ING Apple Pay coming soon

ING brengt Apple Pay naar Nederland

01-05-2019 -

ING brengt binnenkort Apple Pay, waarmee Nederlandse ING-klanten straks snel, gemakkelijk en veilig mobiel kunnen betalen, naar Nederland.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggersvertrouwen stabiel

25-05-2019 -

De ING BeleggersBarometer is de laatste drie maanden stabiel en komt in mei uit op 125, 1 punt hoger dan in april. Er is dan ook geen verandering in het gevoel van beleggers over de Nederlandse economie, hun financiële situatie en beleggingsportefeuille. Zo zag de helft van hen in de afgelopen drie maanden opnieuw een verbetering van de Nederlandse economie en verwacht een derde dat deze ook komende drie maanden verder zal verbeteren. Beleggers blijven positief over de waardegroei van de eigen beleggingsportefeuille in de afgelopen maanden. De AEX daalde in de eerste twee weken van deze mei. Toch hebben beleggers er vertrouwen in dat de AEX weer zal stijgen en halverwege augustus op 567 zal staan.

Lees het volledige bericht

ING investeert in onafhankelijk intermediair door meerderheidsbelang in Intersoftware Groep

16-05-2019 -

ING hecht veel waarde aan breed toegankelijk financieel advies van het onafhankelijk intermediair. Daarom investeert ING in het intermediair door een meerderheidsbelang van 80% in Intersoftware Groep (ISWG) te nemen. Het belangrijkste doel van deze deelneming is de efficiency van alle partijen in de distributieketen, zoals adviessoftwarepartijen en financiële dienstverleners, te verhogen. Hierdoor profiteren de intermediairs en hun klanten.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggersvertrouwen positief

27-04-2019 -

De stemming onder Nederlandse beleggers is nog net zo positief als de laatste maanden. De BeleggersBarometer stijgt in april met twee punten naar 124. Daarmee lijkt de rust teruggekeerd op de beleggersmarkt. Beleggers zijn weer positiever over de ontwikkeling van de waarde van hun beleggingsportefeuille over de afgelopen periode. Verder is het sentiment van beleggers onveranderd positief over zowel de economische als de eigen situatie, ook voor de komende maanden. Beleggers verwachten dat de AEX de komende tijd zal blijven stijgen en voorspellen een stand van 556 in juli. Na sluiting van het onderzoek blijkt deze stand al gerealiseerd te zijn, waaruit blijkt dat beleggers voorzichtig blijven in hun voorspellingen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 18-06-2019
    Publicatie ING WoonBericht
  • 29-06-2019
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's