In het nieuws: Amateurvoetbal is bakermat van Oranje

29-04-2015 -

De droom van Ruud van Nistelrooy kwam uit. Hij schopte het tot het Nederlands elftal en speelde bij clubs als Manchester United en Real Madrid. Zijn carrière begon bij Nooit Gedacht, in het Brabantse Geffen. Zonder amateurclubs is er geen Oranje, benadrukt Van Nistelrooy.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Haal de zon in huis

04-05-2015 -

Leven van de zon en de wind. Als het aan fabrikant Tesla ligt, blijft dat geen toekomstmuziek. Een thuisaccu moet huishoudens minder afhankelijk maken van het elektriciteitsnet. Wordt energie straks gratis?

Lees het volledige bericht

Economische sectoren komen op stoom

01-05-2015 -

Het herstel van de Nederlandse bedrijfssectoren zet dit jaar flink door. De aantrekkende binnenlandse vraag zorgt voor grotere volumes in het wegtransport. Ook de overslag in de Rotterdamse haven groeit. In de bouw en de zakelijke dienstverlening is de groei naar verwachting 3,0%. In de industrie zijn het vooral de machine- en transportmiddelenindustrie die grote plussen laten zien. De detailhandel profiteert van de toegenomen koopbereidheid. Alleen de zorgsector krimpt door lagere budgetten. Dit stelt het ING Economisch Bureau in het vandaag verschenen kwartaalbericht sectoren.

Lees het volledige bericht

Mission Escape is ING Starter van de Maand mei

01-05-2015 -

Je vrijwillig laten opsluiten. Een paar jaar geleden was dat nog ondenkbaar, maar inmiddels is dit helemaal hot. Bilal Diyenli en Eray Duz speelden in op een nieuwe trend en zijn met hun in Nijmegen gevestigde bedrijf Mission Escape ING Starter van de Maand mei. In de escape rooms van Mission Escape proberen groepen zichzelf binnen 60 minuten van hun opsluiting te bevrijden door verschillende codes te kraken, games te spelen en aan de slag te gaan met verborgen aanwijzingen.

Lees het volledige bericht

Onderzoek ING: Groei wereldhandel versnelt in 2015 en 2016

30-04-2015 -

Globalisering is niet ten einde: de groei van de wereldhandel herpakt zich en zal de groei van de wereldeconomie zelfs voorbij streven. In 2015 en met name in 2016 versnelt de wereldhandel in navolging van de economische opleving in Europa, de grootste speler in de wereldhandel. Het Bali- akkoord over vereenvoudiging van grensprocedures, bilaterale en regionale handelsakkoorden stimuleren de handel op middellange termijn. Dit blijkt uit het rapport ‘The World Trade Comeback’ van het ING Economisch Bureau.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 07-05-2015
    1e kwartaalcijfers 2015 ING Groep
  • 11-05-2015
    Aandeelhoudersvergadering ING Groep
  • 25-05-2015
    ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's