Face ID in ING Mobiel Bankieren App

ING maakt Mobiel Bankieren App geschikt voor Face ID

06-11-2017 -

ING heeft de Mobiel Bankieren App geschikt gemaakt voor Apple Face ID. Klanten met een iPhone X kunnen inloggen en betalingen bevestigen met gezichtsherkenning. Met deze innovatie wil ING bankieren nog sneller en makkelijker maken voor haar klanten. Bankieren met Face ID is beschikbaar voor klanten met een Apple iPhone X en de nieuwste update van de ING Mobiel Bankieren App.

Lees het volledige bericht

ING: Nederlandse economie blijft hard groeien in 2018

14-12-2017 -

De Nederlandse economie blijft ook in 2018 flink groeien. ING verwacht voor Nederland een groei van bijna 3%. Consumenten blijven de portemonnee trekken, de export groeit en meer uitgaven van de overheid geven een extra zetje. Een rem op de economische groei is het personeelstekort dat momenteel ontstaat in alle sectoren en dat de komende jaren een probleem dreigt te worden. Dit staat in het rapport Outlook 2018 van het ING Economisch Bureau dat vandaag is gepubliceerd. Nu de groei structureel doorzet is het noodzakelijk dat in het bedrijfsleven de investeringen toenemen: in mensen, in technologie en in de energietransitie, zo stelt ING zijn vooruitzicht voor 2018 voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Lees het volledige bericht

Naar een groenere economie: ING scherpt kolenbeleid verder aan

12-12-2017 -

ING heeft besloten haar kolenfinancieringsbeleid verder aan te scherpen. De bank bouwt versneld de financiering van elektriciteitswinning uit kolen af. In 2025 moet die financiering nagenoeg tot nul zijn teruggebracht. Hiermee wil de bank de overgang naar een koolstof arme economie bevorderen. Het beleid gaat per direct in.

Lees het volledige bericht

ING erkend als mantelzorgvriendelijke organisatie

01-12-2017 -

ING Nederland is vanaf vandaag een mantelzorgvriendelijke organisatie. Met de erkenning 'Wij werken mantelzorgvriendelijk' onderschrijft Werk&Mantelzorg dat ING de combinatie van werk en mantelzorg goed mogelijk maakt. Deze erkenning is een bevestiging dat ING aandacht heeft voor medewerkers die mantelzorgers zijn, het onderwerp bespreekbaar maakt en is in lijn met het stimuleren van vitaliteit van medewerkers. De aandacht voor mantelzorg binnen de ING is tot stand gekomen in samenwerking met verschillende vakorganisaties en opgenomen in de nieuwe cao die 1 januari 2018 ingaat.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggersvertrouwen onveranderd positief

25-11-2017 -

Met een even hoge score van 149 blijft de ING BeleggersBarometer deze maand stabiel én hoog, ten opzichte van de maand oktober. Beleggers houden een onveranderd positief gevoel bij de Nederlandse economie. De overgrote meerderheid van de beleggers (74%) zag de economische situatie de afgelopen drie maanden verbeteren. Bijna driekwart van de beleggers werd de afgelopen periode bovendien geconfronteerd met een waardegroei van de beleggersportefeuille. Ook voor 2018 zijn de verwachtingen van beleggers buitengewoon positief. 51 procent verwacht een waardestijging tot 5% van hun aandelen, 21 procent denkt zelfs dat hun portefeuille met meer dan 5 procent in waarde gaat groeien.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 19-12-2017
    Publicatie ING WoonBericht
  • 30-12-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's