. Wij helpen met raad en daad, met arrangementen op maat:

  • Financiering
  • Betalingsverkeer
  • Verzekeringen
Ons collectieve maatwerk is laagdrempelig en kenmerkt zich door gunstige voorwaarden en prijzen. Onze adviseurs staan voor u klaar. Maak een afspraak met Esthrella Khouw of Dirk Visser.

Franchisenemer

Als ondernemer aan het werk in de branche waar uw hart ligt? Dat kan als franchisenemer. Veel vrijheid, veel kansen, veel synergie. Wij herkennen de ondernemer in u en wij begrijpen dat u een deskundige bank nodig heeft. Voor financiering, voor verzekeringen en voor uw betalingsverkeer. Praat eens met een van onze adviseurs Esthrella Khouw of Dirk Visser.

Franchise is crisisbestendig

Onderzoek naar franchise formules geeft aan dat die het beter doen dan het gemiddelde van de sector. Succes factoren van de franchise onderneming zijn samenwerking, innovatie en een gezonde financieringsstructuur.

NFV

De ING werkt al jaren nauw samen met de Nederlandse Franchise Vereniging. Wij denken mee en adviseren. De ING is de hoofdsponsor van de prestigieuze NFV-trofee. Deze vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een formule met uitmuntende verdiencapaciteit en vakkundig ondernemerschap.

Esthrella Khouw

Esthrella Khouw
Manager zakelijke arrangementen
06-15066354
Esthrella.khouw@ing.nl

Dirk Visser

Dirk Visser
Specialist zakelijke arrangementen
06-30051714
dirk.visser.franchise@ing.nl