Eigen Vervoerverzekering

Verzeker de kostbare spullen in uw auto

Eigen Vervoer

Uw auto opengebroken en uw laptop of gereedschap weg? Met de Eigen Vervoerverzekering van Nationale-Nederlanden krijgt u de schade vergoed.

Kenmerken Eigen Vervoerverzekering

  • Goederen in uw auto en tijdens laden/lossen verzekerd
  • Voor goederen die permanent en tijdelijk in uw auto liggen
  • Dekking bij schade en diefstal

Voor wie is de Eigen Vervoerverzekering?

U kunt de Eigen Vervoerverzekering afsluiten als u werkzaam bent in de detailhandel, bouw, zorg, uiterlijke verzorging of horeca.

Onderdeel van het Zekerheidspakket

Deze verzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden. Binnen dit pakket sluit u verzekeringen af die toegesneden zijn op uw branche. Het Zekerheidspakket is voor ZZP’ers en MKB’ers die werken in de branches zakelijke dienstverlening, bouw, zorg en uiterlijke verzorging of horeca. Voor MKB’ers geldt een maximum van 10 werknemers.

Heeft u vragen?

Wilt u weten welke premie in uw situatie geldt? Of heeft u andere vragen over het Zekerheidspakket? Bel 020 22 888 22. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wilt u advies?

Wilt u advies over hoe u de risico’s kunt afdekken die u, uw bedrijf of uw medewerkers lopen? Vraag dan een adviesgesprek aan via ons afspraakformulier. Wij brengen u dan in contact met een adviseur die samen met u uw situatie bekijkt en uw wensen bespreekt.

  • Heeft u 10 of minder werknemers (inclusief eigenaar) en een omzet van € 2,5 miljoen of minder? Dan neemt een adviseur van het Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden contact met u op.
  • Heeft u meer medewerkers, een hogere omzet of bent u bestuurder van een vereniging of stichting? Dan neemt een adviseur van Mandema & Partners contact met u op.

In het kennismakingsgesprek vertelt de adviseur u wat de vervolgstappen zijn. Voor het advies wordt een tarief in rekening gebracht dat vooraf met u wordt overeengekomen. Meer hierover leest u in de dienstverleningsdocumenten van Nationale-Nederlanden en Mandema & Partners.

Heeft u vragen?

Contact

Meer over

Deel deze pagina