ING corporate congres

ING Bank boekt een onderliggend nettoresultaat van EUR 1.143 miljoen

10-05-2017 -

ING Groep heeft woensdag 10 mei de resultaten over het eerste kwartaal van 2017 bekend gemaakt. Over dit kwartaal heeft ING Bank een onderliggend nettoresultaat geboekt van EUR 1.143 miljoen. Het onderliggend resultaat voor belasting van ING Retail Bank Nederland is in het eerste kwartaal van 2017 uitgekomen op EUR 477 miljoen.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggersvertrouwen hoogste punt sinds 10 jaar

27-05-2017 -

De BeleggersBarometer gaat deze maand door de grens van 150 punten en bereikt daarmee de hoogste score sinds 10 jaar. De lichte stijging ten opzichte van vorige maand komt vooral door een stijging van het aantal beleggers (81%) dat de Nederlandse economie de afgelopen drie maanden zag verbeteren. Ook over de eigen financiële situatie en de waarde van de beleggingsportefeuille blijft men onverminderd positief. De stand van de AEX is behoorlijk opgelopen, maar de belegger durft nog steeds geen stand boven de 500 over drie maanden te voorspellen. De helft van de beleggers is van mening dat het beursjaar (veel) beter is dan verwacht.

Lees het volledige bericht

ING: Vastgoed stad Groningen steeds aantrekkelijker voor beleggers

19-05-2017 -

De stad Groningen biedt beleggers in vastgoed steeds meer kansen, vooral op het gebied van detailhandel en wonen. Dit komt door de krapte op de Groningse woningmarkt, de groei van de plaatselijke economie en de bevolking, de metamorfose van het winkelgebied die de stad ondergaat en de goede mogelijkheden voor een duurzame transformatie van het vastgoedaanbod. Dit stellen de experts van ING Real Estate Finance, de divisie voor financiering van commercieel vastgoed, in het rapport ‘Vastgoedmarkt Groningen, dynamisch centrum van het noorden’.

Lees het volledige bericht

Robot Ginger geeft kinderen les over geld

10-05-2017 -

Vandaag heeft robot Ginger aan 20 kinderen van 9 tot 11 jaar een les gegeven over omgaan met geld op het ING-kantoor in Amstelveen. Kinderen konden vragen stellen aan Ginger en een selfie met de robot maken. ING vindt het belangrijk om kinderen op jonge leeftijd geldwijs te maken en doet dit met een robot op een vernieuwende manier. Ook wil de bank kinderen kennis laten maken met nieuwe technologie.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 13-06-2017
    Publicatie ING WoonBericht
  • 24-06-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 29-07-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's