Inventaris, Goederen en Huurdersbelang

Verzeker uw inventaris en goederen

Inventaris en Goederen

U denkt er liever niet aan, maar het kan gebeuren: schade aan of diefstal van uw inventaris of goederen in opslag. Daarom is er de Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering van Nationale-Nederlanden.

Kenmerken

  • Gemaakte kosten om schade te beperken gedekt
  • Huurdersbelang standaard meeverzekerd
  • Garantie tegen onderverzekering mogelijk

Waarom deze verzekering?

Bij schade aan uw inventaris of goederen kunnen kosten van herstel of vervanging hoog oplopen. Met als mogelijk gevolg dat de continuïteit van uw bedrijf in gevaar komt. Wel zo prettig om bij zulke schade een beroep te kunnen doen op de Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering.

Onderdeel van het Zekerheidspakket

Deze verzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden. Binnen dit pakket sluit u verzekeringen af die toegesneden zijn op uw branche. Het Zekerheidspakket is voor ZZP’ers en MKB’ers die werken in de branches handel, zakelijke dienstverlening, bouw, zorg en uiterlijke verzorging of horeca. Voor MKB’ers geldt een maximum van 10 werknemers.

Heeft u vragen?

Wilt u weten welke premie in uw situatie geldt? Of heeft u andere vragen over het Zekerheidspakket? Bel 020 22 888 22. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wilt u advies?

Wilt u advies over hoe u de risico’s kunt afdekken die u, uw bedrijf of uw medewerkers lopen? Vraag dan een adviesgesprek aan via ons afspraakformulier. Wij brengen u dan in contact met een adviseur die samen met u uw situatie bekijkt en uw wensen bespreekt.

  • Heeft u 10 of minder werknemers (inclusief eigenaar) en een omzet van € 2,5 miljoen of minder? Dan neemt een adviseur van het Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden contact met u op.
  • Heeft u meer medewerkers, een hogere omzet of bent u bestuurder van een vereniging of stichting? Dan neemt een adviseur van Mandema & Partners contact met u op.

In het kennismakingsgesprek vertelt de adviseur u wat de vervolgstappen zijn. Voor het advies wordt een tarief in rekening gebracht dat vooraf met u wordt overeengekomen. Meer hierover leest u in de dienstverleningsdocumenten van Nationale-Nederlanden en Mandema & Partners.

Heeft u vragen?

Contact

Meer over

Deel deze pagina