ING Mobiel Bankieren App

Rol digitalisering grootst bij bankieren, media en economie

17-01-2018 -

Nederlanders vinden de rol van digitalisering het grootst op het gebied van bankieren (84%), media (80%) en economie (79%). Het meest positief is men over de rol van digitalisering op het gebied van bankieren, het minst positief wat betreft persoonlijke relaties. Dat blijkt uit de ING Digitale Monitor, een halfjaarlijks onderzoek onder ruim 1.500 Nederlanders. Meer dan de helft (58%) van de Nederlanders ziet technologische ontwikkelingen als een vooruitgang. Onder 66-plussers is dit zelfs 66%, ondanks dat zij soms moeite hebben om bij te blijven. Het gebruik van digitaal bankieren is het afgelopen half jaar toegenomen en verschuift steeds meer van internetbankieren op de pc of laptop naar mobiel bankieren via een app of browser. Toch maakt een kleine groep (16%) zich veel zorgen om digitalisering, vooral vanwege minder betrokkenheid in de samenleving.

Lees het volledige bericht

Stemronde voor donatie van ING Nederland fonds van start

22-01-2018 -

Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op de 260 geselecteerde stichtingen van de actie Help Nederland vooruit van het ING Nederland fonds. Afgelopen oktober en november hebben honderden stichtingen zich aangemeld actie, die voor de derde keer opgezet is, om lokale initiatieven een steuntje in de rug te geven. De komende drie weken kan iedereen in Nederland een stem uitbrengen op één van de geselecteerde stichtingen. Alle 260 stichtingen ontvangen een donatie. Hoe meer stemmen een stichting krijgt, hoe hoger de donatie uit het ING Nederland fonds.

Lees het volledige bericht

Nederland van het gas af. Mogelijk of niet?

11-01-2018 -

De roep om Nederland versneld van gasgebruik af te helpen, neemt toe. Om dit mogelijk te maken is gecoördineerde actie nodig. Samen met de bereidheid om flinke kosten te maken en de tijd ervoor te nemen.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Belegger kijkt met vertrouwen naar 2018

30-12-2017 -

De ING BeleggersBarometer komt deze maand een punt hoger uit dan in november en bereikt een stand van 150 punten. Daarmee is het beleggersvertrouwen even hoog als in mei toen de hoogste score in tien jaar tijd werd behaald. In de afgelopen maanden bleef het vertrouwen in de beurs onverminderd positief. Niet alleen zagen beleggers de economische situatie in de wereld aantrekken, 40% van de beleggers verwacht in 2018 weer meer geld over te houden om te kunnen beleggen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's