Print

Burgemeester Aboutaleb opent vernieuwd ING-kantoor

Inwoners van Rotterdam kunnen vanaf nu hun bankzaken regelen in het vernieuwde ING-kantoor aan het Stadhuisplein. Het kantoor werd vandaag officieel geopend door burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam. ING wil Rotterdamse inwoners en bedrijven nog beter van dienst zijn, onder meer met ruime openingstijden. Het kantoor aan het Stadhuisplein is dagelijks tot 19.00 uur, op koopavond en zaterdag geopend.

Burgemeester Aboutaleb verrichtte vandaag de opening van het kantoor. Aboutaleb vindt het belangrijk om een bankkantoor midden in de stad te hebben: “Terwijl steeds meer bedrijven hun dienstverlening online aanbieden, vinden we het juist ook belangrijk dat bedrijven midden in de stad aanwezig blijven. Voor de inwoners is het gemakkelijk als zij voor financiële zaken op een voor hen logische locatie terecht kunnen. Het is te prijzen dat ING op het Stadhuisplein met dit nieuwe kantoor een dienstverlenende functie voor het centrum van Rotterdam heeft behouden.”

400.000 Rotterdammers bankieren bij de ING

Philippine Risch, directeur Kantoren ING, is blij met het vernieuwde kantoor. De locatie, midden in de stad, past goed bij ING: “Wij vinden het belangrijk om ons dicht bij onze klanten te vestigen, zodat we goed bereikbaar zijn én de leefwereld van onze klanten goed kennen. Van de 600.000 inwoners van Rotterdam, bankieren maarliefst 400.000 Rotterdammers bij de ING. Dan mag een groot ING-kantoor zoals we dat nu opnieuw openen op het Stadhuisplein ook niet ontbreken.”

Klanten willen zelf bepalen hoe ze hun bankzaken regelen

Klanten willen steeds meer zelf bepalen hoe en wanneer ze hun bankzaken regelen. Het vernieuwde kantoor in Rotterdam is daar helemaal op ingericht. Klanten kunnen er terecht voor al hun dagelijkse financiële zaken. Die regelen ze zelf in de zelfbedieningszone en voor persoonlijke hulp of advies kunnen ze aan de balie terecht. Uitgebreid financieel advies op het gebied van hypotheken, beleggen, pensioenen of het starten van een eigen bedrijf vindt plaats op de locatie naar keuze van de klant. Dat kan in een spreekkamer op het ING-kantoor, maar bijvoorbeeld ook bij de klant thuis.

Ruime openingstijden

Het ING-kantoor aan het Stadhuisplein heeft openingstijden die op de behoefte van de klant zijn afgestemd. Het kantoor is elke werkdag geopend tot 19.00 uur, op koopavond en iedere zaterdag tot 16.00 uur.

Citaten

Wij vinden het belangrijk om ons dicht bij onze klanten te vestigen, zodat we goed bereikbaar zijn én de leefwereld van onze klanten goed kennen. Van de 600.000 inwoners van Rotterdam, bankieren maarliefst 400.000 Rotterdammers bij de ING. Dan mag een groot ING-kantoor zoals we dat nu opnieuw openen op het Stadhuisplein ook niet ontbreken.

Philippine Risch - Directeur Kantoren ING

Deel dit artikel

Contact voor de media