In het nieuws: Volop keuze in vakantiewerk

06-07-2015 -

Er is deze zomer volop vakantiewerk. Er ontstaan ook meer nieuwe vakantiebanen voor jongeren die thuis zijn in apps en social media. Goed verdienen en aan je cv bouwen is prima te combineren.

Lees het volledige bericht

Nibud-studentenonderzoek: 1 op de 3 lenende studenten leent om spaarrekening te spekken

06-07-2015 -

36% van de hbo- en wo-studenten leent bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs). 33% van hen leent onder andere om dit geld na de studie achter de hand te hebben, sommigen ook voor de aankoop van een eigen woning. Dit blijkt uit het Nibud Studentenonderzoek 2015, uitgevoerd door het Nibud, met medewerking van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, ING en Studenten.net. Een derde van de lenende studenten zegt dat ze best minder zou kunnen lenen. Ook geeft 1 op de 3 aan dat ze maximaal leent ‘omdat het kan’. Het Nibud wijst erop dat lenen om te sparen financieel slim kan lijken, maar risicovol is als er onzorgvuldig met dit geleende geld omgegaan wordt.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Stellen geven meer uit aan huwelijksdag

03-07-2015 -

In voor- en tegenspoed. Als het economisch beter gaat, stappen stellen sneller in het huwelijksbootje. En ze geven meer uit aan misschien wel de mooiste dag van hun leven. Er is wel degelijk een relatie tussen liefde en geld.

Lees het volledige bericht

ING sectorrapport: Installatiebranche in transitie

03-07-2015 -

De installatiebranche is verantwoordelijk voor ongeveer 20% van de totale bouwproductie in Nederland. Door de aantrekkende economie en het herstel op de woningmarkt groeit de bouwproductie de komende jaren en installateurs profiteren hiervan. Door in te spelen op trends als technische toepassingen in woningen (domotica), duurzaamheid en luxer sanitair verwacht het ING Economisch Bureau dat installateurs structureel harder groeien dan de rest van de bouwsector. Voor installateurs verandert daarbij de rol van onderaannemer naar technisch dienstverlener.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 27-07-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 03-08-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand augustus
  • 31-08-2015
    ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's