Do your thing

ING lanceert ‘do your thing’

06-01-2020 -

ING is 2020 begonnen met een nieuwe merkrichting, inclusief de eerste wereldwijde tagline van het bedrijf: ‘do your thing’. Het is een volgende stap in de Think Forward strategie van ING.

Lees het volledige bericht

Stemronde voor donatie van ING Nederland fonds van start

22-01-2020 -

Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op 260 genomineerde stichtingen voor de actie Help Nederland vooruit van het ING Nederland fonds. De actie is dit jaar voor de vijfde keer opgezet met als doel lokale initiatieven een steuntje in de rug te geven. In de afgelopen maanden hebben honderden stichtingen zich hiervoor aangemeld. De komende drie weken kan iedereen in Nederland een stem uitbrengen. Alle stichtingen die zich hebben aangemeld, ontvangen een donatie van het ING Nederland fonds als ze tenminste 50 stemmen halen. Hoe meer stemmen een stichting krijgt, hoe hoger de donatie uit het fonds zal zijn.

Lees het volledige bericht

ING brengt beleggingen klanten onder in ING Select Fund

20-01-2020 -

Steeds meer mensen beleggen een deel van hun vermogen. ING optimaliseert nu de dienstverlening op het gebied van vermogensbeheer door te gaan beleggen via het ING Select Fund, exclusief opgericht voor ING klanten. Tot april beheert ING voor het grootste deel van haar klanten beleggingsfondsen van externe fondsbeheerders in de portefeuille. In de nieuwe situatie doet ING dat vanuit een ING Select Fund. Daarnaast vervangt ING een belangrijk deel van de beleggingsfondsen door individuele aandelen en obligaties. Door deze veranderingen kan ING sneller inspelen op veranderende marktomstandigheden en de portefeuilles van haar klanten beter beheren. Doordat het vermogensbeheer hiermee efficiënter wordt, bereikt ING ook een kostenbesparing. Dat leidt voor vrijwel alle beleggingsklanten tot lagere kosten.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggers zien 2020 met vertrouwen tegemoet

28-12-2019 -

Het vertrouwen van beleggers is ten opzicht van november (stand 122) ook deze maand weer verder gestegen: de ING BeleggersBarometer staat in de laatste maand van het jaar op 128 punten en is daarmee weer op het niveau van juli dit jaar. Beleggers kijken positief terug op het afgelopen half jaar en verwachten ook voor de komende maanden een waardegroei van hun beleggingsportefeuille en een verder stijgende AEX. Bijna de helft van hen voorspelt dat de AEX in maart 2020 op een stand van 602 zal staan; de hoogste schatting sinds de start van de BeleggersBarometer in 2001. Een vijfde is meer bezorgd en voorziet een daling van de AEX.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 25-01-2020
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 29-02-2020
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 28-03-2020
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's