In het nieuws: Huisdier kost al snel 550 euro per jaar

24-11-2015 -

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt ook voor huisdieren. Het is niet te hopen, maar als de kat wordt aangereden of de papegaai van z’n stokje valt, kan dat in de papieren lopen. Bent u daarop voorbereid?

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Kinderen zijn onbetaalbaar

19-11-2015 -

Luiers, kleren, oppas, school, studie. Het gezinsleven brengt veel kosten met zich mee. Kinderen zijn een verrijking. Maar hoe voorkom je dat het onbetaalbaar wordt?

Lees het volledige bericht

In het nieuws: Zorgpremies omhoog, checken is gezond

17-11-2015 -

Elk jaar heeft u de kans om van zorgverzekeraar te wisselen. Misschien niet zo leuk, wel nuttig. Wie de juiste polis kiest, kan veel geld besparen.

Lees het volledige bericht

85% wil vet, suiker, zout of E-nummers vermijden

16-11-2015 -

Voeding staat in de schijnwerpers. 85 procent van de consumenten tracht voedingsstoffen als vet, suiker, zout of E-nummers te vermijden. Maar gezonde ambities worden vaak niet gerealiseerd. Zo eten bijna 12 miljoen Nederlanders onvoldoende groente of fruit. Individueel inzicht in hoe voeding bijdraagt aan persoonlijke doelen en een gezond voedingspatroon ontbreekt vaak nog. Nieuwe toepassingen (apps) brengen daar verandering in stelt het ING Economisch Bureau in de Themavisie Food ‘Een gezonde toekomst’.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 27-11-2015
    Publicatie Sectorvisie detailhandel (nieuwe business modellen)
  • 30-11-2015
    ING BeleggersBarometer
  • 01-12-2015
    Publicatie Vooruitzicht public sector
Agenda

Relevante pagina's