Werken in fabriek

FinTech-idee BuyRely helpt MKB’ers vooruit

28-08-2017 -

Dankzij een nieuwe financiële oplossing voor ondernemers, BuyRely, wordt een aanbetaling vragen aan klanten een stuk gemakkelijker en veiliger doordat de aanbetaling op een onafhankelijke rekening wordt geplaatst. Een ING-medewerker bedacht het en bouwde het idee uit als een zelfstandige FinTech, met ondersteuning van ING. Inmiddels hebben honderden ondernemers al gebruik gemaakt van BuyRely en zien hierdoor hun omzet stijgen. ING verwacht dat de dienst snel verder zal groeien en introduceert BuyRely nu officieel als onderdeel van haar eigen aanbod.

Lees het volledige bericht

ING Private Banking introduceert live VR 360 bij golf

13-09-2017 -

ING Private Banking introduceert tijdens het KLM Open een wereldprimeur. Bezoekers kunnen met een virtual reality-bril in 3D realtime meelopen met de flight van golfprofessional Joost Luiten en andere topspelers zoals Bernd Wiesberger en Chris Wood. Hierdoor kunnen zij vanaf morgen live het spel door de ogen van de winnaar van het KLM Open 2013 en 2016 beleven.

Lees het volledige bericht

ING Woonbericht: Vertrouwen in de woningmarkt blijft stabiel

13-09-2017 -

Het vertrouwen in de woningmarkt is met 2 punten licht gedaald ten opzichte van het vorige kwartaal. De ING WoonIndex komt in het derde kwartaal uit op een stand van 113 punten. De daling wordt met name veroorzaakt door de verwachting dat de hypotheekrente gaat stijgen en het idee onder potentiële kopers dat het een ongunstige periode is om een woning te kopen. De respondenten, woningbezitters en potentiële starters op de woningmarkt, zijn ten opzichte van het vorige kwartaal wel positiever over de eigen financiële situatie en de stijging van de huizenprijzen. Al met al is het vertrouwen in de woningmarkt dit jaar stabiel gebleven.

Lees het volledige bericht

ING wijzigt tarieven voor particuliere betaalpakketten per 1 januari 2018

12-09-2017 -

ING wijzigt per 1 januari 2018 de tarieven van de particuliere betaalpakketten en een aantal betaalproducten en -diensten. Het tarief van het OranjePakket stijgt met 10 cent per maand. De prijs van de andere pakketten gaat met enkele dubbeltjes per maand omhoog. ING vindt het belangrijk dat bankieren voor alle klanten toegankelijk en veilig is. Daarbij staat digitaal bankieren via internet en mobiele telefoon centraal. Daarnaast investeert ING voortdurend in verbetering van dienstverlening aan klanten en in vernieuwing van digitale betaalproducten.

Lees het volledige bericht

Inzet alternatieve brandstoffen Nederlandse transportsector in een impasse

05-09-2017 -

Het gebruik van alternatieve brandstoffen in het Nederlandse goederentransport over de weg komt nauwelijks van de grond, terwijl Nederland in transport en logistiek ver achter loopt bij de Europese CO2-doelstellingen. Een netwerk van tankstations voor alternatieve brandstoffen is nog in prille ontwikkeling en bij lange na niet op het niveau van fossiele brandstoffen. Ook is er grote twijfel bij transporteurs of de alternatieve brandstoffen voor lange tijd, op voldoende locaties en tegen een constante prijs te verkrijgen zijn. Dit leidt tot een impasse: transportbedrijven investeren hierdoor nauwelijks in alternatieve brandstoffen en door de aantrekkende economie kiezen zij nu voor snelle uitbreiding van hun vervoerscapaciteit op basis van fossiele brandstoffen. Om deze impasse te doorbreken is snel regulering noodzakelijk die zekerheid biedt over de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid van alternatieve brandstoffen.

Lees het volledige bericht

Perscontact

Hebt u als journalist vragen? Neem dan contact op met de woordvoerders van de ING. Ook buiten kantoortijden kunt u ons bereiken.

Naar perscontacten

Agenda

  • 30-09-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 28-10-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
  • 25-11-2017
    Publicatie ING BeleggersBarometer
Agenda

Relevante pagina's