Onderliggende nettowinst ING over 1e kwartaal 2016 EUR 842 miljoen

10-05-2016 -

ING Groep heeft vanochtend, dinsdag 10 mei, de resultaten over het eerste kwartaal van 2016 bekend gemaakt. Over dit kwartaal heeft ING Bank een onderliggend nettoresultaat geboekt van EUR 842 miljoen, ondanks een grote stijging van de toezichts- en regelgevingskosten. Het onderliggend resultaat voor belastingen over het eerste kwartaal van 2016 was EUR 1.186 miljoen, door een stijging van het netto-renteresultaat.

Lees het volledige bericht

The Next Rembrandt op tournee door Nederland

11-05-2016 -

The Next Rembrandt, een 3D-geprint schilderij gebaseerd op  uitsluitend data van het omvangrijke werk van Rembrandt, gaat op tournee door Nederland. Na wereldwijde media-aandacht wordt deze vernieuwende creatie tentoon gesteld in verschillende grote steden. In een fraaie verlichte zuil is The Next Rembrandt achtereenvolgens te zien zijn in Amsterdam, Leeuwarden, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. ING vindt het belangrijk om het schilderij toegankelijk te maken voor een breed publiek en komt hiermee tegemoet aan de vele verzoeken om het schilderij te kunnen zien. The Next Rembrandt brengt het innovatieve karakter van ING en het sponsorship van Nederlandse kunst en cultuur samen.

Lees het volledige bericht

Reactie ING n.a.v. Kassa over de Watervillahypotheek

07-05-2016 -

Het televisieprogramma Kassa heeft zaterdag 7 mei 2016 aandacht besteed aan het feit dat ING per 1 oktober 2016 stopt met het verstrekken van hypotheken voor woonboten/watervilla’s. Hieronder leggen we uit waarom ING deze keuze heeft gemaakt. Deze uitleg is gedeeld met de redactie van Kassa.

Lees het volledige bericht

Whydonate is ING Starter van de Maand mei

02-05-2016 -

Niels Corver (27) en Daniel Boham (34) zijn met hun onderneming Whydonate ING Starter van de Maand mei. Whydonate is een platform dat doneren gemakkelijk, flexibel, leuk en mobiel maakt,  zodat de hedendaagse donateur altijd gemakkelijk een stichting of vereniging kan steunen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 26-05-2016
    Publicatie Sectorvisie Fashion
  • 28-05-2016
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 01-06-2016
    Bekendmaking ING Starter van de Maand juni
Agenda

Relevante pagina's