In het nieuws: Online opgelicht? Doe altijd aangifte

27-08-2015 -

Steeds meer online shoppers worden het slachtoffer van oplichting. Maar weinig mensen doen aangifte van cybercriminaliteit. Zo kunnen oplichters makkelijker hun gang gaan. Hoe voorkomt u dat u in de val wordt gelokt? En wat kunt u doen als het toch misgaat?

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Herstel van beleggersvertrouwen

29-08-2015 -

Na twee maanden van daling is het beleggersvertrouwen weer hersteld. De ING BeleggersBarometer van augustus komt uit op 138 punten en is daarmee terug op het niveau van juni. Hierbij dient te worden aangetekend dat de huidige volatiele week buiten de onderzoeksperiode valt. Beleggers zijn meer tevreden over het sociaaleconomisch beleid van het kabinet dan een half jaar geleden. Driekwart van de beleggers onderkent het belang van een nieuwe Amerikaanse president. De beleggers die de kandidatenstrijd volgen, hopen in meerderheid op een president van de Democratische partij.

Lees het volledige bericht

Omzet accountantskantoren daalt voor zesde jaar op rij

26-08-2015 -

Digitalisering, automatisering en standaardisering zorgen ervoor dat accountantskantoren efficiƫnter werken en dat klanten meer zelf doen. Ondanks het economische herstel drukt dit onverminderd het volume in de administratie- en samenstelpraktijk. Dit jaar krimpt voor het zesde jaar op rij de omzet. Na een daling van 1% in 2015 ligt het volume van de sector meer dan 10% lager dan in 2009 verwacht ING Economisch Bureau.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Leun niet te veel op een studielening

25-08-2015 -

Moet ik lenen? En hoeveel dan? Wel of niet op kamers? De nieuwe studiefinanciering roept vragen op. Hoe houden we de studieschuld zo laag mogelijk?

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 31-08-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 07-09-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand september
  • 07-09-2015
    Publicatie themavisie hotellerie
Agenda

Relevante pagina's