In het nieuws: Open Huizen Dag goed moment om toe te slaan

26-03-2015 -

Gluren bij de buren. Een kijkje in de keuken. Het kan allemaal tijdens de Open Huizen Dag. Potentiële kopers die goed voorbereid op pad gaan, kunnen hun slag slaan.

Lees het volledige bericht

Twee derde Young Potentials niet bereid om maximale bedrag te lenen voor droomhuis

28-03-2015 -

Van de Young Potentials is twee derde niet bereid om een maximale hypotheek af te sluiten voor zijn droomhuis. Dit blijkt uit een onderzoek van ING onder 616 consumenten tussen 20 en 35 jaar, de zogenaamde Young Potentials. Als de ideale woning nog onbereikbaar is koopt een derde het huis niet en gaat op zoek naar een andere woning. Eveneens een derde zou op een andere manier kijken hoe zij het droomhuis kunnen financieren. Hiervan wil ruim twee derde doorsparen tot de gewenste woning bereikbaar is. Bijna een op drie onderzoekt de mogelijkheden om bij vrienden en familie te lenen en een kwart wil gebruik maken van een schenking.

Lees het volledige bericht

ING Financieel fit Barometer: Steeds meer vijftigers financieel kwetsbaar

27-03-2015 -

De ING Financieel fit Barometer is in het eerste kwartaal van 2015 gestegen van 88 naar 91 punten. Veel huishoudens kijken positiever vooruit en verwachten de komende tijd per saldo beter rond te kunnen komen. Toch lukt het niet iedereen om van de economische opleving te profiteren. Zo geeft een kwart van de mensen van rond de vijftig aan geld tekort te komen. In de groep 50- tot 65-jarigen zijn er inmiddels 550 duizend huishoudens die een te kleine financiële buffer hebben om financiële tegenvallers op te vangen, 170 duizend meer dan in 2008.

Lees het volledige bericht

ING verbetert de communicatie met klanten in Intensief Beheer

26-03-2015 -

ING werkt continu aan het verbeteren van de communicatie met de klant en zal daarin verdere stappen ondernemen in het geval van klanten die in intensief beheer zijn of dreigen te komen. ING onderschrijft daarmee de constatering van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) dat misverstanden over bijzonder beheer (bij ING: Intensief Beheer) voorkomen kunnen worden door betere communicatie. De AFM heeft een verkennend onderzoek gedaan bij de bijzonder beheer afdelingen van banken, die kredieten voor het midden- en kleinbedrijf behandelen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 31-03-2015
    ING Kwartaalbericht Automotive
  • 06-04-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand april
  • 27-04-2015
    ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's