Fiancieel Fit

Financieel fit Barometer: Kans om werkloos te raken net zo klein als voor de crisis

31-01-2017 -

De kans om vanuit een baan werkloos te raken is spectaculair afgenomen. Over drie maanden zullen ongeveer 80 duizend mensen die nu werkzaam zijn, werkloos zijn. Dit zijn ongeveer 1 op de 100 werkenden. Dit risico is hiermee weer net zo klein als in 2008, vlak vóór de crisis. In 2013 was nog 1 op de 60 werkenden drie maanden later werkloos. De arbeidsmarkt herstelt en veel huishoudens voelen zich zekerder over hun financiële situatie. De ING Financieel fit Barometer heeft een nieuwe recordstand bereikt.

Lees het volledige bericht

ING en de Dakota Access pijplijn - Update 15 februari 2017

15-02-2017 -

Lees het volledige bericht

Bouwend Nederland en ING gaan innovatief ondernemerschap in de bouw versterken

15-02-2017 -

Bouwend Nederland en ING gaan samen de innovatiekracht van de ondernemingen in de bouw versterken. Er zijn grote uitdagingen in de sector, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering, technologische vernieuwingen en circulair bouwen, die vragen om meer en snellere innovatie. Beide organisaties zijn hiervoor een strategische samenwerking aangegaan. Fries Heinis (algemeen directeur Bouwend Nederland) en Rob van den Biggelaar (Manager Sectormanagement ING) ondertekenden vandaag een overeenkomst waarin beide partijen zich de komende drie jaar aan elkaar verbinden om het thema ‘innovatief ondernemerschap in de bouw’ verder te brengen.

Lees het volledige bericht

ING Wholesale Banking breidt Equity Markets team uit

13-02-2017 -

ING Wholesale Banking, de zakenbanktak van ING, heeft zijn aandelenteam versterkt met vijf specialisten. De nieuwe teamleden richten zich op het versterken van de contacten met buitenlandse institutionele beleggers in met name het Verenigd Koninkrijk.

Lees het volledige bericht

ING benoemt Rob van Veldhuizen tot hoofd Corporate Finance M&A Nederland

10-02-2017 -

ING Wholesale Banking, de internationale zakenbanktak van ING, heeft Rob van Veldhuizen aangesteld als hoofd van Nederlandse fusie- en overnametak van ING. Hij is per 1 februari  gestart in zijn nieuwe functie Head of Corporate Finance Mergers & Acquisitions Nederland.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 25-02-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 08-03-2017
    Publicatie ING WoonBericht
  • 25-03-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's