Help Nederland vooruit

Lokale goede doelen maken kans op donatie

16-10-2017 -

Vanaf vandaag kunnen Nederlanders hun lokale stichting of vereniging aanmelden voor de actie ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds. Uit alle inzendingen worden in 52 regio’s vijf goede doelen genomineerd. Heel Nederland kan vervolgens stemmen op hun favoriet en per regio ontvangt het initiatief met de meeste stemmen de hoogste donatie. Nederland telt tal van lokale initiatieven die zich inzetten om mensen vooruit te helpen. Met ‘Help Nederland vooruit’ wil het ING Nederland fonds deze initiatieven een steuntje in de rug geven.

Lees het volledige bericht

Nederlanders krijgen grijze haren van financiën, gezondheid en hun kinderen

17-10-2017 -

Nederlanders maken zich het meeste zorgen over hun financiën, gezondheid en de kinderen. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van ING waarin de vraag centraal staat: Waar krijgt u grijze haren van? Er zijn wel duidelijke verschillen. Mannen krijgen vaker grijze haren van hun pensioen dan vrouwen. En 18-34 jarigen krijgen vaker grijze haren van hun financiën, terwijl 35-49 jarigen vaker grijze haren krijgen van hun kinderen. 65-plussers krijgen vaak grijze haren van hun gezondheid.

Lees het volledige bericht

Inkomen Amerikaanse Top DJ’s blijft groeien

16-10-2017 -

Het inkomen van Amerikaanse top 10 DJ’s neemt verder toe terwijl het aandeel van de Nederlandse DJ’s stabiliseert. Het totaal inkomen van de Amerikaanse top 10 DJ’s steeg recent tot 126 miljoen dollar, zo blijkt uit een analyse van het ING Economisch Bureau op basis van de cijfers van Forbes. De top 10 meest verdienende DJ’s ter wereld zag het gezamenlijke inkomen licht groeien tot 300 miljoen dollar. Opvallend is dat de populairste DJ’s niet altijd de grootste verdieners zijn. DJ Tiësto is de steady grootverdiener onder de Nederlanders. De Nederlandse dance-industrie doet het al vijf jaar op rij goed. De exportwaarde van dance verdrievoudigde in de afgelopen jaren. De totale export voegde in 2016 130 miljoen euro toe aan de Nederlandse Economie. Dit kan in 2020 uitkomen op 150 miljoen.

Lees het volledige bericht

Verduurzaamd winkelpand blijkt 10% meer waard

10-10-2017 -

Verduurzaamde gebouwen in de Nederlandse retail sector zijn 10,3% meer waard dan panden die minder energiezuinig zijn. Dat blijkt uit een vandaag gepubliceerd onderzoek van Universiteit Maastricht in samenwerking met ING Real Estate Finance. Uit het onderzoek blijkt ook dat winkelpanden die energiezuinig zijn een hogere huurwaarde opleveren.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 26-10-2017
    Publicatie vooruitzicht Automotive sector
  • 28-10-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 25-11-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's