ING corporate congres

ING realiseert nettoresultaat over 2e kwartaal 2017 van EUR 1.371 miljoen

02-08-2017 -

ING Groep heeft woensdag 2 augustus de resultaten over het tweede kwartaal van 2017 bekend gemaakt. Over dit kwartaal heeft ING Bank een nettoresultaat geboekt van EUR 1.371 miljoen. Het resultaat voor belastingen van ING Retail Bank Nederland is in het tweede kwartaal van 2017 uitgekomen op EUR 565 miljoen.

Lees het volledige bericht

ING steunt G-voetbal met €25.000 via Facebook Live

02-08-2017 -

Tijdens de Coaches Betaald Voetbal G-voetbaldag daagde ING onder andere coach Paul Bosvelt en voetballers met een beperking uit om deel te nemen aan voetbalchallenges. De geslaagde challenges werden beloond met een donatiebedrag voor het G-voetbal. Via Facebook Live haalden de coaches, G-voetballers en live-kijkers in totaal €25.000 euro op. Dankzij deze bijdrage kan ING samen met de KNVB vijf tot tien clubs helpen een G-voetbalafdeling op te starten.

Lees het volledige bericht

ING op Pride Amsterdam: ‘Kleur het Leven’

01-08-2017 -

ING geeft vervolg aan de ‘Kleur het leven’ campagne tijdens de Pride Amsterdam. Speciaal voor de Pride Amsterdam ontwikkelde ING in samenwerking met Snapchat een Pride worldlens en een filter. Daarmee is ING in Nederland de eerste adverteerder die gebruik maakt van de worldlens. Met deze worldlens kunnen gebruikers van Snapchat hun werkelijke wereld omtoveren in een combinatie van een virtuele en een echte wereld in het thema van de Pride Amsterdam. Daarnaast delen ING-medewerkers hun persoonlijke ervaring over diversiteit bij ING. Zoals gebruikelijk kleuren ook de ING-kantoren in Amsterdam mee en vaart ING mee met The Canal Parade.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer - Zomerperiode en rustige beurs terug te zien bij beleggers

29-07-2017 -

Na de piek in mei met een stand van 150 vertoont de ING BeleggersBarometer nu een licht dalende trend en komt deze maand uit op 142. Deze daling wordt veroorzaakt doordat beleggers iets minder positief zijn over de economische situatie in Nederland en de ontwikkeling van hun eigen beleggingsportefeuille van de afgelopen maanden. Ook zijn ze iets minder positief over hun portefeuille voor de komende tijd. Nu de beurzen rustig zijn, vindt de helft van de beleggers het moeilijk om hier op te acteren en doet dus niets. Beleggers geven deze maand ook nog een tip aan de formerende partijen mee. Om de economie verder te stimuleren, moeten de lonen in Nederland omhoog.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 26-08-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 12-09-2017
    Publicatie ING WoonBericht
  • 30-09-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's