hypotheken 4

ING Woonbericht: vertrouwen in de woningmarkt stijgt vooral onder verkopers

22-06-2017 -

Het vertrouwen in de woningmarkt is met 2 punten gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. De ING WoonIndex komt in het tweede kwartaal uit op een stand van 115 punten. Het optimisme van woningbezitters om hun woning te kunnen verkopen was nog niet eerder zo positief. Ook is hun verwachting dat de huizenprijzen blijven stijgen. Tegelijkertijd vinden steeds minder respondenten het een gunstige periode voor de aankoop van een huis. Verkopers hebben op dit moment duidelijk de macht in handen op de woningmarkt. Uit het onderzoek blijkt verder dat 25% van de woningbezitters boven 40 jaar ‘geld uit stenen’ zou willen halen, om zo de overwaarde van de woning voor andere doeleinden in te zetten. Van de huurders met de intentie om binnen 2 jaar een woning te kopen, zou een kwart moeten afhaken als ze meer dan 2.500 per jaar extra moeten sparen voor bijkomende kosten die samenhangen met de aankoop van een woning.

Lees het volledige bericht

ING en Randstad helpen groeiende ondernemers aan nieuwe medewerkers

19-06-2017 -

ING en Randstad starten een samenwerking die tot doel heeft om groeiende ondernemers in het mkb te helpen om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt in hun regio en sector. Ondernemers die bankieren bij ING kunnen via hun adviseurs een online persoonlijk rapport van vraag & aanbod van personeel krijgen. Het platform waarop Randstad exclusief voor ING klanten in het mkb belangrijke informatie over de arbeidsmarkt deelt, zoomt in op de sector en het werkgebied van de ondernemer. Deze informatie is normaliter alleen beschikbaar voor klanten en medewerkers van Randstad.

Lees het volledige bericht

Professionele beleggers roepen ING uit tot beste aandelenhuis in de Benelux

07-06-2017 -

ING is door internationale professionele beleggers uitgeroepen tot beste aandelenhuis in de Benelux voor 2017 bij de toekenning van de jaarlijkse Extel Awards. ING werd in vier belangrijke categorieën, Equity research, Equity Sales, Trading/Execution en Company & Expert Meetings, verkozen tot nummer 1. De winnaars van de awards zijn vanochtend bekend gemaakt.

Lees het volledige bericht

Banken werken aan gezamenlijk netwerk geldautomaten

31-05-2017 -

 • Uitgangspunt is om contant geld toegankelijk, beschikbaar, veilig en betaalbaar te houden in tijden van afnemend gebruik van contant geld en toenemend geweld tegen geldautomaten. 
 • De intentie is om het netwerk van geldautomaten te optimaliseren en het beheer van alle geldautomaten en de achterliggende processen aan GSN over te dragen. 
 • In de toekomstige situatie is het de bedoeling om de functionaliteiten te standaardiseren, waarbij veiligheid en het vergroten van het gebruiksgemak voor de eindgebruiker voorop staan. 
 • Voor klanten verandert er voorlopig niets. 
 • De Nederlandsche Bank ondersteunt dit initiatief. 

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

 • 24-06-2017
  Publicatie ING BeleggersBarometer
 • 29-07-2017
  Publicatie ING BeleggersBarometer
 • 26-08-2017
  Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's