Sparen voor starters

Geld opzij zetten

Sparen voor Starters

Als starter kunt u zorgeloos sparen, bijvoorbeeld voor een goede investeringskans of de belastingaanslag. Met de Zakelijke Spaarrekening van de ING kunt u altijd direct bij uw spaargeld.

Zakelijke Kwartaal Spaarrekening

Kunt u uw geld langer dan een kwartaal missen? Zet dan uw reserves op de Zakelijke Kwartaal Spaarrekening. U ontvangt elk kalenderkwartaal een basisrente. Daarnaast ontvangt u ook elk kalenderkwartaal een bonusrente over het laagste saldo gedurende het kalenderkwartaal. Dus, hoe hoger uw saldo is, hoe meer rente u ontvangt. Zowel de basis- als de bonusrente van deze spaarrekening zijn variabel. Dit betekent dat de ING de rente op ieder moment kan wijzigen.

Zakelijke Bonus Spaarrekening

Verwacht u komende jaar een toename van uw spaargeld en kunt u uw geld langer dan 1 jaar missen? Ga dan zakelijk sparen met de Zakelijke Bonus Spaarrekening van de ING. Met deze spaarrekening ontvangt u altijd een basisrente. Is uw spaarsaldo echter aan het eind van het jaar gelijk of groter dan het beginsaldo? Dan ontvangt u over uw hele saldo nog een bonusrente. Zowel de basis- als de bonusrente van deze spaarrekening zijn variabel. Dit betekent dat de ING de rente op ieder moment kan wijzigen.

Zakelijke Spaarrekening

Wilt u direct over u spaargeld beschikken en altijd kosteloos bijstorten of opnemen? Open dan een Zakelijke Spaarrekening. U kunt deze met elk gewenst bedrag openen en de rekening heeft hetzelfde rekeningnummer als uw Zakelijke Rekening. Deze spaarrekening heeft een variabele rente. Dit betekent dat de ING de rente op ieder moment kan wijzigen.

Nog geen klant bij de ING?

Bankiert u nog niet bij de ING? Open snel en zonder gedoe een zakelijk betaalpakket bij ons. Zoals u het wilt en zonder afspraak. Online of op een ING-kantoor? Aan u de keuze. Direct een Zakelijke Spaarrekening aanvragen en gebruik maken van onze gratis Overstapservice? Dat kan gelijktijdig met het aanvragen van uw zakelijk betaalpakket. Wij maken het u graag gemakkelijk.