In het nieuws: Open Huizen Dag goed moment om toe te slaan

26-03-2015 -

Gluren bij de buren. Een kijkje in de keuken. Het kan allemaal tijdens de Open Huizen Dag. Potentiële kopers die goed voorbereid op pad gaan, kunnen hun slag slaan.

Lees het volledige bericht

ING Financieel fit Barometer: Steeds meer vijftigers financieel kwetsbaar

27-03-2015 -

De ING Financieel fit Barometer is in het eerste kwartaal van 2015 gestegen van 88 naar 91 punten. Veel huishoudens kijken positiever vooruit en verwachten de komende tijd per saldo beter rond te kunnen komen. Toch lukt het niet iedereen om van de economische opleving te profiteren. Zo geeft een kwart van de mensen van rond de vijftig aan geld tekort te komen. In de groep 50- tot 65-jarigen zijn er inmiddels 550 duizend huishoudens die een te kleine financiële buffer hebben om financiële tegenvallers op te vangen, 170 duizend meer dan in 2008.

Lees het volledige bericht

ING verbetert de communicatie met klanten in Intensief Beheer

26-03-2015 -

ING werkt continu aan het verbeteren van de communicatie met de klant en zal daarin verdere stappen ondernemen in het geval van klanten die in intensief beheer zijn of dreigen te komen. ING onderschrijft daarmee de constatering van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) dat misverstanden over bijzonder beheer (bij ING: Intensief Beheer) voorkomen kunnen worden door betere communicatie. De AFM heeft een verkennend onderzoek gedaan bij de bijzonder beheer afdelingen van banken, die kredieten voor het midden- en kleinbedrijf behandelen.

Lees het volledige bericht

Beleggersvertrouwen op hoogste niveau in bijna acht jaar

26-03-2015 -

De ING BeleggersBarometer staat voor het eerst in bijna acht jaar op een stand boven de 140. In maart kwam de graadmeter van beleggersvertrouwen uit op 145. De stijging die eind vorig jaar werd ingezet, zet hiermee flink door. Daarbij maakt het voor het rendement van beleggers veel uit of ze hun beleggingen in euro’s of dollars genoteerd hebben staan.
Hoewel beleggers steeds positiever zijn over de economie en de kansen voor hun eigen portefeuille, zijn ze steeds vaker goed voorbereid op een eventuele terugval. Meer beleggers kiezen namelijk vaker voor de langere termijn om rendement te maken.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 31-03-2015
    ING Kwartaalbericht Automotive
  • 06-04-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand april
  • 27-04-2015
    ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's