Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bescherm uw bedrijf: zorg voor dekking tegen aansprakelijkheid

Bedrijfsaansprakelijkheid

Krijgt uw bedrijf een schadeclaim van klant, werknemer of leverancier? Bescherm uw bedrijf met de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Nationale-Nederlanden.

Kenmerken Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  • Dekking op maat
  • Deskundige en snelle schadeafwikkeling
  • Af te stemmen op de wensen van uw bedrijf
  • Ook ondersteuning bij onterechte claims

Onderdeel van het Zekerheidspakket

Deze verzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden. Binnen dit pakket sluit u verzekeringen af die toegesneden zijn op uw branche. Het Zekerheidspakket is voor ZZP’ers en MKB’ers die werken in de branches handel, zakelijke dienstverlening, bouw, zorg en uiterlijke verzorging of horeca. Voor MKB’ers geldt een maximum van 10 werknemers.

Heeft u vragen?

Wilt u weten welke premie in uw situatie geldt? Of heeft u andere vragen over het Zekerheidspakket? Bel 020 22 888 22. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wilt u advies?

Wilt u advies over hoe u de risico’s kunt afdekken die u, uw bedrijf of uw medewerkers lopen? Vraag dan een adviesgesprek aan via ons afspraakformulier. Wij brengen u dan in contact met een adviseur die samen met u uw situatie bekijkt en uw wensen bespreekt.

  • Heeft u 10 of minder werknemers (inclusief eigenaar) en een omzet van € 2,5 miljoen of minder? Dan neemt een adviseur van het Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden contact met u op.
  • Heeft u meer medewerkers, een hogere omzet of bent u bestuurder van een vereniging of stichting? Dan neemt een adviseur van Mandema & Partners contact met u op.

In het kennismakingsgesprek vertelt de adviseur u wat de vervolgstappen zijn. Voor het advies wordt een tarief in rekening gebracht dat vooraf met u wordt overeengekomen. Meer hierover leest u in de dienstverleningsdocumenten van Nationale-Nederlanden en Mandema & Partners.

Heeft u vragen?

Contact

Meer over

Deel deze pagina