In het nieuws: Vertrekpremie voor buitenlandse studie

29-05-2015 -

Zoveel studenten, zoveel studiebeurzen. Wie kiest voor een studie of stage in het buitenland, kan proberen om een beurs te bemachtigen.

Lees het volledige bericht

Beleggersvertrouwen nagenoeg onaangetast door lichte dip

30-05-2015 -

Nederlandse beleggers zijn niet onder de indruk van de lichte terugval in aandelenkoersen en de oplopende obligatierentes. Het vertrouwen onder de particuliere beleggers blijft zeer positief: de ING BeleggersBarometer komt in mei uit op een stand van 139. Dit is een terugval van 9 punten in vergelijking tot de stand in april, maar geeft nog altijd een zeer positief sentiment weer. Het oordeel van de beleggers over de economische situatie en hun eigen financiële situatie over de afgelopen drie maanden is ongewijzigd gebleven. Maar over de toekomst is de groep positief gestemden iets kleiner geworden ten opzichte van april.

Lees het volledige bericht

ING introduceert digitaal Incassomachtigen voor online betalen

29-05-2015 -

ING lanceert aanstaande maandag als eerste bank in Nederland digitaal Incassomachtigen voor haar klanten. Bedrijven en overheidsinstanties kunnen hiermee hun klanten betrouwbaar en gemakkelijk met een digitale incassomachtiging online laten betalen. Omdat deze nieuwe betaalmethode is gebaseerd op een interbancaire standaard die door Betaalvereniging Nederland wordt beheerd, kunnen op termijn ook andere banken dit aanbieden.

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Meisjes zijn goed op school, mannen verdienen meer

28-05-2015 -

Jonge mannen hebben bijna twee keer zo vaak een voltijdbaan als vrouwen. Ze verdienen ook meer. De verschillen ontstaan al voordat er kinderen in het spel zijn.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 01-06-2015
    Opening Dutch Technology Week
  • 01-06-2015
    Publicatie rapport ‘Hightech meets business’
  • 01-06-2015
    Bekendmaking ING Starter van de Maand juni
Agenda

Relevante pagina's