Do your thing

ING lanceert ‘do your thing’

06-01-2020 -

ING is 2020 begonnen met een nieuwe merkrichting, inclusief de eerste wereldwijde tagline van het bedrijf: ‘do your thing’. Het is een volgende stap in de Think Forward strategie van ING.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggers zien 2020 met vertrouwen tegemoet

28-12-2019 -

Het vertrouwen van beleggers is ten opzicht van november (stand 122) ook deze maand weer verder gestegen: de ING BeleggersBarometer staat in de laatste maand van het jaar op 128 punten en is daarmee weer op het niveau van juli dit jaar. Beleggers kijken positief terug op het afgelopen half jaar en verwachten ook voor de komende maanden een waardegroei van hun beleggingsportefeuille en een verder stijgende AEX. Bijna de helft van hen voorspelt dat de AEX in maart 2020 op een stand van 602 zal staan; de hoogste schatting sinds de start van de BeleggersBarometer in 2001. Een vijfde is meer bezorgd en voorziet een daling van de AEX.

Lees het volledige bericht

ING Woonbericht: Starters realistisch over hypotheek

21-12-2019 -

Het vertrouwen in de woningmarkt is in heel 2019 stabiel gebleven. Het gehele jaar blijft de ING WoonIndex net boven de neutrale waarde van 100. De ING WoonIndex eindigt het laatste kwartaal nagenoeg gelijk aan het derde kwartaal (102) met een stand van 103. Dit wordt vooral veroorzaakt door de huidige lage hypotheekrente, waarover met name starters positief zijn. Woningbezitters blijven bovendien positief over de stijgende woningprijzen. Daarnaast geven veel oudere woningbezitters aan dat ze zo lang mogelijk in hun huis willen wonen en alleen de woning zouden verkopen vanwege gezondheid of overlijden van hun partner.

Lees het volledige bericht

Banken, Geldmaat, overheden en politie strijden samen tegen plofkraakcriminelen

16-12-2019 -

In de strijd tegen criminelen, die steeds zwaardere explosieven inzetten om geldautomaten te beroven, treffen banken, Geldmaat, overheden en politie nieuwe maatregelen. Banken en Geldmaat stellen met onmiddellijke ingang tijdelijk hun geldautomaten ’s nachts buiten werking. Bovendien gaan ze automaten met een verhoogd risico voor omwonenden zoveel mogelijk naar veiliger locaties verplaatsen. Dat gebeurt met bijzondere aandacht voor een goede bereikbaarheid en beschikbaarheid van contant geld.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 25-01-2020
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 29-02-2020
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 28-03-2020
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's