Vrijmarktonderzoek

Verkopers op de vrijmarkt verwachten een omzet van 305 miljoen euro

26-04-2018 -

Verkopers op de vrijmarkt rekenen dit jaar op 305 miljoen euro bij de verkoop van hun spullen. Een kwart van de Nederlanders is van plan om zelf te gaan verkopen. Voor 15% speelt de aantrekkende economie een rol in die beslissing. Ze hebben nieuwe spullen gekocht en verkopen om die reden hun oude. Driekwart van de Nederlanders is van plan om Koningsdag te vieren. Een ruime meerderheid (68%) heeft een bezoek aan een vrijmarkt op het programma staan of overweegt dit. Dit blijkt uit onderzoek van ING naar vrijmarktverkopen op Koningsdag.

Lees het volledige bericht

ING Private Banking Golfweek 2018 combineert vooruitgang en spektakel

12-04-2018 -

De ING Private Banking Golfweek krijgt dit jaar een vervolg. De derde editie vindt plaats van 1 tot en met 3 juni op golfclub Prise d'eau in Tilburg. Vorig jaar bezochten bijna tienduizend liefhebbers het golfevenement waar zelf golfen, entertainment en spektakel centraal staan. Dankzij het succes van dit innovatieve concept, slaan ING Private Banking, organisator TIG Sports, de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie en KLM dit jaar de handen wederom ineen.

Lees het volledige bericht

ING en Angel Academy trainen informal investors bij investeren in startups

05-04-2018 -

ING en Angel Academy gaan een samenwerking aan om de informatievoorziening aan particuliere investeerders die met eigen vermogen willen investeren in startups te verbeteren. De twee partners willen zo helpen om de risico’s voor deze investeerders te verkleinen als zij in startups investeren. Doel daarbij is dat meer kennis zal leiden tot meer investeringen in startups.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: voorzichtig positief over het voorjaar

31-03-2018 -

Sinds begin 2017 was het vertrouwen onder beleggers niet zo laag als in februari van dit jaar met een stand van 135. De daling was echter van korte duur. De ING BeleggersBarometer kruipt deze maand weer omhoog naar een stand van 140. Beleggers zijn weer iets positiever over de eigen beleggingsportefeuille, de financiële situatie én de AEX. Toch verwacht de helft van hen na de terugval van de beurs vorige maand voor dit jaar nog wel meer beurscorrecties. Een groep beleggers houdt dan ook geld achter de hand om beleggingen bij te kunnen kopen als dit zich aandoet. Een ruime meerderheid van de beleggers verwacht verder dat in 2018 de rente verder zal stijgen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's