ING Apple Pay coming soon

ING brengt Apple Pay naar Nederland

01-05-2019 -

ING brengt binnenkort Apple Pay, waarmee Nederlandse ING-klanten straks snel, gemakkelijk en veilig mobiel kunnen betalen, naar Nederland.

Lees het volledige bericht

ING investeert in onafhankelijk intermediair door meerderheidsbelang in Intersoftware Groep

16-05-2019 -

ING hecht veel waarde aan breed toegankelijk financieel advies van het onafhankelijk intermediair. Daarom investeert ING in het intermediair door een meerderheidsbelang van 80% in Intersoftware Groep (ISWG) te nemen. Het belangrijkste doel van deze deelneming is de efficiency van alle partijen in de distributieketen, zoals adviessoftwarepartijen en financiële dienstverleners, te verhogen. Hierdoor profiteren de intermediairs en hun klanten.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggersvertrouwen positief

27-04-2019 -

De stemming onder Nederlandse beleggers is nog net zo positief als de laatste maanden. De BeleggersBarometer stijgt in april met twee punten naar 124. Daarmee lijkt de rust teruggekeerd op de beleggersmarkt. Beleggers zijn weer positiever over de ontwikkeling van de waarde van hun beleggingsportefeuille over de afgelopen periode. Verder is het sentiment van beleggers onveranderd positief over zowel de economische als de eigen situatie, ook voor de komende maanden. Beleggers verwachten dat de AEX de komende tijd zal blijven stijgen en voorspellen een stand van 556 in juli. Na sluiting van het onderzoek blijkt deze stand al gerealiseerd te zijn, waaruit blijkt dat beleggers voorzichtig blijven in hun voorspellingen.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggersvertrouwen blijft stabiel

30-03-2019 -

De stemming onder Nederlandse beleggers is nog net zo positief als in februari. De ING BeleggersBarometer stijgt deze maand met 2 punten naar 122. Beleggers zagen de waarde van de eigen beleggingsportefeuille stijgen en verwachten ook voor de komende maand een verdere stijging. Ook over de AEX blijft men optimistisch. Uitgaande van een AEX van 541 begin maart voorspellen de beleggers dat deze in mei vergelijkbaar zal zijn, namelijk 544 punten.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 25-05-2019
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 18-06-2019
    Publicatie ING WoonBericht
  • 29-06-2019
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's