ING Apple Pay

Apple Pay beschikbaar voor ING-klanten

11-06-2019 -

ING lanceert vandaag Apple Pay, waarmee Nederlandse ING-klanten snel, gemakkelijk en veilig mobiel kunnen betalen. Met Apple Pay op iPhone, Apple Watch, iPad en Mac kunnen klanten snel en gemakkelijk aankopen doen in winkels, in apps en op websites. Klanten kunnen Apple Pay activeren in de ING Mobiel Bankeren App en hun betaalpas toevoegen aan de Wallet. Apple Pay werkt overal waar het mogelijk is om contactloos te betalen, in web shops en in apps. Hiermee maakt ING mobiel bankieren en mobiel betalen nog sneller en makkelijker voor haar klanten.

Lees het volledige bericht

Grotere mkb-bedrijven voorloper in vernieuwing

13-09-2019 -

Bijna de helft (47%) van de ondernemers binnen het grotere midden- en kleinbedrijf (mkb) ziet zichzelf als voorloper op het gebied van vernieuwing. Dat blijkt uit een onderzoek door ING naar de vernieuwingskracht onder ruim 1040 zzp’ers, micro-, klein- en middenbedrijven. Uit het onderzoek blijkt ook hoe groter het bedrijf, hoe meer ondernemers bezig zijn met vernieuwing en hier ook de noodzaak van inzien. Tevens blijkt dat ondernemers over het algemeen redelijk positief zijn over het huidige ondernemersklimaat. Vooral de grotere ondernemers in het mkb zijn positief over het ondernemersklimaat (60%).

Lees het volledige bericht

ING benoemt Rob van Veldhuizen tot global head of Corporate Finance

12-09-2019 -

Rob van Veldhuizen is per direct benoemd tot global head of Corporate Finance bij ING Wholesale Banking, de zakelijke divisie van ING Groep. Van Veldhuizen wordt hiermee wereldwijd verantwoordelijk voor advies op het gebied van fusies en overnames en kapitaalmarkttransacties voor grote bedrijven.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Dip in beleggersvertrouwen door lage beursverwachting

31-08-2019 -

De ING BeleggersBarometer toont een scherpe daling ten opzichte vorige maand (129) en komt in augustus uit op 105 punten, de laagste stand sinds januari 2019. Oorzaak van deze daling is de negatieve verwachting met betrekking tot de AEX voor de komende maanden. Ook hebben de beleggers minder vertrouwen in de algemene economische situatie in Nederland en verwachten zij een daling in hun eigen beleggingsportefeuille. Voor het eerst in jaren verwacht het grootste deel van de beleggers (41%) dat de AEX de komende tijd zal dalen. De AEX-voorspelling voor november luidt 537 punten, beduidend lager dan de stand van 570 die de beleggers voor oktober verwachtten.

Lees het volledige bericht

ING sluit kredietovereenkomst met EIB voor verduurzamingsinvesteringen door ondernemingen in de Benelux

28-08-2019 -

Gezamenlijk persbericht van ING en de EIB
 
• Met deze kredietovereenkomst wordt 400 miljoen euro ter beschikking gesteld om ondernemers in de drie Benelux-landen aan te moedigen om te investeren in verduurzaming. De leningen worden vanaf september verstrekt.
• Ondernemingen worden geselecteerd op basis van hun duurzaamheidsimpact. Dankzij de steun van de EIB krijgen zij een korting van 0,3% op de rente.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 23-09-2019
    Publicatie ING WoonBericht
  • 28-09-2019
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's