Te winnen donaties bij de uitreiking van de actie Help Nederland vooruit

Met crowdfunding helpt het ING Nederland fonds lokale initiatieven nóg verder vooruit

09-03-2019 -

Vandaag is de uitslag bekend van de actie ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds. Met deze actie geeft het ING Nederland fonds lokale initiatieven een steuntje in de rug. Op 48 ING-kantoren wordt bekend gemaakt welk bedrag de deelnemende lokale initiatieven hebben gewonnen. De hoogte van dit bedrag varieert van € 1.000 tot € 5.000 afhankelijk van het aantal stemmen dat het initiatief geworven heeft. Dit jaar wil het ING Nederland fonds de deelnemers die een donatie hebben ontvangen nóg verder vooruit helpen. Na de uitreiking krijgen zij de mogelijkheid om hun eigen crowdfunding actie op te zetten via Voor je buurt.

Lees het volledige bericht

ING Woonbericht: Vertrouwen in de woningmarkt stabiel

18-03-2019 -

Het vertrouwen in de woningmarkt is stabiel en met 2 punten licht gedaald ten opzichte van het vorige kwartaal. De ING WoonIndex komt in het eerste kwartaal van 2019 uit op een stand van 100 punten. De verwachting bij zowel starters als woningbezitters dat de huizenprijzen stijgen, is met 17 punten flink gedaald. Men verwacht dat de woningprijzen minder hard zullen stijgen.

Lees het volledige bericht

Stem van Rembrandt gereconstrueerd met technologie en data

28-02-2019 -

Vandaag is in het Rijksmuseum de stem van Rembrandt onthuld. Met behulp van stemtechnologie en data heeft ING samen met verschillende experts een reconstructie gemaakt van de schildertechniek, het karakter, de taal en het stemgeluid van Rembrandt. Het resultaat: ‘De Rembrandt Tutorials’ gegeven door de ‘stem’ van de grootmeester ‘zelf’. In zijn eigen woorden, taal en uitspraak en met zijn eigen stemgeluid. Hierdoor kan Rembrandt ‘zelf’, 350 jaar na zijn overlijden, heel Nederland schilderles geven.

Lees het volledige bericht

Cao ING: focus op vakmanschap en vernieuwing

28-02-2019 -

Woensdag 20 februari jl. hebben ING Nederland en de vakorganisaties CNV Vakmensen, FNV Finance en De Unie een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe ING cao met een looptijd van twee jaar. Het onderhandelingsresultaat heeft betrekking op de bijna 14.000 medewerkers van ING in Nederland. In het onderhandelingsresultaat ligt de focus op vakmanschap en werkgeluk voor medewerkers. De nieuwe cao wordt samen met de vakorganisaties op een agile manier uitgewerkt en continu vernieuwd op basis van wensen uit de organisatie. In de komende weken zal het resultaat met positief advies worden voorgelegd aan de leden van de vakorganisaties. Als de leden instemmen wordt het onderhandelingsresultaat omgezet in een definitief akkoord.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 30-03-2019
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 27-04-2019
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 25-05-2019
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's