In het nieuws: Slaat Black Friday aan?

26-11-2015 -

Het is het laatste weekend voor Sinterklaas. Wie op tijd de cadeaus in huis wil hebben, kan niet te lang meer wachten. Winkels en webshops schermen naar Amerikaans voorbeeld met Black Friday en Cyber Monday.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Belegger iets positiever

28-11-2015 -

Na een daling in de afgelopen twee maanden is de BeleggersBarometer gestegen naar 136 punten. Daarmee is deze terug op het niveau van augustus. Beleggers zijn positiever over de waarde van hun beleggingsportefeuille en verwachten dat de economische situatie in Nederland de komende maanden flink verbetert. Beleggers blijven voorzichtig, 42% richt zich nog steeds op de minder risicovolle sectoren. Eén derde van de beleggers beoordeelt het beursjaar veel minder goed dan eerder dit jaar verwacht. Voor het eerst is de PVV de meest favoriete partij onder de Nederlandse beleggersOngeveer de helft van de beleggers verwacht dat de vluchtelingenproblematiek zowel op lange als op korte termijn een negatief effect heeft op de Nederlandse economie.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Huisdier kost al snel 550 euro per jaar

24-11-2015 -

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt ook voor huisdieren. Het is niet te hopen, maar als de kat wordt aangereden of de papegaai van z’n stokje valt, kan dat in de papieren lopen. Bent u daarop voorbereid?

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Kinderen zijn onbetaalbaar

19-11-2015 -

Luiers, kleren, oppas, school, studie. Het gezinsleven brengt veel kosten met zich mee. Kinderen zijn een verrijking. Maar hoe voorkom je dat het onbetaalbaar wordt?

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 30-11-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 01-12-2015
    Publicatie Vooruitzicht public sector
  • 03-12-2015
    Publicatie Vooruitzicht Horeca
Agenda

Relevante pagina's