Bedrijfsschadeverzekering

Bescherm uw nettowinst bij bedrijfsschade

Bedrijfsschade

Waterschade? Brand? Met de Bedrijfsschadeverzekering van Nationale-Nederlanden stelt u de continuïteit van uw bedrijf bij dit soort incidenten veilig.

Kenmerken Bedrijfsschadeverzekering

  • Uitkering waarmee u vaste lasten zoals huur en salarissen kunt blijven betalen
  • Dekking van extra kosten om het bedrijf na schade weer snel op gang te krijgen
  • Verhoogde dekking: tot 130% van verzekerde som

Wanneer een Bedrijfsschadeverzekering?

Bij schade aan uw bedrijf kan uw bedrijf voor langere tijd geheel of gedeeltelijk stil liggen, met als gevolg geen of verminderde inkomsten, of een faillissement. Wel zo prettig dat u op zo’n moment een beroep kunt doen op de Bedrijfsschadeverzekering. U kunt uw vaste lasten zoals huur en salarissen dan gewoon blijven betalen.

Onderdeel van het Zekerheidspakket

Deze verzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden. Binnen dit pakket sluit u verzekeringen af die toegesneden zijn op uw branche. Het Zekerheidspakket is voor ZZP’ers en MKB’ers die werken in de branches handel, zakelijke dienstverlening, bouw, zorg en uiterlijke verzorging of horeca. Voor MKB’ers geldt een maximum van 10 werknemers.

Heeft u vragen?

Wilt u weten welke premie in uw situatie geldt? Of heeft u andere vragen over het Zekerheidspakket? Bel 020 22 888 22. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wilt u advies?

Wilt u advies over hoe u de risico’s kunt afdekken die u, uw bedrijf of uw medewerkers lopen? Vraag dan een adviesgesprek aan via ons afspraakformulier. Wij brengen u dan in contact met een adviseur die samen met u uw situatie bekijkt en uw wensen bespreekt.

  • Heeft u 10 of minder werknemers (inclusief eigenaar) en een omzet van € 2,5 miljoen of minder? Dan neemt een adviseur van het Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden contact met u op.
  • Heeft u meer medewerkers, een hogere omzet of bent u bestuurder van een vereniging of stichting? Dan neemt een adviseur van Mandema & Partners contact met u op.

In het kennismakingsgesprek vertelt de adviseur u wat de vervolgstappen zijn. Voor het advies wordt een tarief in rekening gebracht dat vooraf met u wordt overeengekomen. Meer hierover leest u in de dienstverleningsdocumenten van Nationale-Nederlanden en Mandema & Partners.

Heeft u vragen?

Contact

Meer over

Deel deze pagina