In het nieuws: Zet abonnementen in uw agenda

26-05-2015 -

De sportschool, energie, telefoon en internet; het aantal abonnementen en contracten telt snel op. Wanneer mag u opzeggen? En hoe zorgt u dat u niet te veel betaalt?

Lees het volledige bericht

Nederlandse dance-industrie van toenemend economisch belang

27-05-2015 -

Met 170 dance-events per jaar, 2,7 miljoen bezoekers en Nederlandse DJ’s die de toplijsten domineren, is de dance-industrie belangrijk voor de Nederlandse economie. De Nederlandse dance-industrie is goed voor 1 op de 14 banen in de creatieve industrie en de exportwaarde van dance stijgt sinds 2008 gemiddeld met 50% per jaar. Als het huidige groeitempo doorzet, komt de exportwaarde in 2015 uit op bijna 200 miljoen euro, vergelijkbaar met de Nederlandse verdiensten aan kleding. De dance-industrie wint hiermee de laatste jaren aan economisch belang en de aantrekkingskracht is nog niet over haar top heen, zo blijkt uit onderzoek van het ING Economisch Bureau.

Lees het volledige bericht

ING Kwartaalbericht: Interesse van beleggers in vastgoed onverminderd groot

27-05-2015 -

Het totale beleggingsvolume in commercieel vastgoed kwam in het eerste kwartaal iets lager uit dan in het eerste kwartaal van 2014. Er was een kleiner aandeel grotere transacties. De interesse in Nederlands vastgoed is echter onverminderd groot. Veel (buitenlandse) beleggers verleggen hierbij hun vizier van alleen Amsterdam naar andere grote steden binnen en zelfs buiten de Randstad. Het aanbod van geschikt beleggingsvastgoed blijft echter achter bij de vraag. Dit zet de aanvangsrendementen onder verdere neerwaartse druk. De gebruikersmarkten laten nog een wisselend beeld zien, niet elke deelmarkt weet van de aantrekkende economie te profiteren.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Korting op kunst en cultuur

22-05-2015 -

Korting op kunst en cultuur is er in soorten en maten. Nederlanders maken er graag gebruik van. Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 01-06-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand juni
  • 18-06-2015
    ING Woonbericht
  • 25-06-2015
    ING Financieel fit Barometer
Agenda

Relevante pagina's