In het nieuws: Zomerstorm zorgt voor extra schade

28-07-2015 -

Juli roert zijn staart. De schade na de storm loopt in de miljoenen euro’s. Het thuisfront kan het beste even voor vakantiegangers controleren of het huis er nog netjes bij staat.

Lees het volledige bericht

Blijer met portemonnee, minder somber over kabinetsbeleid

29-07-2015 -

Het kabinet krijgt gemiddeld een 4,6 als rapportcijfer voor het gevoerde economisch beleid. Dit rapportcijfer loopt al twee jaar op, en lijkt samen te hangen met hoe consumenten hun eigen financiële situatie beoordelen. Het vertrouwen van consumenten in de economie kreeg recentelijk wel een tikje. Consumenten vinden de situatie in Griekenland  - ondanks het gesloten akkoord – een groot probleem voor de Nederlandse economie, zowel op de korte als op de lange termijn. Dit blijkt uit de ING Vraag van Vandaag van afgelopen week onder 49.400 respondenten per dag.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Optimisme is getemperd

25-07-2015 -

Het optimisme van de beleggers is nog aanwezig, maar neemt wel af. De beleggers oordelen minder positief over de waarde van hun beleggingsportefeuille over de laatste drie en de laatste zes maanden. De ontwikkelingen rond Griekenland spelen hierbij een belangrijke rol. Dit blijkt uit de ING BeleggersBarometer van juli. De stand van de Barometer komt uit op 124, een daling ten opzichte van vorige maand (137). Eén op de drie beleggers houdt in zijn beleggingsstrategie rekening met de levenscyclus van een bedrijf. Door een snel veranderende wereld lijkt deze steeds korter te worden.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Gloeilamp uit, ledlamp aan

23-07-2015 -

Branden er nog gloeilampen in huis? Dat is minder gunstig voor uw portemonnee en voor het milieu. Vervang ze door ledverlichting en verdien per lamp zeker een tientje per jaar.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 03-08-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand augustus
  • 07-08-2015
    Publicatie ING Starters kwartaalbericht
  • 11-08-2015
    Publicatie ING kwartaalbericht sectoren
Agenda

Relevante pagina's