In het nieuws: Tips om goedkoper te parkeren

05-03-2015 -

Wie met de auto op pad gaat om te winkelen moet er rekening mee houden dat de parkeermeter soms gulzig is. Parkeren in de binnenstad kan goedkoper.

Lees het volledige bericht

ING Startersbericht: Aantal starters stabiliseert in 2015

05-03-2015 -

Vorig jaar zijn 127.000 starters een bedrijf gestart. Dit is weliswaar minder dan in 2013, maar nog altijd veel. Dit jaar verwacht het ING Economisch Bureau een stabilisatie van het aantal starters. Met het aantrekken van de economie neemt het aantal starters dat kansen in de markt ziet licht toe, terwijl het aantal ‘gedwongen’ zzp’ers dit jaar mogelijk afneemt. De grootste uitdaging voor starters is de wet- en regelgeving, gevolgd door het tempo van de veranderingen in de economie.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Nederlanders hebben meer buffer nodig

04-03-2015 -

Goede tijden, slechte tijden. Nederlandse huishoudens merken de pieken en dalen van de economie sterker dan consumenten in de omringende landen.

Lees het volledige bericht

ING Weekoverzicht: Consument doet vaker boodschappen dan hij zelf voordelig vindt

04-03-2015 -

Consumenten doen vaker boodschappen dan ze zelf voordelig vinden. De meerderheid (60%) doet 2 tot 4 keer per week boodschappen, terwijl 1 keer per week boodschappen doen als de voordeligste manier wordt gezien. Gemiddeld besteden respondenten 2 uur en een kwartier per week aan het doen van boodschappen. Een kleine groep (7%) is naar eigen zeggen zelfs 5 uur of meer kwijt. Door online te bestellen zouden consumenten tijd kunnen besparen. Toch is de groep die dit doet beperkt: veel consumenten doen graag ‘gewoon’ boodschappen in een fysieke winkel. Dat blijkt uit de ING Vraag van Vandaag van afgelopen week onder gemiddeld 64.800 respondenten per dag.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 09-03-2015
    Themavisie Nederland Handelsland
  • 17-03-2015
    Themavisie 1e lijns zorg
  • 18-03-2015
    ING Kwartaalbericht agrarisch
Agenda

Relevante pagina's