Alternatieve woonruimte voor starters, tiny houses

ING Woonbericht: Vertrouwen in de woningmarkt onder starters daalt verder

20-06-2018 -

Het vertrouwen in de woningmarkt is in het tweede kwartaal van 2018 gedaald. De WoonIndex komt met 107 op een stand die 2 punten lager ligt dan in het eerste kwartaal. Een belangrijke oorzaak van het gedaalde vertrouwen is dat met name starters het geen gunstig moment vinden om een woning te kopen. Ook zijn de respondenten minder optimistisch over het aantal woningen dat wordt verkocht. De daling is in lijn met de lange termijn trend die eind 2016 is ingezet. Aan de woningbezitters en potentiële starters (huurders met een koopintentie) is in het onderzoek tevens voorgelegd hoe zij, met het oog op de krappe woningmarkt, aankijken tegen het beter benutten van de bestaande woningvoorraad.

Lees het volledige bericht

ING inspireert jongeren te bewegen met ING Only Football YouTube kanaal

17-06-2018 -

ING inspireert jongeren in beweging te komen en te gaan voetballen met vermakelijke en authentieke content op het succesvolle YouTube kanaal ‘ING Only Football’. Vandaag, tijdens de eerste Fandag van het populaire voetbal kanaal in het Olympisch Stadion (te Amsterdam), kwamen er meer dan 700 kinderen bijeen om samen met hun online idolen en voetbalhelden deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten.

Lees het volledige bericht

ING Energierobot voorkomt massale energieverspilling in gebouwen

06-06-2018 -

Van alle duurzaam opgewekte energie in Nederland wordt ongeveer 50% door gebouwen verspild. Doordat 70% van de klimaatinstallaties onjuist is afgesteld, staat bijvoorbeeld in gebouwen in de zomer de verwarming aan, of worden ze gekoeld of verlicht terwijl er niemand meer in het pand is. Verduurzaamde gebouwen met energielabel A kunnen hierdoor toch het verbruik van een G-label hebben. Daarom introduceert ING de Energierobot.

Lees het volledige bericht

Voetbalhelden en online sterren op ING Only Football Fandag

05-06-2018 -

Ruim 700 jonge fans beleven tijdens de ING Only Football Fandag op zondag 17 juni in het Olympisch Stadion te Amsterdam alles wat wekelijks te zien is op het succesvolle YouTube-kanaal ING Only Football. Inclusief ontmoetingen met internationale online sterren (zoals TBJZL en AnEsonGib), speelsters en spelers van Oranje (ING heeft onder anderen Lieke Martens, Kika van Es, Donny van de Beek en Steven Bergwijn uitgenodigd) en natuurlijk de hosts van het kanaal, zoals Touzani en Fifalosophy.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's