Onderliggende nettowinst ING over 1e kwartaal 2016 EUR 842 miljoen

10-05-2016 -

ING Groep heeft vanochtend, dinsdag 10 mei, de resultaten over het eerste kwartaal van 2016 bekend gemaakt. Over dit kwartaal heeft ING Bank een onderliggend nettoresultaat geboekt van EUR 842 miljoen, ondanks een grote stijging van de toezichts- en regelgevingskosten. Het onderliggend resultaat voor belastingen over het eerste kwartaal van 2016 was EUR 1.186 miljoen, door een stijging van het netto-renteresultaat.

Lees het volledige bericht

ING bouwt eerste mobiele ondernemersbank van Nederland

26-05-2016 -

Om beter in te kunnen spelen op de wensen van ondernemers past ING Nederland de organisatie van haar dienstverlening voor MKB-klanten aan. ING bouwt de eerste mobiele ondernemersbank van Nederland en zet daarbij in op snelle interactie, waarbij de klant gemak ervaart en daar waar gewenst persoonlijk advies krijgt. In dit nieuwe omnichannel servicemodel ligt de nadruk op mobiele dienstverlening. De versnelling van processen zal er onder meer toe leiden dat ondernemers met een kredietvraag binnen 48 uur over het krediet kunnen beschikken. Tegelijkertijd blijft ING lokaal aanwezig om MKB-klanten bij te staan met deskundige adviseurs op de momenten dat de klant behoefte heeft aan persoonlijk contact.

Lees het volledige bericht

The Next Rembrandt op tournee door Nederland

11-05-2016 -

The Next Rembrandt, een 3D-geprint schilderij gebaseerd op  uitsluitend data van het omvangrijke werk van Rembrandt, gaat op tournee door Nederland. Na wereldwijde media-aandacht wordt deze vernieuwende creatie tentoon gesteld in verschillende grote steden. In een fraaie verlichte zuil is The Next Rembrandt achtereenvolgens te zien zijn in Amsterdam, Leeuwarden, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. ING vindt het belangrijk om het schilderij toegankelijk te maken voor een breed publiek en komt hiermee tegemoet aan de vele verzoeken om het schilderij te kunnen zien. The Next Rembrandt brengt het innovatieve karakter van ING en het sponsorship van Nederlandse kunst en cultuur samen.

Lees het volledige bericht

Reactie ING n.a.v. Kassa over de Watervillahypotheek

07-05-2016 -

Het televisieprogramma Kassa heeft zaterdag 7 mei 2016 aandacht besteed aan het feit dat ING per 1 oktober 2016 stopt met het verstrekken van hypotheken voor woonboten/watervilla’s. Hieronder leggen we uit waarom ING deze keuze heeft gemaakt. Deze uitleg is gedeeld met de redactie van Kassa.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 01-06-2016
    Bekendmaking ING Starter van de Maand juni
  • 07-06-2016
    Publicatie Creditmanagement in het MKB
  • 21-06-2016
    Publicatie Themavisie Franchise
Agenda

Relevante pagina's