ING voor tiende keer aanwezig tijdens Amsterdam Gay Pride

31-07-2015 -

Nederland is een van de meest tolerante landen ter wereld. ING vindt het belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft om te kunnen zijn wie ze willen zijn. Vanuit dit oogpunt is ING dan ook voor de tiende keer aanwezig tijdens de Amsterdam Gay Pride. Vanaf aanstaande vrijdag zijn in Amsterdam wederom de speciaal voor de Gay Pride ontworpen PINKautomaten aanwezig op het Rokin, de Reguliersbreestraat en het Leidseplein. Zoals elk jaar zal ING ook vertegenwoordigd zijn met een boot tijdens de Canal Parade en steunt de bank dit jaar het initiatief Love Exchange, een vijfdaags evenement waarin liefde en gelijkheid centraal staat.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Last minute niet altijd goedkoper

30-07-2015 -

Bestaat de echte last minute wel? Wie heel flexibel is kan nog wel voordeel halen door op het laatste moment een vakantie te boeken.

Lees het volledige bericht

Voortgang herbeoordeling rentederivaten door ING

29-07-2015 -

ING heeft in beperkte mate rentederivaten verkocht aan zakelijke klanten die hun renterisico wilden afdekken. ING heeft onderzocht of de verstrekte producten passend waren. ING heeft op deze wijze invulling gegeven aan de door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) gevraagde herbeoordeling van de eigen dienstverlening met betrekking tot rentederivaten. Het betreft hier 16 klanten uit het segment midden- en kleinbedrijf en circa 560 klanten uit het segment grootbedrijf.

Lees het volledige bericht

Blijer met portemonnee, minder somber over kabinetsbeleid

29-07-2015 -

Het kabinet krijgt gemiddeld een 4,6 als rapportcijfer voor het gevoerde economisch beleid. Dit rapportcijfer loopt al twee jaar op, en lijkt samen te hangen met hoe consumenten hun eigen financiële situatie beoordelen. Het vertrouwen van consumenten in de economie kreeg recentelijk wel een tikje. Consumenten vinden de situatie in Griekenland  - ondanks het gesloten akkoord – een groot probleem voor de Nederlandse economie, zowel op de korte als op de lange termijn. Dit blijkt uit de ING Vraag van Vandaag van afgelopen week onder 49.400 respondenten per dag.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 03-08-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand augustus
  • 07-08-2015
    Publicatie ING Starters kwartaalbericht
  • 11-08-2015
    Publicatie ING kwartaalbericht sectoren
Agenda

Relevante pagina's