In het nieuws: Bijbaan vraagt om goed plannen

30-03-2015 -

Een bijbaan brengt geld in het laatje. Scholieren zijn hier gemiddeld 8 uur per week aan kwijt. De schoolresultaten lijden hier wel onder, blijkt uit Engels onderzoek.

Lees het volledige bericht

ING Kwartaalbericht: Autolease aan particulieren in opmars

31-03-2015 -

De markt voor nieuwe auto’s laat dit jaar weer voorzichtig groei zien. Het is daarbij de zakelijke markt die de kar trekt. Tegelijkertijd blijft de particuliere markt een punt van zorg. Ondanks een stijgend consumentenvertrouwen is de aanschaf van een nieuwe auto voor particulieren vaak een te zware horde. In de zoektocht naar mogelijkheden consumenten toch over de streep te trekken lijkt private lease, autolease aan particulieren, bezig aan een opmars.

Lees het volledige bericht

Inschrijving Best Managed Companies gestart

31-03-2015 -

ING en Deloitte gaan weer op zoek naar de best geleide bedrijven van Nederland. Organisaties kunnen zich tot 30 april aanmelden om kans te maken op de titel ‘Best Managed Companies’ en erachter te komen hoe flexibel hun businessmodel is.

Lees het volledige bericht

Tussentijdse resultaten van herbeoordeling rentederivaten

31-03-2015 -

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) onderzoekt sinds de zomer van 2014 de dienstverlening door banken op het gebied van rentederivaten aan klanten in het midden- en kleinbedrijf. In dat kader onderzoekt ING of haar dienstverlening aan bijna 600 klanten omtrent rentederivaten contracten die per 1 april 2014 nog open stonden, passend is geweest. ING heeft de herbeoordeling van kwetsbare klantgroepen eind 2014 conform afspraak met de AFM afgerond. Op basis van deze tussentijdse herbeoordeling is de eerste indruk dat niet in alle gevallen uit het dossier is te reconstrueren of de klant adequaat over alle risico’s van de rentederivaten is geïnformeerd. Bij een zeer beperkt aantal klanten was er sprake van een ‘overhedge’, waarbij de hoofdsom van het rentederivaat niet helemaal aansloot op het krediet; vrijwel al deze gevallen zijn inmiddels in overleg met de betreffende klanten opgelost.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 06-04-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand april
  • 27-04-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 04-05-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand mei
Agenda

Relevante pagina's