ING Makelaarsland

ING investeert in woondiensten door meerderheidsbelang te nemen in Makelaarsland

20-02-2018 -

ING kondigt vandaag de acquisitie aan van een 90%-belang in Makelaarsland. Met deze aanwinst geeft ING nadere invulling aan haar ambitie om klanten vooruit te helpen op belangrijke momenten in hun leven, met dienstverlening die verder gaat dan bankieren. De overname past in de strategie van ING om klanten een digitaal platform te bieden voor hun financiële wensen met aanvullend een breed scala aan woondiensten.

Lees het volledige bericht

ING Betaalpas krijgt ‘oranje hart’

08-02-2018 -

Vanaf vandaag krijgen de betaalpassen en creditcards van ING een nieuw uiterlijk. De passen hebben een duidelijker en simpeler ontwerp gekregen. Daarnaast zijn alle passen van binnen oranje: ‘het oranje hart’. Dit is niet alleen symbolisch, maar vooral handig voor klanten om hun ING Betaalpas of creditcard in één oogopslag te herkennen in hun portemonnee tussen alle andere passen. Ook in België en de andere landen waar ING actief is, worden de betaalpassen en credit cards vervangen. Wereldwijd vervangen 8 nieuwe ontwerpen de 88 verschillende passen die nu over de hele wereld in omloop zijn. Dit past in de ambitie van ING om wereldwijd één consistent merk te zijn voor alle klanten.

Lees het volledige bericht

Natuurijsbanen worstelen met warme winters

06-02-2018 -

Honderden natuurijsbanen in heel Nederland houden de adem in. De hamvraag: kunnen we dit jaar schaatsen? Het wordt voor ijsverenigingen steeds moeilijker om financieel het hoofd boven water te houden, stelt Ramon Kuipers, coördinator natuurijs bij de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB). Sommige natuurijsbanen kunnen al een paar jaar achtereen niet opengaan, omdat het te weinig vriest. De weersverwachtingen zorgen toch weer voor kriebels onder schaatsliefhebbers. Intussen werken vrijwilligers van veel natuurijsbanen in ploegendiensten de hele nacht door om hun baan optimaal voor te bereiden, van ondergelopen weiland tot vennetje of skeelerbaan. Alles moet klaarstaan.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggersvertrouwen bereikt hoogste punt in elf jaar

27-01-2018 -

De ING BeleggersBarometer stijgt de eerste maand van 2018 verder met 4 punten naar een stand van 154 punten. Daarmee bereikt het beleggersvertrouwen het hoogste punt in elf jaar tijd. Deze piek kan mede verklaard worden door de verdere stijging van de AEX-index, die begin januari het hoogste punt sinds 2001 bereikte. Beleggers hebben vertrouwen in de toekomst en verwachten dat de AEX de komende drie maanden nog verder doorstijgt en dat de waarde van hun portefeuille verder zal toenemen. Nederland blijft dan ook de regio waarin volgens beleggers de grootste beurskansen liggen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's