ING pop-up store

ING maakt met pop-up store mensen digitaal vaardig

06-12-2019 -

Terwijl onze samenleving steeds digitaler wordt, zijn in Nederland 2,7 miljoen mensen nog niet zo digitaal vaardig. ING vindt dat iedereen digitaal mee moet kunnen komen. Daarom gaan de Digicoaches van ING vanaf vandaag het land in met een rondreizende pop-up store waar mensen terechtkunnen met al hun digitale vragen. Van vragen over digitaal bankieren en mobiel betalen tot vragen over online winkelen en hoe je informatie opzoekt op internet. Hiermee wil de bank heel Nederland digitaal vooruit helpen.

Lees het volledige bericht

Ruud van Dusschoten benoemd tot country manager ING in Nederland

11-12-2019 -

Per 1 januari 2020 wordt Ruud van Dusschoten benoemd als country manager van ING in Nederland. Vincent van den Boogert, de huidige CEO van ING in Nederland zal de bank verlaten om zijn carrière buiten ING voort te zetten. Van den Boogert zal nog enkele maanden in dienst blijven om voor een goede overdracht te zorgen.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggers tevreden over afgelopen beursjaar

30-11-2019 -

Het vertrouwen van de beleggers is weer toegenomen: de ING BeleggersBarometer stijgt met 9 punten ten opzichte van vorige maand. De index komt daarmee uit op 122 punten, wat vergelijkbaar is met het niveau van de eerste helft van 2019. Deze stijging wordt voornamelijk veroorzaakt door de waardegroei die beleggers de afgelopen maanden hebben ervaren in hun beleggingsportefeuille. Ook voorspellen zij dat deze groei de komende maanden zal doorzetten, mede door positieve verwachtingen omtrent de stijgende AEX. Beleggers voorspellen dat de AEX in februari 2020 op 595 zal staan. Dit is de hoogste schatting sinds de start van de BeleggersBarometer in 2002.

Lees het volledige bericht

ING wijzigt tarieven voor particuliere betaalpakketten per 1 maart 2020

15-11-2019 -

ING wijzigt per 1 maart 2020 de tarieven van de particuliere betaalpakketten en een aantal betaalproducten. Het tarief van het OranjePakket stijgt met 15 cent naar € 1,70 per maand. De tarieven van de andere pakketten gaan met maximaal 50 cent per maand omhoog. ING investeert voortdurend in het vernieuwen en verbeteren van betaalproducten en -diensten. Bovendien zijn de kosten voor een veilig betalingsverkeer en om te kunnen blijven voldoen aan wet- en regelgeving toegenomen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's