In het nieuws: Cybercriminelen worden steeds gehaaider

01-10-2015 -

Criminelen op internet pikken graag ideeën van elkaar. En ze leren snel bij. Ze perfectioneren hun phishingmethoden steeds verder. Goed opletten blijft belangrijk.

Lees het volledige bericht

ShirtsofHolland is ING Starter van de Maand oktober

01-10-2015 -

Sean Heukels en Mark Boekraad zijn met ShirtsofHolland ING Starter van de Maand oktober. ShirtsofHolland is het moederbedrijf dat verschillende internationale merken verenigt, zoals ShirtsofCotton T-shirts, Sleeve7 Shirts en het herenplatform overhemden.com. Sinds een jaar zijn beide ondernemers fulltime bezig in hun bedrijf. Hun fysieke winkel ‘Heerenzaak’ in de Maasstraat in Amsterdam is tegelijk kantoor en uitvalbasis.

Lees het volledige bericht

ING verhoogt per 1 januari 2016 de tarieven voor betaalpakketten

01-10-2015 -

ING verhoogt per 1 januari 2016 de tarieven van de betaalpakketten. Het tarief van het OranjePakket stijgt met 1 euro per jaar; de prijs van de andere pakketten gaat met enkele euro’s per jaar omhoog. De tarieven van de particuliere betaalpakketten zijn drie jaar lang gelijk gebleven. In deze drie jaar heeft ING doorlopend geïnvesteerd in producten en dienstverlening, zoals regelmatig updates en uitbreidingen voor de Mobiel Bankieren App en Mijn ING en nieuwe betaalmethoden zoals contactloos betalen met je Betaalpas.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Open Huizen Dag: goed voorbereid langs de deuren

29-09-2015 -

In welk huis voel je je thuis? De geur van appeltaart mag natuurlijk niet de doorslag geven bij de keuze voor uw droomwoning. Toch heeft de eerste indruk vaak meer invloed dan we denken. Hoe voorkomt u psychologische valkuilen bij de keuze voor een koophuis?

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 26-10-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 02-11-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand november
  • 30-11-2015
    ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's