In het nieuws: Besparen op boodschappen

26-02-2015 -

Klik en klaar. Wie de boodschappenmand op internet vult, staat minder bloot aan de verleiding om te veel geld uit te geven.

Lees het volledige bericht

ING themavisie: E-commerce verandert stedelijke distributie ingrijpend

27-02-2015 -

De wereld van stedelijke distributie verandert snel. Dit heeft alles te maken met toenemende maatschappelijke ambitie op het gebied van duurzaamheid, maar vooral ook met de toenemende online consumptie. Niet alleen zijn de uitdagingen van de logistieke keten groot, distributeurs zijn ook genoodzaakt om hun business model aan te passen. Dit blijkt uit de themavisie stedelijke distributie van ING Economisch Bureau.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Nooit meer dubbel verzekerd

25-02-2015 -

Nog even en de duik in de schoenendoos is overbodig. Rondslingerende papieren maken plaats voor de persoonlijke omgeving op de computer en de smartphone. Dat zorgt voor meer grip op geldzaken.

Lees het volledige bericht

ING Alert: Tijdelijke opleving aantal agrarische banen

25-02-2015 -

Het aantal banen in de land- en tuinbouw steeg in 2014 dankzij een forse toename van het aantal zelfstandigen. Driekwart van de totale groei van het aantal banen van zelfstandigen in de Nederlandse economie kwam zelfs voor rekening van de agrarische sector. De sterke stijging is echter grotendeels het gevolg van een inschrijvingsplicht bij de Kamer van Koophandel per 1 januari 2015 om in aanmerking te komen voor subsidies. De sterke stijging zal dan ook tijdelijk zijn.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 02-03-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand maart
  • 02-03-2015
    Themavisie zzp’ers
  • 03-03-2015
    ING Kwartaalbericht industrie
Agenda

Relevante pagina's