In het nieuws: Verkeerde zorgverzekering scheelt honderden euro’s

06-10-2015 -

Elk jaar opnieuw krijgen we de kans om de juiste zorgverzekering te kiezen. Een hele klus, vinden veel Nederlanders. Maar een verkeerde polis kan honderden euro’s per jaar schelen.

Lees het volledige bericht

Coen en Sander zoeken leukste amateurclub van Nederland samen met Ruud van Nistelrooy en Anouk Hoogendijk

05-10-2015 -

Vandaag hebben Radio 538 dj’s Coen & Sander bekend gemaakt samen met ING op zoek te gaan naar De Leukste Amateurclub van Nederland. Middels verschillende opdrachten kunnen clubs vanaf maandag 12 oktober laten zien dat bij hen de clubliefde en het plezier voor voetbal het grootst is. De jury, bestaande uit Radio 538 dj’s Coen & Sander, ex-international Ruud van Nistelrooy en OranjeLeeuwin Anouk Hoogendijk, beoordelen alle inzendingen en belonen één club met de titel De Leukste Amateurclub van Nederland. Deze club wint maar liefst € 20.000 om de clubdroom waar te maken.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Cybercriminelen worden steeds gehaaider

01-10-2015 -

Criminelen op internet pikken graag ideeën van elkaar. En ze leren snel bij. Ze perfectioneren hun phishingmethoden steeds verder. Goed opletten blijft belangrijk.

Lees het volledige bericht

ShirtsofHolland is ING Starter van de Maand oktober

01-10-2015 -

Sean Heukels en Mark Boekraad zijn met ShirtsofHolland ING Starter van de Maand oktober. ShirtsofHolland is het moederbedrijf dat verschillende internationale merken verenigt, zoals ShirtsofCotton T-shirts, Sleeve7 Shirts en het herenplatform overhemden.com. Sinds een jaar zijn beide ondernemers fulltime bezig in hun bedrijf. Hun fysieke winkel ‘Heerenzaak’ in de Maasstraat in Amsterdam is tegelijk kantoor en uitvalbasis.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 26-10-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 02-11-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand november
  • 30-11-2015
    ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's