ING Apple Pay

Apple Pay beschikbaar voor ING-klanten

11-06-2019 -

ING lanceert vandaag Apple Pay, waarmee Nederlandse ING-klanten snel, gemakkelijk en veilig mobiel kunnen betalen. Met Apple Pay op iPhone, Apple Watch, iPad en Mac kunnen klanten snel en gemakkelijk aankopen doen in winkels, in apps en op websites. Klanten kunnen Apple Pay activeren in de ING Mobiel Bankeren App en hun betaalpas toevoegen aan de Wallet. Apple Pay werkt overal waar het mogelijk is om contactloos te betalen, in web shops en in apps. Hiermee maakt ING mobiel bankieren en mobiel betalen nog sneller en makkelijker voor haar klanten.

Lees het volledige bericht

ING ondertekent Klimaatakkoord

10-07-2019 -

ING heeft vandaag samen met andere Nederlandse financiële instellingen het Klimaatverdrag ondertekend. Het verdrag is invulling door de Nederlandse overheid van het Klimaatakkoord van Parijs om de opwarming van de aarde de komende jaren ruim beneden de twee graden Celsius te houden.

Lees het volledige bericht

ING Woonbericht: 92% woningbezitters gehecht aan huis

01-07-2019 -

Het vertrouwen in de woningmarkt is in het tweede kwartaal van 2019 gestabiliseerd. De WoonIndex komt bij woningbezitters met 100 punten op een even hoge score uit als vorig kwartaal. Dit komt doordat ze minder vaak een stijging van de woningprijzen en het aantal huizenverkopen verwacht. Daarnaast zijn woningbezitters optimistischer over hun eigen financiële situatie en verwachten zij minder vaak een stijging van de hypotheekrente. Meer dan 80% van de woningbezitters denkt zijn/haar huis gemakkelijk te kunnen verkopen. Zo optimistisch is men niet eerder geweest in dit decennium. Zij verwachten dat hun woning gemiddeld 3,5 maanden te koop zal staan.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggersvertrouwen zonnig

29-06-2019 -

Met exact dezelfde stand als in mei (125) behoudt de ING BeleggersBarometer de stabiele stand van de afgelopen maanden. Beleggers zijn positief over de ontwikkeling van de Nederlandse economie en positiever dan vorige maand in hun verwachtingen ten aanzien van de eigen financiële situatie. Met een dalende AEX in mei waren beleggers iets negatiever over de waarde van hun beleggingsportefeuille in de afgelopen drie maanden. Nu de AEX in juni weer steeg, verwacht bijna de helft van de beleggers dat deze stijging zich ook de komende drie maanden weer zal voorzetten.

Lees het volledige bericht

Eerste geldmaat onthuld in Soest

12-06-2019 -

• Geldautomaten van Geldmaat komen vanaf vandaag stapsgewijs in het straatbeeld. 

• De vernieuwde automaten worden evenwichtig over het land verspreid. 

• De geldmaten zien er hetzelfde uit en werken hetzelfde.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 27-07-2019
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 31-08-2019
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 23-09-2019
    Publicatie ING WoonBericht
Agenda

Relevante pagina's