ING Makelaarsland

ING investeert in woondiensten door meerderheidsbelang te nemen in Makelaarsland

20-02-2018 -

ING kondigt vandaag de acquisitie aan van een 90%-belang in Makelaarsland. Met deze aanwinst geeft ING nadere invulling aan haar ambitie om klanten vooruit te helpen op belangrijke momenten in hun leven, met dienstverlening die verder gaat dan bankieren. De overname past in de strategie van ING om klanten een digitaal platform te bieden voor hun financiële wensen met aanvullend een breed scala aan woondiensten.

Lees het volledige bericht

Buitenlandse bedrijven weten Nederland te vinden

15-03-2018 -

Unilever kiest Rotterdam als plek voor hun hoofdkantoor, maar doet dat volgens de Britse regering niet vanwege de brexit. Hoewel dit besluit niet leidt tot een enorme groei in werkgelegenheid, is het toch een flinke opsteker voor de regio. Daarbij is Unilever niet het enige bedrijf dat voor Nederland kiest. Buitenlandse ondernemingen weten Nederland goed te vinden. Wat maakt Nederland aantrekkelijk voor internationale bedrijven?

Lees het volledige bericht

Raad van Commissarissen van ING trekt beloningsvoorstel in

13-03-2018 -

De Raad van Commissarissen van ING heeft notie genomen van de reacties van vele betrokkenen in Nederland op het voorstel om het beloningsbeleid voor de Raad van Bestuur aan te passen zoals uitgelegd in het jaarverslag 2017. In dat licht heeft de Raad van Commissarissen het voorstel heroverwogen en besloten het niet in stemming te laten brengen op de Algemene vergadering van Aandeelhouders.

Lees het volledige bericht

Donaties ING Nederland fonds uitgereikt aan 252 buurtverbeteraars

10-03-2018 -

Vandaag is de uitslag bekend gemaakt van de actie ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds aan 252 lokale stichtingen en verenigingen. Tijdens een feestelijke uitreiking op de regionale ING-kantoren hebben de stichtingen te horen gekregen hoeveel stemmen ze hebben behaald en wat de hoogte is van de donatie die ze ontvangen. Nederlandse lokale stichtingen en verenigingen konden zich eind vorig jaar aanmelden voor ‘Help Nederland vooruit’. Tijdens de stemperiode in januari en februari van dit jaar kon heel Nederland vervolgens stemmen op hun favoriete lokale buurtverbeteraar. Met ‘Help Nederland vooruit’ wil het ING Nederland fonds lokale initiatieven een steuntje in de rug geven.

Lees het volledige bericht

Beloning van de Raad van Bestuur

08-03-2018 -

Het beloningsbeleid is een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie en het risicoprofiel van ING. Dit beleid is gericht op een evenwichtige waardecreatie op de korte en op lange termijn, en vloeit voort uit de verantwoordelijkheid die ING heeft ten opzichte van klanten, aandeelhouders en de samenleving. Het beloningsbeleid van ING richt zich op een evenwichtige beloning, zodat we hooggekwalificeerd personeel kunnen aantrekken en behouden.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's