In het nieuws: Hoe hittebestendig is uw portemonnee?

29-06-2015 -

In de zomer zijn we vrolijker. We geven dan ook meer geld uit, denken we. Maar is dat wel zo?

Lees het volledige bericht

Tourstart levert Utrecht 34 miljoen euro op

29-06-2015 -

Op 4 en 5 juli vindt in Utrecht de Grand Départ van de Tour de France plaats. Dit betekent voor stad en land een mooi feest met veel positieve media-aandacht. Maar de Tourstart betaalt zich ook in klinkende munt uit. Overheid, sponsors, tourorganisatie, journalisten en wielerploegen brengen allemaal geld in het laatje. Vooral de horeca profiteert, maar ook winkels en vervoersbedrijven boeren goed. De lokale bestedingsimpuls van de Tourstart bedraagt naar verwachting € 34 miljoen. Dit blijkt uit een vandaag verschenen publicatie van ING Economisch Bureau.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Belegger verwacht beter economisch nieuws

27-06-2015 -

Hoewel Nederlandse particuliere beleggers de waarde van de eigen beleggingsportefeuille negatiever beoordelen, zijn zij positiever over de economische situatie voor de komende drie maanden. Dit blijkt uit de ING BeleggersBarometer van deze maand. De stand van de Barometer komt uit op 137, een lichte daling ten opzichte van vorige maand (139). Tijdens de vakantieperiode krijgt de eigen beleggingsportefeuille maar weinig aandacht. 61% van de op vakantie gaande beleggers kijkt er niet naar om. Twee op de drie onderneemt tijdens de vakantie geen actie bij interessante koersontwikkelingen.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Voorkom boetes op vakantie

26-06-2015 -

Een goede voorbereiding is de halve vakantie. Wie de regels van het vakantieland kent, voorkomt dat boetes een hap uit het budget nemen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 01-07-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand juli
  • 27-07-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 03-08-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand augustus
Agenda

Relevante pagina's