Do your thing

ING lanceert ‘do your thing’

06-01-2020 -

ING is 2020 begonnen met een nieuwe merkrichting, inclusief de eerste wereldwijde tagline van het bedrijf: ‘do your thing’. Het is een volgende stap in de Think Forward strategie van ING.

Lees het volledige bericht

KNVB en ING gaan voor verdere groei in het vrouwenvoetbal

15-02-2020 -

De KNVB en ING zetten zich de komende jaren samen in om het meiden- en vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Het moet ‘normaal’ worden om bij voetbal ook meteen te denken en te praten over meiden- en vrouwenvoetbal. De gezamenlijke ambitie is dan ook om het meiden- en vrouwenvoetbal nóg meer te integreren in de voetbalwereld. De komende vijf jaar werken de KNVB en ING gezamenlijk aan een groei van 25% naar 200.000 vrouwelijke KNVB-leden en 25% meer vrouwelijk kader bij amateurclubs. Aan amateurclubs waar ING hoofdsponsor is, stelt ING bovendien de vernieuwde voorwaarde dat minimaal 25% van het sponsorbedrag wordt besteed aan meiden- en vrouwenvoetbal.

Lees het volledige bericht

ING wijzigt rente en productvoorwaarden

31-01-2020 -

ING wijzigt per 1 april 2020 de rente voor zakelijke klanten en private banking klanten en per 1 juli 2020 voor particuliere klanten. Daarom past ING ook de productvoorwaarden voor particuliere en zakelijke klanten aan. Klanten worden vanaf maart 2020 persoonlijk geïnformeerd over de wijzigingen. ING voert deze wijzigingen door vanwege de aanhoudende lage en negatieve rentes in de markt.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggers beginnen jaar goed

25-01-2020 -

Het vertrouwen van beleggers is aan het begin van het nieuwe jaar weer iets verder gestegen: de ING BeleggersBarometer staat in januari op 131 punten t.o.v. 128 punten in december 2019. Beleggers zijn positief over de algemene economische situatie in Nederland en verwachten dat deze positieve trend nog even doorzet. Ook over de eigen beleggingsportefeuille blijven de beleggers positief voor de komende maanden. Voor de AEX verwachten beleggers in april een hoge stand van 617. Ondanks het positieve sentiment denken veel beleggers (40%) nog steeds dat het goede tijd is om vooral te beleggen in minder risicovolle sectoren. Toch zijn er steeds meer beleggers niet zeker of weten of het nu wel of niet een goede tijd is om te beleggen in risicovolle sectoren. Dit percentage steeg significant van 40% in december naar 47% in deze maand.

Lees het volledige bericht

Stemronde voor donatie van ING Nederland fonds van start

22-01-2020 -

Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op 260 genomineerde stichtingen voor de actie Help Nederland vooruit van het ING Nederland fonds. De actie is dit jaar voor de vijfde keer opgezet met als doel lokale initiatieven een steuntje in de rug te geven. In de afgelopen maanden hebben honderden stichtingen zich hiervoor aangemeld. De komende drie weken kan iedereen in Nederland een stem uitbrengen. Alle stichtingen die zich hebben aangemeld, ontvangen een donatie van het ING Nederland fonds als ze tenminste 50 stemmen halen. Hoe meer stemmen een stichting krijgt, hoe hoger de donatie uit het fonds zal zijn.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 29-02-2020
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 28-03-2020
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's