ING Amstelveen

ING opent innovatief kantoor in Amstelveen

18-07-2016 -

ING heeft vandaag het volledig verbouwde kantoor aan het Stadsplein 96 in Amstelveen geopend, waar vernieuwing, deskundigheid en gastvrijheid samenkomen. ING-klanten kunnen hier terecht met al hun vragen over bankzaken en advies om hun financiële doelen en ambities te realiseren. In het ontwerp, de inrichting en dienstverlening staat gastvrijheid centraal. Met dit kantoor is ING nog beter in staat klanten te helpen financieel fit te zijn, een belangrijk thema voor de bank. Dit eerste kantoor in deze opzet is de basis voor een mogelijke verdere uitrol in 2017 in andere grote Nederlandse steden.

Lees het volledige bericht

Flyboarding.nl is ING Starter van de Maand augustus

01-08-2016 -

Rick Kort (29) en Alexander Driessen (32) zijn met hun in Almere gevestigde ondernemingFlyboarding.nlING Starter van de Maand augustus. Flyboarden is een relatief nieuwe watersport die het mogelijk maakt om met behulp van waterdruk te vliegen boven het water en te duiken als een dolfijn door het water. 

Lees het volledige bericht

Financieel fit Barometer: Minder sparen, meer geld in stenen

12-07-2016 -

Steeds minder Nederlanders komen geld tekort. Huishoudens gebruiken het geld dat ze overhouden niet zozeer om te sparen, maar om extra af te lossen. Ruim één op de vijf woningbezitters met een hypotheekschuld (22%) heeft de afgelopen twaalf maanden extra afgelost, naast de reguliere aflossing. Starters op de woningmarkt krijgen vaker financiële steun van hun ouders. Van de huizenbezitters onder de 35 heeft 18% financiële steun ontvangen bij het kopen van hun eerste woning. Nederlanders voelen zich al met al meer ‘financieel fit’ op het gebied van hun woonsituatie dan vorig jaar. Huurders blijven daarbij flink achter bij huiseigenaren. Dit blijkt uit de ING Financieel fit Barometer.

Lees het volledige bericht

ING Woonbericht: Vertrouwen in woningmarkt bereikt nieuw hoogtepunt

07-07-2016 -

Het algemene vertrouwen in de woningmarkt onder koopwoningbezitters is het afgelopen kwartaal opnieuw toegenomen en bereikt een nieuw hoogtepunt. Dit blijkt uit het ING Woonbericht van het tweede kwartaal van 2016. Huizenbezitters verwachten dat de hypotheekrente verder gaat dalen, de huizenprijzen stijgen en er meer huizen verkocht zullen worden. Onder potentiële starters blijft het vertrouwen in de woningmarkt stabiel. Zij zien de daling van de hypotheekrente, maar ook een stijging van de huizenprijzen en zijn wat minder positief over hun perspectief op de krappe woningmarkt. 

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 30-07-2016
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 01-08-2016
    Bekendmaking ING Starter van de Maand augustus
  • 27-08-2016
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's