Zonnepanelen op het dak van ING-gebouw in Amsterdam

09-10-2015 -

Vandaag, op de Dag van de Duurzaamheid, worden de eerste zonnepanelen geplaatst op het dak van het ING-gebouw Financial Plaza in Amsterdam. In totaal komen er 148 zonnepanelen (222 m2). De verwachte maximale opbrengst van deze panelen is 40.000 kWh waarbij de panelen gemiddeld 3% van de totale energiebehoefte van het gebouw voor hun rekening nemen.

Lees het volledige bericht

ING Commercial Finance voor derde keer best gewaardeerd bij klanttevredenheidsonderzoek Incompany 100

09-10-2015 -

Zakelijke klanten van ING hebben de bank opnieuw hoge waarderingen gegeven bij een onderzoek van zakenblad Incompany. Het onderdeel ING Commercial Finance is volgens het jaarlijkse Incompany 100-onderzoek naar klanttevredenheid als beste uit de bus gekomen. Het is de derde keer dat dit gebeurt: ook in 2012 en 2013 werd ING Commercial Finance door klanten als beste gewaardeerd. Daarnaast scoort in het onderzoek de overkoepelende Nederlandse zakenbank van ING, ING Zakelijk, het hoogst van alle zakelijke banken in Nederland.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Duurzaamheid is snel verdiend

08-10-2015 -

Duurzaamheid is geen ver-van-mijn-bedshow. En een groenere leefstijl hoeft helemaal niet duur te zijn. Met weinig moeite is het al mogelijk om te besparen. Het kan zelfs geld opleveren.

Lees het volledige bericht

#SMING15: Bloggen is hot en de invloed van social media op het nieuws neemt toe

08-10-2015 -

Nederlandse journalisten beschouwen social media steeds meer als een betrouwbare bron van informatie, op dit moment ziet 60% social media zelfs als hun belangrijkste bron. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerend Social Media Impact (#SMING15) onderzoek dat ING heeft gehouden onder een internationale groep journalisten en PR professionals. Bloggen is hot en het toenemende belang van social media zorgt ervoor dat traditionele media minder gebruikt worden. Nederlandse PR-professionals lijken zich in een overgangsfase te bevinden; zij denken nog altijd dat social media geen betrouwbare bron van informatie zijn, maar denken dat zij hun werkzaamheden niet meer kunnen uitvoeren zonder social media.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 26-10-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 02-11-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand november
  • 30-11-2015
    ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's