ING corporate congres

Nick Jue benoemd tot nieuwe CEO ING in Duitsland

14-03-2017 -

Nick Jue, momenteel CEO van ING in Nederland, wordt per 8 mei 2017 de nieuwe CEO van ING in Duitsland. Hij volgt daarmee Roland Boekhout op die een positie krijgt binnen de Management Board Banking van ING. Nick zal in Duitsland verder bouwen aan het succes van ING door het aanbieden van producten en diensten via digitale platformen voor meer dan 8 miljoen klanten. Tevens zal hij zich bezig gaan houden met het uitbreiden van de Wholesale Banking activiteiten door zakelijke klanten te voorzien van goed advies en een breed scala aan financiële producten.

Lees het volledige bericht

ING steunt amateurvoetbal met 25.000 hesjes

20-03-2017 -

Al 20 jaar is ING betrokken bij het Nederlandse voetbal en zet de bank zich in om de voetbalsport verder vooruit te helpen. Met financieel advies, sponsoring en met het gezichtsbepalende voetbal-middel: de oranje ING trainingshesjes. Je komt ze overal tegen. Bij het warmlopen en positiespelletjes, als doelpaal of als cornervlag. De hesjes krijgen in het bijzonder extra gewicht als ze worden verdeeld tijdens de laatste training voor een belangrijke wedstrijd. ING stelt 25.000 hesjes beschikbaar aan 500 amateurverengingen in Nederland. Verenigingen kunnen zich online voor het hesjespakket opgeven.

Lees het volledige bericht

ING gaat aflossingskosten en afkoopkosten hypotheek vanaf 14 juli 2016 opnieuw berekenen

20-03-2017 -

ING gaat de aflossingskosten en afkoopkosten van hypotheken die klanten betaald hebben vanaf 14 juli 2016 opnieuw berekenen. Aanleiding hiervoor is de recent gepubliceerde Leidraad Kosten Vervroegd Aflossen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze leidraad geeft aan hoe geldverstrekkers invulling kunnen geven aan nieuwe wettelijke normen voor de berekening van kosten bij vervroegde aflossing van een hypotheek (aflossingskosten). Voor sommige klanten betekent dit dat zij een geldbedrag van ING ontvangen.

Lees het volledige bericht

EIB en ING tekenen Benelux-leningsfaciliteit voor midden en kleinbedrijf

17-03-2017 -

De Europese Investeringsbank (EIB) stelt 350 miljoen euro beschikbaar voor investeringen van kleine en middelgrote ondernemingen in Nederland, België en Luxemburg. Voor ondernemers in deze landen betekent de betrokkenheid van de Europese Investeringsbank dat zij profiteren van een lager rentetarief.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 25-03-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 28-03-2017
    Publicatie rapport Foodservice
  • 29-04-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's