In het nieuws: Stellen geven meer uit aan huwelijksdag

03-07-2015 -

In voor- en tegenspoed. Als het economisch beter gaat, stappen stellen sneller in het huwelijksbootje. En ze geven meer uit aan misschien wel de mooiste dag van hun leven. Er is wel degelijk een relatie tussen liefde en geld.

Lees het volledige bericht

ING sectorrapport: Installatiebranche in transitie

03-07-2015 -

De installatiebranche is verantwoordelijk voor ongeveer 20% van de totale bouwproductie in Nederland. Door de aantrekkende economie en het herstel op de woningmarkt groeit de bouwproductie de komende jaren en installateurs profiteren hiervan. Door in te spelen op trends als technische toepassingen in woningen (domotica), duurzaamheid en luxer sanitair verwacht het ING Economisch Bureau dat installateurs structureel harder groeien dan de rest van de bouwsector. Voor installateurs verandert daarbij de rol van onderaannemer naar technisch dienstverlener.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Onbezorgd vakantie vieren

02-07-2015 -

Onverwachte kosten kunnen een gat slaan in het vakantiebudget. Toeristen komen soms in het buitenland voor onaangename verrassingen te staan. Bijvoorbeeld als de rekening voor mobiel internet en bellen ongemerkt hard oploopt.

Lees het volledige bericht

Softwaresector groeit veel sneller dan economie

02-07-2015 -

Software is steeds belangrijker in de digitaliserende economie. De afgelopen 20 jaar is de software & services sector in omvang zelfs verviervoudigd.  De sector is in die periode meer dan 2,5 keer zo snel gegroeid als de economie als geheel en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijfstakken. Het groeitempo onderstreept het almaar toenemende belang van de sector voor de Nederlandse economie. Dit – en meer -  staat in de sectorvisie software die het ING Economisch Bureau vandaag uitbrengt.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 27-07-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 03-08-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand augustus
  • 31-08-2015
    ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's