SUE

SUE 'zoet zonder suiker' is ING Starter van de Maand december

01-12-2016 -

Kim SuePalm (29)is met haar onderneming SUE 'zoet zonder  suiker' uitgeroepen tot ING Starter van de Maand december. SUE 'zoet zonder suiker' maakt SUE lekkernijen die suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, ‘raw’ en vegan zijn. Vanuit haar kookstudio in Schiedam bedienen Kim Sue en haar vriendDertientallen verkooppunten door heel Nederland.  Begin 2016 opende de The SUE Store haar deuren op de Karel Doormanstraat in het centrum van Rotterdam. Een winkel waar ze niet alleen haar bites verkoopt, maar waar je ook terecht kunt voor een healthy ontbijt of lunch.

Lees het volledige bericht

Reactie ING m.b.t. de Dakota Access pijplijn

28-11-2016 -

In de media en op social media is er al enige tijd aandacht voor het protest tegen de aanleg van de Dakota Access-pijplijn in de Amerikaanse staat Noord-Dakota. ING is een van de 17 banken die dit project financieren. De geplande route van de pijplijn zou komen te lopen onder de rivier de Missouri, de voornaamste drinkwaterbron voor de Standing Rock Sioux-stam, een stam van ongeveer 10.000 mensen met een reservaat dat grenst aan het traject van de pijplijn in het centrale deel van Noord- en Zuid-Dakota. Demonstranten zeggen dat dit de drinkwatervoorziening in het reservaat in gevaar zal brengen en een bedreiging vormt voor heilige plaatsen. ING neemt dit protest uiterst serieus. ING screent alle projecten die de bank financiert of zij voldoen aan wet- en regelgeving, en ons sociaal- en milieurisicobeleid. Dit heeft ING ook in dit geval gedaan.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Vertrouwen in Nederlandse economie daalt

26-11-2016 -

De BeleggersBarometer is voor het eerst sinds drie maanden weer gedaald en komt in november uit op 127 (in oktober was de stand nog 137). Deze daling wordt onder andere veroorzaakt doordat beleggers de algemene economische situatie in Nederland iets verslechterd vinden ten opzichte van drie maanden geleden. Ook de verwachtingen voor de toekomst zijn minder positief. Beleggers oordelen negatiever over de waardegroei van hun eigen beleggingsportefeuille, al constateert nog steeds de helft een waardegroei. Ondanks deze wat negatieve stemming bestempelen steeds meer beleggers dit beursjaar als beter dan zij hadden verwacht.

Lees het volledige bericht

Twyp neemt afscheid van Nederland

21-11-2016 -

Twyp stopt per 15 december 2016 in Nederland. Twyp is een mobiele app waarmee gebruikers snel en makkelijk geld aan elkaar kunnen overmaken via hun contactenlijst. De app werd in januari 2016 door ING in Nederland gelanceerd, een paar maanden na de lancering in Spanje. Uit de ervaringen van Nederlandse Twyp-gebruikers blijkt dat het gebruiken van een aparte betaalapp, die niet gekoppeld is aan je betaalrekening, onvoldoende toegevoegde waarde biedt. In Spanje is Twyp van ING met ruim 300.000 gebruikers succesvol en blijft de app in de markt.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 06-12-2016
    Publicatie vooruitzicht horeca
  • 08-12-2016
    Publicatie Ondernemen in 2017
  • 13-12-2016
    Publicatie vooruitzicht detailhandel
Agenda

Relevante pagina's