ING’s Motivatiespeech voor een heel voetballand

ING’s Motivatiespeech voor een heel voetballand

23-08-2018 -

ING start het nieuwe voetbalseizoen met een motivatiespeech voor het hele Nederlandse voetbal. Met deze speech, onder meer in de vorm van een nieuwe commercial, wil de bank een positief signaal afgeven voor de toekomst van het Nederlandse voetbal onder het mom van: ‘Hup, samen naar buiten nu. Niet opgeven. Lekker voetballen.’

Lees het volledige bericht

ING neemt voortouw in oprichting blockchain-platform voor financiering grondstoffenhandel

19-09-2018 -

ING is samen met andere financiële dienstverleners een digitaal platform gestart voor de financiering van de handel in grondstoffen. Het platform, komgo genaamd, is opgericht door ING, ABN Amro en Société Générale, waarna andere grote partijen zich hebben aangesloten.

Lees het volledige bericht

ING neemt belang in Brits fintechplatform voor MKB-financieringen

18-09-2018 -

ING heeft £ 5 miljoen geïnvesteerd in Funding Options, het Britse fintechbedrijf dat een marktplaats biedt voor financiering van het Midden- en Kleinbedrijf. Met de investering krijgt ING een minderheidsaandeel in het platform.

Lees het volledige bericht

Reactie ING op artikel in het Financieele Dagblad

07-09-2018 -

Lees het volledige bericht

Duurzaamheidsfonds ING investeert in Nederlands vooruitstrevend circulair bedrijf Black Bear

06-09-2018 -

ING investeert meerdere miljoenen euro’s in Black Bear, een circulair bedrijf uit het Limburgse Nederweert dat gebruikte auto- en vrachtwagenbanden verwerkt tot grondstoffen voor nieuwe producten. Dit is een nieuwe investering van het eerder dit jaar opgerichte fonds Sustainable Investments van ING. Het fonds heeft € 100 miljoen beschikbaar om te investeren in bedrijven die met hun activiteiten een positieve invloed hebben op het milieu.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's