Mobiel bevestigen

Mobiel bevestigen standaard bevestigingsmethode in vernieuwd Mijn ING

23-01-2018 -

ING vernieuwt online bankieren met Mijn ING om bankzaken nog makkelijker te maken voor haar klanten. Daarbij krijgen klanten op hun smartphone, laptop, pc en tablet dezelfde ervaring. In deze vernieuwde online omgeving bevestigen klanten hun opdrachten voortaan standaard met de ING Mobiel Bankieren App en niet meer met een TAN-code per sms of papieren lijst. Ruim 3,2 miljoen klanten gebruiken de Mobiel Bankieren App en dit neemt de komende jaren alleen maar toe. Daarnaast is mobiel bevestigen een makkelijke, snelle en veilige manier om opdrachten te bevestigen. De komende maanden worden alle particuliere klanten gefaseerd overgezet naar het vernieuwde Mijn ING. Alle klanten met de Mobiel Bankieren App gaan dan ook over op mobiel bevestigen. Klanten die de app niet kunnen gebruiken, bevestigen hun opdrachten voorlopig nog met een TAN-code. Eind 2018 komt ING voor deze klanten met een alternatief. Daarmee neemt ING na ruim dertig jaar gefaseerd afscheid van de TAN-code.

Lees het volledige bericht

Stemronde voor donatie van ING Nederland fonds van start

22-01-2018 -

Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op de 260 geselecteerde stichtingen van de actie Help Nederland vooruit van het ING Nederland fonds. Afgelopen oktober en november hebben honderden stichtingen zich aangemeld actie, die voor de derde keer opgezet is, om lokale initiatieven een steuntje in de rug te geven. De komende drie weken kan iedereen in Nederland een stem uitbrengen op één van de geselecteerde stichtingen. Alle 260 stichtingen ontvangen een donatie. Hoe meer stemmen een stichting krijgt, hoe hoger de donatie uit het ING Nederland fonds.

Lees het volledige bericht

Rol digitalisering grootst bij bankieren, media en economie

17-01-2018 -

Nederlanders vinden de rol van digitalisering het grootst op het gebied van bankieren (84%), media (80%) en economie (79%). Het meest positief is men over de rol van digitalisering op het gebied van bankieren, het minst positief wat betreft persoonlijke relaties. Dat blijkt uit de ING Digitale Monitor, een halfjaarlijks onderzoek onder ruim 1.500 Nederlanders. Meer dan de helft (58%) van de Nederlanders ziet technologische ontwikkelingen als een vooruitgang. Onder 66-plussers is dit zelfs 66%, ondanks dat zij soms moeite hebben om bij te blijven. Het gebruik van digitaal bankieren is het afgelopen half jaar toegenomen en verschuift steeds meer van internetbankieren op de pc of laptop naar mobiel bankieren via een app of browser. Toch maakt een kleine groep (16%) zich veel zorgen om digitalisering, vooral vanwege minder betrokkenheid in de samenleving.

Lees het volledige bericht

Nederland van het gas af. Mogelijk of niet?

11-01-2018 -

De roep om Nederland versneld van gasgebruik af te helpen, neemt toe. Om dit mogelijk te maken is gecoördineerde actie nodig. Samen met de bereidheid om flinke kosten te maken en de tijd ervoor te nemen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's