Mobiel bevestigen

ING bouwt TAN-code verder af

06-11-2018 -

ING is continu bezig met het vernieuwen van haar producten en diensten om het regelen van bankzaken voor haar klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom heeft ING begin dit jaar online bankieren vernieuwd en aangekondigd na ruim 30 jaar de TAN-code te vervangen door mobiel bevestigen via de Mobiel Bankieren App. Dit is de standaard bevestigingsmethode om opdrachten te bevestigen in Mijn ING. Nu al gebruiken 3,9 miljoen particuliere en zakelijke klanten de Mobiel Bankieren App om hun bankzaken te regelen en dit neemt de komende jaren alleen maar toe. Van de particuliere klanten die online bankieren, heeft inmiddels 78% de Mobiel Bankieren App om opdrachten te bevestigen. Voor klanten die geen smartphone of tablet hebben om de Mobiel Bankieren App te gebruiken, komt ING vanaf het voorjaar van 2019 met de ING Scanner. Hiermee zet ING een volgende stap in het afbouwen van de TAN-code.

Lees het volledige bericht

Geldautomaten worden geel en gaan Geldmaat heten

05-11-2018 -

  • De geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank worden op termijn geel en gaan Geldmaat heten. 
  • De automaten krijgen hetzelfde uiterlijk en verschijnen vanaf het eerste kwartaal van 2019 stapsgewijs in het straatbeeld. 
  • De automaten worden evenwichtig over ons land verspreid. Veel automaten blijven op plaatsen waar nu ook een geldautomaat staat. 
  • Bij het herindelen van de locaties wordt gekeken naar het aantal transacties en het aantal bezoekers in een gebied. 
  • De huidige bereikbaarheidscriteria blijven gehandhaafd.

Lees het volledige bericht

ING BeleggersBarometer: Beleggersvertrouwen stabiel

27-10-2018 -

De ING BeleggersBarometer is deze maand stabiel, al heeft de AEX in oktober een dalende lijn ingezet. Er waren bij de meting aan het begin van deze maand geen grote veranderingen in de ontwikkelingen die beleggers constateerden in de economische situatie in Nederland, in de eigen financiële situatie of in de eigen beleggingsportefeuille. Ook verwachten beleggers geen veranderingen voor de komende maanden. Het positieve sentiment tempert wel iets. Dit verklaart de lichte daling van de index van 137 vorige maand naar 132 punten. Beleggers zien de aankomende Brexit als de grootste bedreiging voor hun beleggingen gevolgd door de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten.

Lees het volledige bericht

Debuut voor G-voetballers; aan de hand mee het veld op met het Nederlands elftal

18-10-2018 -

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, die op vrijdag 16 november wordt gespeeld in het Feijenoord Stadion, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op. De KNVB, Fonds Gehandicaptensport en ING maken zich samen sterk om meer aandacht te vragen voor voetballers met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking: het G-voetbal. Van 18 oktober tot en met 4 november kunnen G-voetballers in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar zich aanmelden om in aanmerking te komen als ING Oranjevriendje.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

Agenda

Relevante pagina's