Vrijmarktonderzoek

Verkopers op de vrijmarkt verwachten een omzet van 305 miljoen euro

26-04-2018 -

Verkopers op de vrijmarkt rekenen dit jaar op 305 miljoen euro bij de verkoop van hun spullen. Een kwart van de Nederlanders is van plan om zelf te gaan verkopen. Voor 15% speelt de aantrekkende economie een rol in die beslissing. Ze hebben nieuwe spullen gekocht en verkopen om die reden hun oude. Driekwart van de Nederlanders is van plan om Koningsdag te vieren. Een ruime meerderheid (68%) heeft een bezoek aan een vrijmarkt op het programma staan of overweegt dit. Dit blijkt uit onderzoek van ING naar vrijmarktverkopen op Koningsdag.

Lees het volledige bericht

Van Basten, Gullit en Hiddink in Team Nederland tijdens ING Private Banking Golfweek

09-05-2018 -

De derde editie van de ING Private Banking Golfweek vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 3 juni op golfclub Prise d’eau in Tilburg. Tijdens deze unieke Golfweek kan je komen kijken naar topgolf, zelf beter leren golfen, materiaal testen, kidsgolf, lekker eten én genieten van de Legends. Onder anderen Marco van Basten, Ruud Gullit en Guus Hiddink nemen het op 2 en 3 juni op tegen Team Europa in de strijd om de Legends Golf Trophy. Met de selectie van Marco van Basten is Team Nederland onder leiding van captain Guus Hiddink compleet.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: ondanks positief sentiment daalt het vertrouwen

28-04-2018 -

In de maand maart leek, met een stand van 140, de dip van begin dit jaar van korte duur. Niets is minder waar. April laat een nieuw dieptepunt zien in het vertrouwen onder Nederlandse beleggers. Sinds anderhalf jaar heeft de ING BeleggersBarometer niet zo laag gestaan als deze maand met een stand van 135. Beleggers zijn vooral negatief over de economische situatie en hun eigen beleggingsportefeuille als zij terugkijken op de afgelopen maanden. Het behaalde rendement bleef ook flink achter. Ondanks het lage vertrouwen verwachten beleggers voor de komende maanden wel weer een waardestijging van hun eigen portefeuille. Verder is onderzocht of beleggers vinden dat Nederland in navolging van de Verenigde Staten protectionistische maatregelen moet nemen om belangrijke industrieën te beschermen. De helft van de beleggers acht dat wenselijk.

Lees het volledige bericht

ING Private Banking Golfweek 2018 combineert vooruitgang en spektakel

12-04-2018 -

De ING Private Banking Golfweek krijgt dit jaar een vervolg. De derde editie vindt plaats van 1 tot en met 3 juni op golfclub Prise d'eau in Tilburg. Vorig jaar bezochten bijna tienduizend liefhebbers het golfevenement waar zelf golfen, entertainment en spektakel centraal staan. Dankzij het succes van dit innovatieve concept, slaan ING Private Banking, organisator TIG Sports, de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie en KLM dit jaar de handen wederom ineen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's