In het nieuws: Vertrekpremie voor buitenlandse studie

29-05-2015 -

Zoveel studenten, zoveel studiebeurzen. Wie kiest voor een studie of stage in het buitenland, kan proberen om een beurs te bemachtigen.

Lees het volledige bericht

ING introduceert digitaal Incassomachtigen voor online betalen

29-05-2015 -

ING lanceert aanstaande maandag als eerste bank in Nederland digitaal Incassomachtigen voor haar klanten. Bedrijven en overheidsinstanties kunnen hiermee hun klanten betrouwbaar en gemakkelijk met een digitale incassomachtiging online laten betalen. Omdat deze nieuwe betaalmethode is gebaseerd op een interbancaire standaard die door Betaalvereniging Nederland wordt beheerd, kunnen op termijn ook andere banken dit aanbieden.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Meisjes zijn goed op school, mannen verdienen meer

28-05-2015 -

Jonge mannen hebben bijna twee keer zo vaak een voltijdbaan als vrouwen. Ze verdienen ook meer. De verschillen ontstaan al voordat er kinderen in het spel zijn.

Lees het volledige bericht

ING introduceert Mobiel Bankieren App voor de smartwatch

28-05-2015 -

ING introduceert de Mobiel Bankieren App voor de smartwatch. Na de introductie van stem- en vingerafdrukherkenning, is dit de derde belangrijke innovatie van de Mobiel Bankieren App in korte tijd. Met één blik op je horloge kun je nu je saldo inzien zonder dat je hiervoor je mobiele telefoon uit je broekzak hoeft te halen. Met deze app maakt ING bankieren nog sneller en makkelijker voor haar klanten. De App voor Android is vanaf vandaag beschikbaar voor ING-klanten, de app voor iOS is vanaf de zomer beschikbaar.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 01-06-2015
    Opening Dutch Technology Week
  • 01-06-2015
    Publicatie rapport ‘Hightech meets business’
  • 01-06-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand juni
Agenda

Relevante pagina's