In het nieuws: Duurzaamheid is snel verdiend

08-10-2015 -

Duurzaamheid is geen ver-van-mijn-bedshow. En een groenere leefstijl hoeft helemaal niet duur te zijn. Met weinig moeite is het al mogelijk om te besparen. Het kan zelfs geld opleveren.

Lees het volledige bericht

#SMING15: Bloggen is hot en de invloed van social media op het nieuws neemt toe

08-10-2015 -

Nederlandse journalisten beschouwen social media steeds meer als een betrouwbare bron van informatie, op dit moment ziet 60% social media zelfs als hun belangrijkste bron. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerend Social Media Impact (#SMING15) onderzoek dat ING heeft gehouden onder een internationale groep journalisten en PR professionals. Bloggen is hot en het toenemende belang van social media zorgt ervoor dat traditionele media minder gebruikt worden. Nederlandse PR-professionals lijken zich in een overgangsfase te bevinden; zij denken nog altijd dat social media geen betrouwbare bron van informatie zijn, maar denken dat zij hun werkzaamheden niet meer kunnen uitvoeren zonder social media.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Verkeerde zorgverzekering scheelt honderden euro’s

06-10-2015 -

Elk jaar opnieuw krijgen we de kans om de juiste zorgverzekering te kiezen. Een hele klus, vinden veel Nederlanders. Maar een verkeerde polis kan honderden euro’s per jaar schelen.

Lees het volledige bericht

Coen en Sander zoeken leukste amateurclub van Nederland samen met Ruud van Nistelrooy en Anouk Hoogendijk

05-10-2015 -

Vandaag hebben Radio 538 dj’s Coen & Sander bekend gemaakt samen met ING op zoek te gaan naar De Leukste Amateurclub van Nederland. Middels verschillende opdrachten kunnen clubs vanaf maandag 12 oktober laten zien dat bij hen de clubliefde en het plezier voor voetbal het grootst is. De jury, bestaande uit Radio 538 dj’s Coen & Sander, ex-international Ruud van Nistelrooy en OranjeLeeuwin Anouk Hoogendijk, beoordelen alle inzendingen en belonen één club met de titel De Leukste Amateurclub van Nederland. Deze club wint maar liefst € 20.000 om de clubdroom waar te maken.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 26-10-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 02-11-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand november
  • 30-11-2015
    ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's