Gaypride

Jamai onthult levensgroot Europride doek aan gevel van Carré

04-08-2016 -

Vandaag is een levensgroot geveldoek onthuld op het balkon van Koninklijk Theater Carré. Het geveldoek is speciaal gemaakt door kunstenaar Ottograph voor de 'Kleur het leven' campagne. Zanger en presentator Jamai Loman heeft, hangend aan de gevel van Carré en samen met de kunstenaar ter plekke, de laatste hand gelegd aan dit bijzonder werk. 'Kleur het leven'-campagne is een initiatief van ING Nederland in het kader van Europride 2016. Het doek is tot en met a.s. zondag te bewonderen op de gevel van Carré.

Lees het volledige bericht

Topgolfer Joost Luiten gaat samenwerken met ING Private Banking

15-08-2016 -

ING Private Banking gaat, als hoofdsponsor van het Nederlandse golf, een intensieve samenwerking aan met topgolfer Joost Luiten. De samenwerking is vastgelegd tot eind 2018. Samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en Luiten zet ING Private Banking zich in om de golfsport in Nederland vooruit te helpen en de golfsport toegankelijker en populairder te maken, met name onder jongeren.

Lees het volledige bericht

ING Bank heeft een onderliggend resultaat geboekt van EUR 1.417 miljoen

03-08-2016 -

ING Groep heeft woensdag 3 augustus de resultaten over het tweede kwartaal van 2016 bekend gemaakt. Over dit kwartaal heeft ING Bank een onderliggend nettoresultaat geboekt van EUR 1.417 miljoen. Het onderliggend resultaat voor belasting van ING Retail Bank Nederland is in het tweede kwartaal van 2016 uitgekomen op EUR 325 miljoen.

Lees het volledige bericht

Flyboarding.nl is ING Starter van de Maand augustus

01-08-2016 -

Rick Kort (29) en Alexander Driessen (32) zijn met hun in Almere gevestigde onderneming Flyboarding.nl ING Starter van de Maand augustus. Flyboarden is een relatief nieuwe watersport die het mogelijk maakt om met behulp van waterdruk te vliegen boven het water en te duiken als een dolfijn door het water. 

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 27-08-2016
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 01-09-2016
    Bekendmaking ING Starter van de Maand september
  • 24-09-2016
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's