ING voor tiende keer aanwezig tijdens Amsterdam Gay Pride

31-07-2015 -

Nederland is een van de meest tolerante landen ter wereld. ING vindt het belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft om te kunnen zijn wie ze willen zijn. Vanuit dit oogpunt is ING dan ook voor de tiende keer aanwezig tijdens de Amsterdam Gay Pride. Vanaf aanstaande vrijdag zijn in Amsterdam wederom de speciaal voor de Gay Pride ontworpen PINKautomaten aanwezig op het Rokin, de Reguliersbreestraat en het Leidseplein. Zoals elk jaar zal ING ook vertegenwoordigd zijn met een boot tijdens de Canal Parade en steunt de bank dit jaar het initiatief Love Exchange, een vijfdaags evenement waarin liefde en gelijkheid centraal staat.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Garantie gaat vaak jaren mee

04-08-2015 -

Hoe lang heeft u recht op garantie? Vaak is dat langer dan u denkt. Toch laten veel consumenten het er maar bij zitten. Ze geven onnodig geld uit aan reparaties of vervanging van producten.

Lees het volledige bericht

Transport groeit sneller dankzij breder economisch herstel

04-08-2015 -

De transport- en logistieksector kan de positieve koers in de tweede helft van 2015 voortzetten. De volumegroei zwelt na een plus van 2% in 2014 verder aan tot 2,7%. Dit is vooral te danken aan de verbreding van het economisch herstel. Sinds de wegtransportsector in 2014 aanhaakte door verbetering in de bouw en de detailhandel, wordt het herstel breed gedragen, al is het internationale beeld beweeglijk. Dit blijkt uit het Vooruitzicht Transport en logistiek dat ING Economisch Bureau vandaag publiceert.

Lees het volledige bericht

Inschrijvingen Oranje Handelsmissiefonds 2015 van start

03-08-2015 -

Amsterdam, 3 augustus 2015 – Voor het derde jaar op rij kunnen ondernemers met een internationale droom zich vanaf vandaag inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF). Ondernemers met een exportwens kunnen zich tot en met vrijdag 2 oktober 2015 inschrijven via www.ohmf.nl. De uiteindelijke tien winnaars worden op 12 november 2015 bekendgemaakt tijdens het finale-event.

Lees het volledige bericht

Bannerwise is ING Starter van de Maand augustus

03-08-2015 -

Miguel Zamora Lopez, Fabio Coduri en Joost Kortlever zijn met hun in Amsterdam gevestigde Bannerwise ING Starter van de Maand augustus. Bannerwise is een online tool waarmee ondernemers en marketeers zelf banners kunnen maken. De software van Bannerwise past de banners aan voor verschillende formaten, mobiele apparaten en advertentieplatformen, waardoor adverteerders met minder investering meer bereik en meer omzet kunnen halen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 07-08-2015
    Publicatie ING Starters kwartaalbericht
  • 11-08-2015
    Publicatie ING kwartaalbericht sectoren
  • 14-08-2015
    Publicatie ING kwartaalbericht vastgoed
Agenda

Relevante pagina's