In het nieuws: Contant geld nog vaak nodig

21-05-2015 -

Een wereld zonder munten en biljetten. Buitenlandse economen pleiten voor afschaffing van contant geld. Door de technische mogelijkheden zou het niet meer nodig zijn. Ook zou contant geld criminaliteit in de hand werken.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Korting op kunst en cultuur

22-05-2015 -

Korting op kunst en cultuur is er in soorten en maten. Nederlanders maken er graag gebruik van. Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Lees het volledige bericht

Zakelijke beslissers: ING beste zakenpartner en aantrekkelijkste bank

20-05-2015 -

ING is volgens het jaarlijkse Incompany 500-onderzoek de nummer-1 zakenpartner in Nederland. Bovendien is ING naar voren gekomen als aantrekkelijkste financiële instelling. Woensdagavond heeft Annerie Vreugdenhil, directeur Zakelijk ING Nederland, hiervoor de Incompany 500-award in ontvangst genomen.

Lees het volledige bericht

ING Weekoverzicht: Herstel werkgelegenheid blijft achter bij jaren ‘80

20-05-2015 -

Terwijl de economie voor het vierde kwartaal op rij is gegroeid, vindt de overgrote meerderheid van de consumenten nog niet dat de crisis achter de rug is. Dit blijkt uit de ING Vraag van Vandaag van de afgelopen week onder gemiddeld 53.100 respondenten per dag. De werkloosheid ligt immers nog altijd op een hoog niveau. Vergeleken met de vorige grote recessie in de jaren ’80 herstelt de werkgelegenheid later en komen er minder banen bij. De kracht van het herstel, deeltijdwerk en de ontwikkelingen in de zorgsector spelen een belangrijke rol bij deze verschillen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 25-05-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 01-06-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand juni
  • 18-06-2015
    ING Woonbericht
Agenda

Relevante pagina's