Do your thing

ING lanceert ‘do your thing’

06-01-2020 -

ING is 2020 begonnen met een nieuwe merkrichting, inclusief de eerste wereldwijde tagline van het bedrijf: ‘do your thing’. Het is een volgende stap in de Think Forward strategie van ING.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggersvertrouwen hard geraakt door coronacrisis

28-03-2020 -

De ING BeleggersBarometer maakt door de coronacrisis een enorme val en staat in maart op 82 punten. Vorige maand was de stand nog 127. Dit is de laagste index sinds november 2012. De chaos op de financiële markten en de scherpe daling van de AEX door de uitbraak van het coronavirus zijn duidelijk terug te zien in het vertrouwen van Nederlandse beleggers. Hun vertrouwen is op alle vlakken gedaald. Zowel in de algemene economische situatie in Nederland als in de eigen financiële situatie en beleggingsportefeuille. De dalende koers van de AEX deze maand resulteert ook in een wisselende voorspelling van de AEX over drie maanden. Zo voorspelden beleggers begin maart nog een koers in juni van gemiddeld 527, halverwege de maand denkt men eerder aan 432. En één op de vijf denkt zelfs aan een koers lager dan 425. Het onderzoek onder beleggers vond plaats van 2 tot en met 17 maart.

Lees het volledige bericht

ING Nederland fonds steunt lokale initiatieven

21-03-2020 -

Door de bijzondere tijd waarin we ons bevinden, wordt eens te meer duidelijk dat we elkaar moeten helpen. Dat we het samen moeten doen. Dat geeft de uitreiking van ‘Help Nederland vooruit’ dit jaar een extra lading. Vandaag is de uitslag bekend van de campagne die in oktober 2019 is gestart. Zaterdag 21 maart ontvangen de 255 deelnemende maatschappelijke initiatieven een donatie van het ING Nederland fonds. Dit jaar niet traditioneel op het ING kantoor maar per post. Met de donatie kunnen ze hun bijzondere werk door zetten, juist nu.

Lees het volledige bericht

Banken geven bedrijven extra lucht: half jaar uitstel van aflossingen

19-03-2020 -

De coronacrisis brengt een grote schok teweeg in de samenleving en de economie. De financiële nood onder ondernemingen in tal van bedrijfstakken is groot. Daarom komen banken nu in aanvulling op het omvangrijke pakket van het kabinet met gezamenlijke maatregelen die hun zakelijke klanten meer lucht geven. Kleinere ondernemingen die in de kern gezond zijn krijgen zes maanden uitstel van aflossing op hun lopende leningen. Hiertoe hebben ABN AMRO, ING, Rabobank, de Volksbank en Triodos Bank besloten.

Lees het volledige bericht

Maatregelen ING om verspreiding coronavirus tegen te gaan

13-03-2020 -

De verspreiding van het coronavirus en gevolgen die dat kan hebben voor haar klanten en medewerkers heeft de volle aandacht en de hoogste prioriteit van ING. Een centraal crisismanagementteam en lokale teams bewaken de situatie en coördineren de maatregelen met betrekking tot gezondheid en veiligheid, reizen en bedrijfscontinuïteit. De bank volgt de richtlijnen en adviezen van overheden en andere instanties. In Nederland gaat het dan om de overheid en het RIVM. Met ingang van maandag 16 maart 2020 neemt ING extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken en om de continuïteit van haar dienstverlening te garanderen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's