Print

Open Huizen Dag start op Facebook ING

Zonder afspraak vrijblijvend hypotheekadvies op ING kantoren

Om goed beslagen ten ijs te komen op de Open Huizen Dag aankomende zaterdag, biedt de ING starters en doorstromers vanaf vrijdag 30 maart de mogelijkheid om op Facebook hun vragen te stellen aan hypotheekexperts. Zo kunnen consumenten die zich oriënteren direct contact maken met de hypotheekexperts zonder een afspraak te hoeven maken. Tijdens de Open Huizen Dag kunnen starters en doorstromers ook zonder afspraak op een van de 32 ING kantoren terecht voor een gesprek met een hypotheekadviseur.

Gunstige periode voor starters

Dennis Noordervliet, directeur marketing hypotheken ING: “Wij zien dat veel starters zich oriënteren op de woningmarkt, maar dit leidt nog beperkt tot aankopen. De Open Huizen Dag biedt consumenten de kans om op een laagdrempelige manier naar huizen te kijken. Via onze Facebookpagina kunnen vooraf en tijdens de Open Huizen Dag hypotheekvragen gesteld worden die meer inzicht geven in de financiële mogelijkheden, zoals binnen welke prijsklasse consumenten zich kunnen oriënteren.”

De gedaalde huizenprijzen maken het voor met name starters een gunstige periode om een huis te kopen. Noordervliet: “Er is meer ruimte om te onderhandelen en het aanbod op de woningmarkt is groot. Met deze nieuwe manier van informatievoorziening willen we consumenten op een laagdrempelige manier ondersteunen in hun zoektocht naar het droomhuis dat binnen hun budget past.”

Wanneer het om meer adviesgevoelige vragen gaat, wordt via Facebook de mogelijkheid geboden om een persoonlijke afspraak met een hypotheekadviseur te maken. Ook heeft ING speciale adviseurs voor ‘ondernemers in privé’ die een huis willen kopen

Deelnemende kantoren

32 ING kantoren in de 30 grootste steden van Nederland houden ‘open huis’ op zaterdag 31 maart. Deelnemende kantoren zijn te vinden op www.ing.nl of vraag het na via http://www.facebook.com/INGnl.

Citaten

Wij zien dat veel starters zich oriënteren op de woningmarkt, maar dit leidt nog beperkt tot aankopen. De Open Huizen Dag biedt consumenten de kans om op een laagdrempelige manier naar huizen te kijken. Via onze Facebookpagina kunnen vooraf en tijdens de Open Huizen Dag hypotheekvragen gesteld worden die meer inzicht geven in de financiële mogelijkheden, zoals binnen welke prijsklasse consumenten zich kunnen oriënteren.

Dennis Noordervliet - Directeur Marketing Hypotheken

Er is meer ruimte om te onderhandelen en het aanbod op de woningmarkt is groot. Met deze nieuwe manier van informatievoorziening willen we consumenten op een laagdrempelige manier ondersteunen in hun zoektocht naar het droomhuis dat binnen hun budget past.

Dennis Noordervliet - Directeur Marketing Hypotheken

Deel dit artikel

Contact voor de media