SUE

SUE 'zoet zonder suiker' is ING Starter van de Maand december

01-12-2016 -

Kim SuePalm (29)is met haar onderneming SUE 'zoet zonder  suiker' uitgeroepen tot ING Starter van de Maand december. SUE 'zoet zonder suiker' maakt lekkernijen die suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, ‘raw’ en vegan zijn. Vanuit haar kookstudio in Schiedam bedienen Kim Sue- en haar vriendDer - tientallen verkooppunten door heel Nederland.  Begin 2016 opende de The SUE Store haar deuren op de Karel Doormanstraat in het centrum van Rotterdam. Een winkel waar ze niet alleen haar bites verkoopt, maar waar je ook terecht kunt voor een healthy ontbijt of lunch.

Lees het volledige bericht

Reactie ING m.b.t. de Dakota Access pijplijn - UPDATE 5 december

28-11-2016 -

UPDATE 5 december 2016


Andere route voor pijplijn 

Vandaag heeft de Amerikaanse overheidsinstantie Army Corps of Engineers besloten dat de  Dakota Access Pipeline niet onder Lake Oahe in de staat North Dakota mag doorlopen. In plaats daarvan zullen alternatieve routes worden onderzocht. Het Army Corps vindt verder overleg en analyse noodzakelijk gezien de historie van onteigening van land van de Great Sioux Nation en het belang van Lake Oahe voor de stam.


In de verklaring van 2 november heeft ING haar vertrouwen uitgesproken in een deugdelijke rechtsgang en de zorgvuldige beoordeling van de zaak door de Amerikaanse overheid. De vandaag genomen beslissing door het Amerikaanse Army Corps of Engineers maakt hopelijk een einde aan het conflict tussen de Standing Rock Sioux-stam en de Amerikaanse autoriteiten


Het bankensyndicaat, waar ING deel van uitmaakt, heeft tot dusver minder dan de helft van het kredietbedrag verstrekt. Conform de kredietovereenkomst zal het resterende deel van de lening uitsluitend beschikbaar gesteld worden als alle vergunningen zijn afgegeven. Omdat de definitieve route nog niet is bepaald en definitieve vergunningen nog niet zijn afgegeven, zal het bankensyndicaat het resterende deel van de lening niet beschikbaar stellen tot aan alle voorwaarden voor de aanleg is voldaan.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Vertrouwen in Nederlandse economie daalt

26-11-2016 -

De BeleggersBarometer is voor het eerst sinds drie maanden weer gedaald en komt in november uit op 127 (in oktober was de stand nog 137). Deze daling wordt onder andere veroorzaakt doordat beleggers de algemene economische situatie in Nederland iets verslechterd vinden ten opzichte van drie maanden geleden. Ook de verwachtingen voor de toekomst zijn minder positief. Beleggers oordelen negatiever over de waardegroei van hun eigen beleggingsportefeuille, al constateert nog steeds de helft een waardegroei. Ondanks deze wat negatieve stemming bestempelen steeds meer beleggers dit beursjaar als beter dan zij hadden verwacht.

Lees het volledige bericht

Twyp neemt afscheid van Nederland

21-11-2016 -

Twyp stopt per 15 december 2016 in Nederland. Twyp is een mobiele app waarmee gebruikers snel en makkelijk geld aan elkaar kunnen overmaken via hun contactenlijst. De app werd in januari 2016 door ING in Nederland gelanceerd, een paar maanden na de lancering in Spanje. Uit de ervaringen van Nederlandse Twyp-gebruikers blijkt dat het gebruiken van een aparte betaalapp, die niet gekoppeld is aan je betaalrekening, onvoldoende toegevoegde waarde biedt. In Spanje is Twyp van ING met ruim 300.000 gebruikers succesvol en blijft de app in de markt.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 08-12-2016
    Publicatie Ondernemen in 2017
  • 09-12-2016
    Publicatie themavisie Kranen
  • 13-12-2016
    Publicatie vooruitzicht detailhandel
Agenda

Relevante pagina's