The Flying Dutch

Dance drijvende kracht achter Nederlandse muziekexport

16-10-2019 -

Dance is de drijvende kracht achter de Nederlandse muziekexport. Het aandeel van dancemuziek in deze muziekexport stijgt jaarlijks en ligt inmiddels ruim boven de 75%. Dance-optredens zijn daarbij goed voor het allergrootste deel van de dance-export: zo’n 94%. De totale Nederlandse exportwaarde van dance-optredens komt dit jaar naar verwachting voor het eerst ruim boven de 150 miljoen euro uit. Nadat deze exportwaarde in vijf jaar ongeveer verdrievoudigde, is er nu wel sprake van een meer gematigde groei. Dit blijkt uit onderzoek van het ING Economisch Bureau in samenwerking met 538 Nieuws onder Nederlandse en Belgische dance-liefhebbers.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggers tevreden over afgelopen beursjaar

30-11-2019 -

Het vertrouwen van de beleggers is weer toegenomen: de ING BeleggersBarometer stijgt met 9 punten ten opzichte van vorige maand. De index komt daarmee uit op 122 punten, wat vergelijkbaar is met het niveau van de eerste helft van 2019. Deze stijging wordt voornamelijk veroorzaakt door de waardegroei die beleggers de afgelopen maanden hebben ervaren in hun beleggingsportefeuille. Ook voorspellen zij dat deze groei de komende maanden zal doorzetten, mede door positieve verwachtingen omtrent de stijgende AEX. Beleggers voorspellen dat de AEX in februari 2020 op 595 zal staan. Dit is de hoogste schatting sinds de start van de BeleggersBarometer in 2002.

Lees het volledige bericht

ING wijzigt tarieven voor particuliere betaalpakketten per 1 maart 2020

15-11-2019 -

ING wijzigt per 1 maart 2020 de tarieven van de particuliere betaalpakketten en een aantal betaalproducten. Het tarief van het OranjePakket stijgt met 15 cent naar € 1,70 per maand. De tarieven van de andere pakketten gaan met maximaal 50 cent per maand omhoog. ING investeert voortdurend in het vernieuwen en verbeteren van betaalproducten en -diensten. Bovendien zijn de kosten voor een veilig betalingsverkeer en om te kunnen blijven voldoen aan wet- en regelgeving toegenomen.

Lees het volledige bericht

ING introduceert geldautomaat met spraakfunctie

07-11-2019 -

Vanaf vandaag kan bij Albert Heijn en op Schiphol gebruikgemaakt worden van de spraakfunctie op de geldautomaten van ING. De spraakfunctie maakt het voor mensen die moeite hebben met lezen of visueel beperkt zijn makkelijker om zelf geld op te nemen. Het gaat om in totaal 870 geldautomaten.

Lees het volledige bericht

ING verkozen tot beste Private Bank

01-11-2019 -

ING is wereldwijd in de prijzen gevallen als beste private bank. De bank won de afgelopen tijd verschillende awards. ING Private Banking werd door The Financial Times, MT1000 en het Engelse magazine Global Finance als nummer 1 private bank gekozen. Het succes van ING Private Banking is te danken aan persoonlijke dienstverlening, het innovatieve karakter en de ondernemende mentaliteit.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's