ING voor tiende keer aanwezig tijdens Amsterdam Gay Pride

31-07-2015 -

Nederland is een van de meest tolerante landen ter wereld. ING vindt het belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft om te kunnen zijn wie ze willen zijn. Vanuit dit oogpunt is ING dan ook voor de tiende keer aanwezig tijdens de Amsterdam Gay Pride. Vanaf aanstaande vrijdag zijn in Amsterdam wederom de speciaal voor de Gay Pride ontworpen PINKautomaten aanwezig op het Rokin, de Reguliersbreestraat en het Leidseplein. Zoals elk jaar zal ING ook vertegenwoordigd zijn met een boot tijdens de Canal Parade en steunt de bank dit jaar het initiatief Love Exchange, een vijfdaags evenement waarin liefde en gelijkheid centraal staat.

Lees het volledige bericht

Bannerwise is ING Starter van de Maand augustus

03-08-2015 -

Miguel Zamora Lopez, Fabio Coduri en Joost Kortlever zijn met hun in Amsterdam gevestigde Bannerwise ING Starter van de Maand augustus. Bannerwise is een online tool waarmee ondernemers en marketeers zelf banners kunnen maken. De software van Bannerwise past de banners aan voor verschillende formaten, mobiele apparaten en advertentieplatformen, waardoor adverteerders met minder investering meer bereik en meer omzet kunnen halen.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Last minute niet altijd goedkoper

30-07-2015 -

Bestaat de echte last minute wel? Wie heel flexibel is kan nog wel voordeel halen door op het laatste moment een vakantie te boeken.

Lees het volledige bericht

Voortgang herbeoordeling rentederivaten door ING

29-07-2015 -

ING heeft in beperkte mate rentederivaten verkocht aan zakelijke klanten die hun renterisico wilden afdekken. ING heeft onderzocht of de verstrekte producten passend waren. ING heeft op deze wijze invulling gegeven aan de door de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) gevraagde herbeoordeling van de eigen dienstverlening met betrekking tot rentederivaten. Het betreft hier 16 klanten uit het segment midden- en kleinbedrijf en circa 560 klanten uit het segment grootbedrijf.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 07-08-2015
    Publicatie ING Starters kwartaalbericht
  • 11-08-2015
    Publicatie ING kwartaalbericht sectoren
  • 14-08-2015
    Publicatie ING kwartaalbericht vastgoed
Agenda

Relevante pagina's