In het nieuws: Zomerstorm zorgt voor extra schade

28-07-2015 -

Juli roert zijn staart. De schade na de storm loopt in de miljoenen euro’s. Het thuisfront kan het beste even voor vakantiegangers controleren of het huis er nog netjes bij staat.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Optimisme is getemperd

25-07-2015 -

Het optimisme van de beleggers is nog aanwezig, maar neemt wel af. De beleggers oordelen minder positief over de waarde van hun beleggingsportefeuille over de laatste drie en de laatste zes maanden. De ontwikkelingen rond Griekenland spelen hierbij een belangrijke rol. Dit blijkt uit de ING BeleggersBarometer van juli. De stand van de Barometer komt uit op 124, een daling ten opzichte van vorige maand (137). Eén op de drie beleggers houdt in zijn beleggingsstrategie rekening met de levenscyclus van een bedrijf. Door een snel veranderende wereld lijkt deze steeds korter te worden.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Gloeilamp uit, ledlamp aan

23-07-2015 -

Branden er nog gloeilampen in huis? Dat is minder gunstig voor uw portemonnee en voor het milieu. Vervang ze door ledverlichting en verdien per lamp zeker een tientje per jaar.

Lees het volledige bericht

Nederlanders zien huizenprijsrally niet terugkomen

23-07-2015 -

Nederlandse consumenten rekenen zich niet langer rijk wanneer het gaat om de prijsontwikkeling van koophuizen. Van de 67% die denkt dat huizenprijzen de komende tien jaar zullen stijgen, verwacht slechts 13% een stijging van meer dan 2% gemiddeld per jaar. Daarmee zeggen Nederlanders massaal de huizenhausse van voor de kredietcrisis niet terug te zien keren. Dit blijkt uit de ING Financieel fit Barometer die dit kwartaal uitkomt op een stand van 96, de hoogste stand ooit.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 03-08-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand augustus
  • 07-08-2015
    Publicatie ING Starters kwartaalbericht
  • 11-08-2015
    Publicatie ING kwartaalbericht sectoren
Agenda

Relevante pagina's