In het nieuws: Onbezorgd vakantie vieren

02-07-2015 -

Onverwachte kosten kunnen een gat slaan in het vakantiebudget. Toeristen komen soms in het buitenland voor onaangename verrassingen te staan. Bijvoorbeeld als de rekening voor mobiel internet en bellen ongemerkt hard oploopt.

Lees het volledige bericht

Softwaresector groeit veel sneller dan economie

02-07-2015 -

Software is steeds belangrijker in de digitaliserende economie. De afgelopen 20 jaar is de software & services sector in omvang zelfs verviervoudigd.  De sector is in die periode meer dan 2,5 keer zo snel gegroeid als de economie als geheel en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijfstakken. Het groeitempo onderstreept het almaar toenemende belang van de sector voor de Nederlandse economie. Dit – en meer -  staat in de sectorvisie software die het ING Economisch Bureau vandaag uitbrengt.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Deeleconomie is soms kassa

01-07-2015 -

Sharing is caring. Voor een heel kleine groep consumenten is delen ook kassa. Zij verdienen duizenden euro’s per jaar door bijvoorbeeld woonruimte te delen. Waar begint de deeleconomie en waar houdt het op?

Lees het volledige bericht

ING maakt betalen met stem- en vingerafdrukherkenning mogelijk in Mobiel Bankieren App

01-07-2015 -

ING introduceert als eerste bank in Nederland betalen met stem- en vingerafdrukherkenning in de Mobiel Bankieren App. Nadat klanten eerder al gebruik konden maken van stembediening in de app en in konden loggen met vingerafdrukherkenning, is het vanaf vandaag ook mogelijk om betalingen te bevestigen in de App met je stem of vingerafdruk. Met deze biometrische toepassingen maakt ING het gebruik van de Mobiel Bankieren App nog sneller en makkelijker voor haar klanten.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 27-07-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 03-08-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand augustus
  • 31-08-2015
    ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's