In het nieuws: Tips voor de deeleconomie

23-04-2015 -

Nederlanders zijn nog huiverig om te delen, huren en verhuren via internet. Toch kan er weinig misgaan, zeggen de deelplatforms.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer blijft op hoog niveau in april

25-04-2015 -

De ING BeleggersBarometer blijft ook in april op het hoogste niveau in bijna acht jaar tijd staan. Met een stand van 148 punten zijn de optimistische beleggers duidelijk in de meerderheid. In de afgelopen zes maanden heeft dan ook 77% van de particuliere beleggers een positief rendement gemaakt. En in april is de beoordeling van de economische situatie in Nederland nog verder gestegen: 76% van de beleggers zag deze verbeteren, ten opzichte van 67% in maart. Verder blijken beleggers van de school ‘jong geleerd, is oud gedaan’: een meerderheid geeft aan vóór hun 35ste levensjaar met beleggen te zijn begonnen.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Tips voor succes op de vrijmarkt

24-04-2015 -

Gevoelstemperatuur: een graad of 6. Kopers en verkopers op de vrijmarkt moeten dit jaar goed beslagen ten ijs komen. Tips voor doorzetters op Koningsdag.

Lees het volledige bericht

Nederlanders rekenen op 330 miljoen euro bij vrijmarktverkoop

24-04-2015 -

Op de vrijmarkt verwachten Nederlanders dit jaar in totaal 330 miljoen euro om te zetten. Ruim een kwart van de volwassenen is dit jaar van plan spullen te gaan verkopen. Gemiddeld verwachten zij daarmee 92 euro per persoon mee te verdienen. Verkopers doen er goed aan om boeken en speelgoed aan te bieden; deze zaken zijn onder aspirant-kopers het populairst. Aan oranjespullen voor Koningsdag geven we dit jaar bij elkaar zo’n 120 miljoen uit. Dit blijkt uit onderzoek van ING naar vrijmarktverkopen op Koningsdag.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 27-04-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 04-05-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand mei
  • 07-05-2015
    1e kwartaalcijfers 2015 ING Groep
Agenda

Relevante pagina's