In het nieuws: Online opgelicht? Doe altijd aangifte

27-08-2015 -

Steeds meer online shoppers worden het slachtoffer van oplichting. Maar weinig mensen doen aangifte van cybercriminaliteit. Zo kunnen oplichters makkelijker hun gang gaan. Hoe voorkomt u dat u in de val wordt gelokt? En wat kunt u doen als het toch misgaat?

Lees het volledige bericht

Omzet accountantskantoren daalt voor zesde jaar op rij

26-08-2015 -

Digitalisering, automatisering en standaardisering zorgen ervoor dat accountantskantoren efficiënter werken en dat klanten meer zelf doen. Ondanks het economische herstel drukt dit onverminderd het volume in de administratie- en samenstelpraktijk. Dit jaar krimpt voor het zesde jaar op rij de omzet. Na een daling van 1% in 2015 ligt het volume van de sector meer dan 10% lager dan in 2009 verwacht ING Economisch Bureau.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Leun niet te veel op een studielening

25-08-2015 -

Moet ik lenen? En hoeveel dan? Wel of niet op kamers? De nieuwe studiefinanciering roept vragen op. Hoe houden we de studieschuld zo laag mogelijk?

Lees het volledige bericht

Eenpitters zorgen voor verdubbeling van het aantal zorgaanbieders

25-08-2015 -

De zorg is de grootste werkgever van Nederland. Goed voor 16% van alle banen. Het totale aantal zorgaanbieders is in 6 jaar tijd verdubbeld. De nieuwe lichting bestaat vooral uit zelfstandigen zonder personeel. 4 op de 5 zorgondernemers is al een eenpitter en de verzelfstandiging van zorgwerkers is nog niet ten einde. Tegelijkertijd neemt het aantal grote zorginstellingen juist af door meer fusies. Aldus ING Economisch Bureau in de publicatie ‘Analyse van de Gezonheidszorg’.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 31-08-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 07-09-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand september
  • 07-09-2015
    Publicatie themavisie hotellerie
Agenda

Relevante pagina's