Face ID in ING Mobiel Bankieren App

ING maakt Mobiel Bankieren App geschikt voor Face ID

06-11-2017 -

ING heeft de Mobiel Bankieren App geschikt gemaakt voor Apple Face ID. Klanten met een iPhone X kunnen inloggen en betalingen bevestigen met gezichtsherkenning. Met deze innovatie wil ING bankieren nog sneller en makkelijker maken voor haar klanten. Bankieren met Face ID is beschikbaar voor klanten met een Apple iPhone X en de nieuwste update van de ING Mobiel Bankieren App.

Lees het volledige bericht

Realtime je administratie bijhouden in de ING App

22-11-2017 -

Vanaf vandaag kunnen de eerste 80.000 zakelijke klanten van ING gebruik maken van de Bonnen & Facturen functionaliteit in de ING Mobiel Bankieren App. Hiermee kunnen klanten met de camera van hun smartphone een foto van de bonnen maken, die daarmee direct in de ING Mobiel Bankieren App worden opgeslagen. Hiermee zorgt ING voor tijdsbesparing en gemak voor haar klanten.

Lees het volledige bericht

ING start campagne ‘Pitch je voetbaldroom’

16-11-2017 -

Van donderdag 16 november tot en met zaterdag 9 december hebben amateurvoetballers de mogelijkheid om de ultieme voetbaldroom van hun team of club te delen met ING. Zes voetbalteams van zes verschillende voetbalclubs in Nederland zien tijdens de campagne ‘Pitch je voetbaldroom’ hun droom daadwerkelijk uitkomen. Met het verwezenlijken van deze dromen wil ING het amateurvoetbal vooruit helpen. Voetbalteams kunnen hun droom aanmelden bij Radio 538.

Lees het volledige bericht

Samenwerkingsovereenkomst gezamenlijk geldautomatennetwerk

14-11-2017 -

ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldservice Nederland (GSN) hebben kortgeleden een overeenkomst getekend om samen te werken aan het optimaliseren van het netwerk voor contant geld. Op 31 mei 2017 werd al aangekondigd dat de banken en GSN in gesprek waren over het optimaal beschikbaar houden van contant geld in een tijd dat het gebruik ervan steeds verder afneemt. De komende periode wordt zorgvuldig in kaart gebracht hoe de spreiding van geldautomaten er in de toekomst het best uit kan zien. De betrokken partijen hebben de ambitie om vanaf het derde kwartaal van 2018 met de migratie van het geldautomatennetwerk te starten. Het doel is om het project eind 2020 af te ronden.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 25-11-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 14-12-2017
    Publicatie vooruitzicht sectoren 2018
  • 19-12-2017
    Publicatie ING WoonBericht
Agenda

Relevante pagina's