In het nieuws: Je bent jong en je hebt schulden

01-12-2015 -

Even bij iemand in het krijt staan. Geen punt. Maar bij steeds meer jongeren stapelen de schulden zich op. Wat doe je als aan het eind van de maand het geld op is?

Lees het volledige bericht

ING gaat enveloppen voor overschrijvingskaarten toesturen tegen porto- en handlingskosten

01-12-2015 -

ING gaat per ingang van 1 januari 2016 de enveloppen voor het verzenden van acceptgiro’s en overschrijvingskaarten naar het huisadres van de klanten sturen in plaats van via de kantoren verstrekken. Klanten kunnen de enveloppen eenvoudig bestellen tegen porto-en handlingskosten.

Lees het volledige bericht

ING lanceert betalen met de mobiele telefoon

30-11-2015 -

ING maakt het voor haar klanten mogelijk om contactloos te betalen met de mobiele telefoon. Alle mobiele telefoons op Android vanaf 4 .4 (KitKat) en uitgerust met NFC zijn hiervoor geschikt. De afgelopen maanden hebben tienduizend klanten ervaring opgedaan met mobiel betalen, door de bètaversie te gebruiken van de ING Mobiel Betalen App. Op basis van hun feedback heeft ING de Mobiel Betalen App nog beter gemaakt.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Belegger iets positiever

28-11-2015 -

Na een daling in de afgelopen twee maanden is de BeleggersBarometer gestegen naar 136 punten. Daarmee is deze terug op het niveau van augustus. Beleggers zijn positiever over de waarde van hun beleggingsportefeuille en verwachten dat de economische situatie in Nederland de komende maanden flink verbetert. Beleggers blijven voorzichtig, 42% richt zich nog steeds op de minder risicovolle sectoren. Eén derde van de beleggers beoordeelt het beursjaar veel minder goed dan eerder dit jaar verwacht. Voor het eerst is de PVV de meest favoriete partij onder de Nederlandse beleggersOngeveer de helft van de beleggers verwacht dat de vluchtelingenproblematiek zowel op lange als op korte termijn een negatief effect heeft op de Nederlandse economie.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 03-12-2015
    Publicatie Vooruitzicht Horeca
  • 07-12-2015
    Publicatie Vooruitzicht zakelijke dienstverlening
  • 07-12-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand december
Agenda

Relevante pagina's