In het nieuws: Maaltijdbox: betalen voor gemak

01-09-2015 -

Het aanbod van maaltijdboxen stapelt zich snel op. Koken uit een doos met ingrediƫnten biedt gemak en snelheid. Dat heeft natuurlijk een prijs.

Lees het volledige bericht

Windowsketch is ING Starter van de Maand september

01-09-2015 -

Vele vierkante meters glas in winkeletalages kunnen worden omgetoverd in dynamische reclamevensters met Windowsketch. Deze in Oss en Amsterdam gevestigde startende onderneming van Floris Sanders (25) is ING Starter van de Maand september.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Herstel van beleggersvertrouwen

29-08-2015 -

Na twee maanden van daling is het beleggersvertrouwen weer hersteld. De ING BeleggersBarometer van augustus komt uit op 138 punten en is daarmee terug op het niveau van juni. Hierbij dient te worden aangetekend dat de huidige volatiele week buiten de onderzoeksperiode valt. Beleggers zijn meer tevreden over het sociaaleconomisch beleid van het kabinet dan een half jaar geleden. Driekwart van de beleggers onderkent het belang van een nieuwe Amerikaanse president. De beleggers die de kandidatenstrijd volgen, hopen in meerderheid op een president van de Democratische partij.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Online opgelicht? Doe altijd aangifte

27-08-2015 -

Steeds meer online shoppers worden het slachtoffer van oplichting. Maar weinig mensen doen aangifte van cybercriminaliteit. Zo kunnen oplichters makkelijker hun gang gaan. Hoe voorkomt u dat u in de val wordt gelokt? En wat kunt u doen als het toch misgaat?

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 07-09-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand september
  • 07-09-2015
    Publicatie themavisie hotellerie
  • 09-09-2015
    Publicatie regiovisie Den Haag
Agenda

Relevante pagina's