goede voornemens.png

Gezonde goede voornemens zijn populair

30-12-2016 -

Acht op de tien Nederlanders hebben een of meerdere goede voornemens voor het nieuwe jaar. De top vijf van meest genoemde goede voornemens zijn: Meer sporten/meer bewegen (door 28% genoemd), afvallen (25%), minder druk maken (25%), meer sparen (20%) en minder snoepen of snacken (18%). Het volhouden van goede voornemens is een uitdaging. Slechts één op de zes hield zich volledig aan het goede voornemen van afgelopen jaar. Een derde van de personen met een financieel goed voornemen vindt het prettig als de bank helpt bij het volhouden ervan.

 

Lees het volledige bericht

Zzp’er heeft minder vertrouwen in economie dan mkb’er met personeel

19-01-2017 -

MKB-ondernemers zijn onverminderd positief over 2017. Dit blijkt uit de ING OndernemersIndex. Het vertrouwen van zzp’ers in het ondernemersklimaat ligt echter beduidend lager dan dat van ondernemers met personeel, als gevolg van alle ontwikkelingen rondom de wet DBA. Nu het de meeste ondernemers weer voor de wind gaat verschuift de focus van overleven naar groei. De meest gebruikte kanalen om nieuwe klanten binnen te halen, zijn het zakelijk netwerk en mond-tot-mond reclame.

Lees het volledige bericht

ING introduceert Siri in Mobiel Bankieren App

17-01-2017 -

Vanaf vandaag kunnen particuliere klanten van ING gebruik maken van spraak assistent Siri in de ING Mobiel Bankieren App. Met Siri kunnen klanten met hun stem een opdracht geven om geld over te maken of om geld te ontvangen via een betaalverzoek. Hiermee maakt ING mobiel bankieren nog sneller en makkelijker voor haar klanten. Deze nieuwe functionaliteit is beschikbaar voor ING-klanten die in het bezit zijn van een Apple iPhone of iPad met Siri.

Lees het volledige bericht

Stemronde stichtingen voor donatie ING Nederland fonds van start

09-01-2017 -

Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op de 260 geselecteerde stichtingen van de campagne Help Nederland vooruit van het ING Nederland fonds. In november hebben ruim 1100 stichtingen zich aangemeld voor de campagne, die voor de tweede keer opgezet is om lokale initiatieven een steuntje in de rug te geven. De komende drie weken kan iedereen in Nederland een stem uitbrengen op één van de geselecteerde stichtingen. Alle stichtingen ontvangen een donatie. Hoe meer stemmen een stichting krijgt, hoe hoger de donatie uit het ING Nederland fonds.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggers gaan vol vertrouwen het nieuwe jaar in

31-12-2016 -

De BeleggersBarometer stijgt deze maand naar de hoogste score van 2016 en komt uit op een stand van 145. De laatste keer dat de BeleggersBarometer zo hoog stond, was in april 2015. Deze sterke stijging wordt vooral veroorzaakt door het vertrouwen dat de belegger in de Nederlandse economie heeft en de gestegen waarde van zijn beleggingsportefeuille. Ook blijkt uit de Barometer dat Nederlanders steeds vroeger beginnen met beleggen. Het aantal startende beleggers is in de leeftijdscategorie jonger dan 24 jaar het afgelopen halfjaar gestegen naar 23%. De helft van de beleggers heeft beleggingsvoornemens voor 2017 en wil daarbij vooral meer aandacht besteden aan zijn eigen beleggingen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 08-03-2017
    Publicatie ING WoonBericht
  • 13-06-2017
    Publicatie ING WoonBericht
  • 12-09-2017
    Publicatie ING WoonBericht
Agenda

Relevante pagina's