Betaalverzoek delen in de ING Mobiel Bankieren App

Onderling betalen met de ING Mobiel Bankieren App via WhatsApp, sms en e-mail

30-08-2016 -

Vanaf vandaag kunnen klanten van ING en andere Nederlandse banken elkaar snel onderling (terug)betalen via social media zoals WhatsApp, Facebook, Twitter en LinkedIn. Of gewoon via e-mail of sms. Klanten van ING kunnen in de ING Mobiel Bankieren App een betaalverzoek aanmaken en dit delen met klanten van alle Nederlandse banken met een betaalrekening. Het verzoek kan worden betaald via iDEAL, waarna ING er voor zorgt dat het bedrag direct terecht komt op de rekening van de ontvanger.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Dip Brexit voorbij

27-08-2016 -

Na de dip die de ING BeleggersBarometer vorige maand liet zien (121) is de index deze maand weer gestegen naar 130. Daarmee is Barometer bijna terug op het niveau van juni, toen deze op 132 stond. Het vertrouwen van de beleggers lijkt daarmee geen blijvende schade te hebben opgelopen door de aankondiging van de Brexit. De stijging komt met name door een verbetering van de eigen financiële situatie en doordat meer beleggers de waarde van hun beleggingsportefeuille de afgelopen maanden zagen toenemen. Ook zijn beleggers iets positiever over de algemene economische situatie van de afgelopen drie maanden. Driekwart van de beleggers heeft niet gehandeld na het nieuws over de Brexit.De VVD blijft de populairste partij onder beleggers.

Lees het volledige bericht

KNVB en ING verlengen samenwerking tot en met 2022

25-08-2016 -

De KNVB en ING hebben het lopende sponsorcontract opengebroken en verlengd tot en met 2022. Als hoofdsponsor van de KNVB ondersteunt ING Oranje, het Nederlandse amateurvoetbal, G-voetbal, meisjesvoetbal en de OranjeLeeuwinnen. Behalve van de KNVB is ING ook hoofdsponsor van 145 amateurverenigingen. Deze contracten verlengt ING ook na afloop van de huidige sponsorperiode (2014-2017) met drie jaar tot en met 2020. ING is ook voornemens decontracten met de 330 subsponsorclubs te verlengen.

Lees het volledige bericht

Topgolfer Joost Luiten gaat samenwerken met ING Private Banking

15-08-2016 -

ING Private Banking gaat, als hoofdsponsor van het Nederlandse golf, een intensieve samenwerking aan met topgolfer Joost Luiten. De samenwerking is vastgelegd tot eind 2018. Samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en Luiten zet ING Private Banking zich in om de golfsport in Nederland vooruit te helpen en de golfsport toegankelijker en populairder te maken, met name onder jongeren.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 01-09-2016
    Bekendmaking ING Starter van de Maand september
  • 24-09-2016
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 03-10-2016
    Bekendmaking ING Starter van de Maand oktober
Agenda

Relevante pagina's