In het nieuws: Leren van bloopers

03-03-2015 -

Fouten maken is goed. Daar leer je van. Maar veel bedrijven durven niet te falen, betoogt Frans Reichardt, schrijver van Business Bloopers.

Lees het volledige bericht

ING Industrierapport: Herstel Nederlandse industrie achtergebleven bij Europa

03-03-2015 -

In 2015 trekt de productiegroei van de industrie naar verwachting aan. Met een groei van 1,5% (2014: 1,1%) bereikt de productie het hoogste niveau sinds de crisis (2007). Ook in 2015 zal de export harder groeien dan de binnenlandse afzet, maar door herstel van consumptie en investeringen wordt ook voor de binnenlandse afzet een groei verwacht. De totale industriële productiewaarde kruipt zo naar de € 300 miljard. Een veelheid aan trends en grote internationale concurrentie zorgt voor een uitdagende, maar ook kansrijke omgeving voor de Nederlandse industrie. Om op de lange termijn de groei vast te houden zal de sector versneld moeten inzetten op de nieuwste productietechnologieën en ICT-toepassingen, in een nauwer samenwerkende keten. Dit en meer staat in de publicatie “Samen Smart” van ING Economisch Bureau, ter gelegenheid van de IndustrieTOP Smart Industry georganiseerd door VNO-NCW Midden en ING.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Zet het in de agenda: aangifte doen

02-03-2015 -

Het is vanaf deze maand mogelijk om aangifte te doen voor de inkomstenbelasting. Er zijn leukere dingen. Toch is het verstandig om er zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan.

Lees het volledige bericht

Happitech is ING Starter van de Maand maart

02-03-2015 -

Yosef Safi Harb en Julie Wolsak zijn met hun  Amsterdamse  bedrijf Happitech  ING Starter van de Maand maart. Met slimme games die gebruik maken van biofeedback helpen ze je om op een onstpannen manier aan je welzijn en gezondheid te werken. Hun recente release ‘Skip a Beat’ is een iPhone-game die je hartslag opneemt terwijl je speelt en heeft alles in zich om een wereldwijde hit te worden.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 04-03-2015
    Assetvisie trucks
  • 05-03-2015
    ING Kwartaalbericht starters
  • 09-03-2015
    Themavisie Nederland Handelsland
Agenda

Relevante pagina's