Only Football

ING start YouTube-kanaal Only Football voor de voetballende jeugd

12-10-2016 -

Om jongeren spelenderwijs in contact te brengen met voetbal is ING medio 2016 gestart met het YouTube-kanaal Only Football. Op Only Football staan onder andere de gaafste voetbaltricks en -tips, de zoektocht naar nieuwe ballenjongens en –meiden en verrassende video’s omtrent de wedstrijden van het Nederlands elftal. Met het online voetbal kanaal wil ING jongeren inspireren om in beweging te komen en te gaan voetballen. Hiervoor heeft ING samen met balvirtuoos en ambassadeur Soufiane Touzani een bijzondere actie opgezet met de Cruyff Foundation.

Lees het volledige bericht

Nederlanders sparen meer dan nodig voor hun pensioen

19-10-2016 -

Veel Nederlanders sparen meer dan ze nodig vinden voor hun pensioen. Ze houden daardoor geld over op de oude dag, terwijl ze wellicht geld tekort  komen op eerdere momenten waarop ze het beter kunnen gebruiken. Nederlanders denken gemiddeld 68% van hun huidige inkomen te ontvangen als netto pensioeninkomen. Volgens onderzoek zal dit meer zijn, namelijk 84% van het huidige inkomen. Eén op de zeven zet zelf geld opzij specifiek voor het pensioen. Gemiddeld gaat het om bijna 1.900 euro per jaar. Dit blijkt uit de ING Financieel fit Barometer.

Lees het volledige bericht

ING bedankt Rijswijk met de realisatie van natuurspeelplek

17-10-2016 -

Bewoners van Rijswijk hebben vandaag tijdens een groot festijn gekozen voor een natuurspeelplek. Dit project wordt samen met de gemeente en ING gerealiseerd. Tijdens de feestelijke avond, die door John Williams werd gepresenteerd, nam burgemeester Bezuijen van Rijswijk de prijs voor het winnende project in ontvangst.

Lees het volledige bericht

Maurits Duynstee benoemd tot Head of ING Wholesale Banking Netherlands

13-10-2016 -

Maurits Duynstee is benoemd tot Head of ING Wholesale Banking Netherlands per 1 november 2016. Hij wordt verantwoordelijk voor een breed zakelijk klantsegment in Nederland, van middelgrote bedrijven tot multinationals en voor een breed palet aan product- en coverage teams in de Nederlandse markt. Duynstee (48) wordt ook lid van de directie van ING Bank Nederland en van het ING Wholesale Banking Executive Team.

Lees het volledige bericht

Rijswijkers kiezen met ‘Blije Stemming’ voor realisatie maatschappelijk project

13-10-2016 -

Een openbare BBQ-plek, een natuurspeelplek of een outdoor dj-tafel. Dit zijn de drie projecten die voor de inwoners van Rijswijk door ING in samenwerking met de gemeente zijn geselecteerd. Op zaterdag 15 oktober mogen de Rijswijkers op verschillende plekken in de stad, middels de ‘Blije Stemming’, hun voorkeur aangeven voor een van deze projecten. Het project met de meeste stemmen wordt gerealiseerd. Op het afsluitende feest, dat ’s avonds gepresenteerd wordt door John Williams en wat wordt opgeluisterd door diverse artiesten, maakt de bank bekend welk project door de inwoners is gekozen. Burgemeester Bezuijen van Rijswijk zal de cheque voor het winnende project in ontvangst nemen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 29-10-2016
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 01-11-2016
    Bekendmaking ING Starter van de Maand november
  • 26-11-2016
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's