The Flying Dutch

Exportwaarde Dance in 2020 richting de €150 miljoen

17-10-2018 -

Nederland blijft goed verdienen aan Dance. Nadat de exportwaarde in 5 jaar ongeveer verdrievoudigde naar €130 miljoen, is een moment van stabilisatie en meer gematigde groei bereikt. In 2020 wordt verwacht dat de exportwaarde op zo’n €150 miljoen uitkomt. De populariteit van de Nederlandse DJ’s speelt hierin een grote rol. Nederland levert al 6 jaar op rij de helft (of meer) van de DJ’s uit de top 10 van de wereldwijde populairste DJ’s. De top 10 best betaalde internationale DJ’s verdient samen ruim 200 miljoen euro per jaar. Optredens zijn goed voor het leeuwendeel van de Dance-export: zo’n 80%. Rechten en opnames verdelen de overige 20%. Dit blijkt uit onderzoek van het ING Economisch Bureau in samenwerking met 538 Nieuws.

Lees het volledige bericht

Debuut voor G-voetballers; aan de hand mee het veld op met het Nederlands elftal

18-10-2018 -

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, die op vrijdag 16 november wordt gespeeld in het Feijenoord Stadion, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op. De KNVB, Fonds Gehandicaptensport en ING maken zich samen sterk om meer aandacht te vragen voor voetballers met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking: het G-voetbal. Van 18 oktober tot en met 4 november kunnen G-voetballers in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar zich aanmelden om in aanmerking te komen als ING Oranjevriendje.

Lees het volledige bericht

Lokale goede doelen maken kans op donatie

15-10-2018 -

Vanaf vandaag kunnen Nederlanders hun lokale stichting of vereniging aanmelden voor de actie ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds. Uit alle inzendingen worden in 52 regio’s vijf goede doelen genomineerd. Heel Nederland kan vervolgens stemmen op hun favoriet en per regio ontvangt het initiatief met de meeste stemmen de hoogste donatie. Nederland telt tal van lokale initiatieven die zich in zetten om mensen vooruit te helpen. Met ‘Help Nederland vooruit’ wil het ING Nederland fonds deze initiatieven een steuntje in de rug geven.

Lees het volledige bericht

Financieel overzicht met ‘digitale potjes’ in de ING app

08-10-2018 -

Vanaf vandaag start ING met de ING Saldoverdeler in Mijn ING Zakelijk en in de Mobiel Bankieren App. Hiermee kunnen zakelijke klanten eenvoudig meerdere digitale potjes aanmaken voorzien van eigen naam, icoon en doelbedrag. Dit geeft hen de mogelijkheid om gemakkelijk financieel overzicht te krijgen en buffers op te bouwen voor bijvoorbeeld het betalen van de btw-aangifte of onverwachte tegenvallers. Hiermee helpt ING haar klanten met overzicht in hun financiën.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's