ING Apple Pay

Apple Pay beschikbaar voor ING-klanten

11-06-2019 -

ING lanceert vandaag Apple Pay, waarmee Nederlandse ING-klanten snel, gemakkelijk en veilig mobiel kunnen betalen. Met Apple Pay op iPhone, Apple Watch, iPad en Mac kunnen klanten snel en gemakkelijk aankopen doen in winkels, in apps en op websites. Klanten kunnen Apple Pay activeren in de ING Mobiel Bankeren App en hun betaalpas toevoegen aan de Wallet. Apple Pay werkt overal waar het mogelijk is om contactloos te betalen, in web shops en in apps. Hiermee maakt ING mobiel bankieren en mobiel betalen nog sneller en makkelijker voor haar klanten.

Lees het volledige bericht

Eerste geldmaat onthuld in Soest

12-06-2019 -

• Geldautomaten van Geldmaat komen vanaf vandaag stapsgewijs in het straatbeeld. 

• De vernieuwde automaten worden evenwichtig over het land verspreid. 

• De geldmaten zien er hetzelfde uit en werken hetzelfde.

Lees het volledige bericht

Groot vertrouwen in de OranjeLeeuwinnen

05-06-2019 -

Vanaf 7 juni strijden de OranjeLeeuwinnen op het Wereldkampioenschap vrouwenvoetbal in Frankrijk. Meer dan driekwart van de Nederlanders heeft vertrouwen in de OranjeLeeuwinnen. Vier op de tien denken dat de speelsters van bondscoach Sarina Wiegman de halve finale halen en 32% verwacht zelfs dat Nederland de wereldtitel mee naar huis neemt. Lieke Martens is nog altijd ongekend populair en de meest favoriete speler van het elftal (40%). Zo blijkt uit onderzoek van ING, de hoofdsponsor van de KNVB en de OranjeLeeuwinnen.

Lees het volledige bericht

ING verkozen tot leidende aandelenhuis Benelux

03-06-2019 -

ING is bij de jaarlijkse Extel-survey, die vandaag wordt gepubliceerd, door professionele beleggers uitgeroepen tot beste Benelux-aandelenhuis voor 2019. ING werd in drie van de vier categorieën nummer 1 en overall no 1 als Leading Brokerage Firm.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 29-06-2019
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 01-07-2019
    Publicatie ING WoonBericht
  • 11-07-2019
    Publicatie ING Digitale Monitor
Agenda

Relevante pagina's