Happitech is ING Starter van de Maand maart

02-03-2015 -

Yosef Safi Harb en Julie Wolsak zijn met hun  Amsterdamse  bedrijf Happitech  ING Starter van de Maand maart. Met slimme games die gebruik maken van biofeedback helpen ze je om op een onstpannen manier aan je welzijn en gezondheid te werken. Hun recente release ‘Skip a Beat’ is een iPhone-game die je hartslag opneemt terwijl je speelt en heeft alles in zich om een wereldwijde hit te worden.

Lees het volledige bericht

ING Themavisie: Zzp tussen vrijheid en ambitie

02-03-2015 -

Het aantal zelfstandigen zonder personeel (zzp) blijft toenemen. In 2014 was sprake van een groei van 3,1%. Deze groei is enerzijds het gevolg van een hoge instroom. Anderzijds is ook de doorstroom beperkt; slechts een gering percentage ontwikkelt zich van zzp’er tot zelfstandige met personeel (zmp). Hoewel een deel van de zzp’ers groei nastreeft, wil men dit veelal bewerkstelligen zonder het aannemen van personeel. Vrijheid en flexibiliteit blijven prioriteit.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Hoveniers en opticiens gezocht

27-02-2015 -

Vakmanschap is meesterschap. Wie met hoofd en handen kan werken, kan de komende jaren goed geld verdienen, zegt het kabinet.

Lees het volledige bericht

ING themavisie: E-commerce verandert stedelijke distributie ingrijpend

27-02-2015 -

De wereld van stedelijke distributie verandert snel. Dit heeft alles te maken met toenemende maatschappelijke ambitie op het gebied van duurzaamheid, maar vooral ook met de toenemende online consumptie. Niet alleen zijn de uitdagingen van de logistieke keten groot, distributeurs zijn ook genoodzaakt om hun business model aan te passen. Dit blijkt uit de themavisie stedelijke distributie van ING Economisch Bureau.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 03-03-2015
    ING Kwartaalbericht industrie
  • 04-03-2015
    Assetvisie trucks
  • 05-03-2015
    ING Kwartaalbericht starters
Agenda

Relevante pagina's