De Frisse Kater is ING Starter van de Maand april 2015

01-04-2015 -

Tugrul Cirakoglu is met zijn in Amsterdamse gevestigde bedrijf de Frisse Kater ING Starter van de Maand april. Wie een feestje heeft gehad kan de Frisse Kater bellen. De Frisse Kater maakt niet alleen de feestruimte schoon maar zorgt ook voor een heerlijk ontbijtje. De partyhost kan lekker in bed blijven liggen terwijl zijn of haar huis blinkend schoon wordt gemaakt, alsof er nooit een feestje heeft plaatsgevonden. De Frisse Kater rijdt voor vanaf €48,-.

Lees het volledige bericht

ING Weekoverzicht: Uit eten gaan kost consument gemiddeld 30 euro per persoon

01-04-2015 -

Uit eten gaan: voor sommigen is het heel gewoon. Zo gaat een kwart van de consumenten minimaal 1 keer per maand naar een restaurant. Toch is er een grote groep mensen die zelden buiten de deur eet. Eén op de tien consumenten gaat zelfs nooit uit eten. Gemiddeld geven consumenten 30 euro per persoon uit in een restaurant. Door slim gebruik te maken van acties kunnen consumenten besparen op hun restaurantrekening. De meerderheid maakt dan ook weleens gebruik van kortingsacties als ze buiten de deur gaan eten. Dat blijkt uit de ING Vraag van Vandaag van afgelopen week onder gemiddeld 65.100 respondenten.

Lees het volledige bericht

ING Kwartaalbericht: Autolease aan particulieren in opmars

31-03-2015 -

De markt voor nieuwe auto’s laat dit jaar weer voorzichtig groei zien. Het is daarbij de zakelijke markt die de kar trekt. Tegelijkertijd blijft de particuliere markt een punt van zorg. Ondanks een stijgend consumentenvertrouwen is de aanschaf van een nieuwe auto voor particulieren vaak een te zware horde. In de zoektocht naar mogelijkheden consumenten toch over de streep te trekken lijkt private lease, autolease aan particulieren, bezig aan een opmars.

Lees het volledige bericht

Inschrijving Best Managed Companies gestart

31-03-2015 -

ING en Deloitte gaan weer op zoek naar de best geleide bedrijven van Nederland. Organisaties kunnen zich tot 30 april aanmelden om kans te maken op de titel ‘Best Managed Companies’ en erachter te komen hoe flexibel hun businessmodel is.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 06-04-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand april
  • 27-04-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 04-05-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand mei
Agenda

Relevante pagina's