Print

ING actieve hoofdsponsor van de Dutch Technology Week

Mobiele website versterkt beleving bezoeker

ING is hoofdsponsor van de Dutch Technology Week van 1 tot en met 8 juni in de regio Eindhoven. Toonaangevende hightech-ondernemingen bieden een uniek kijkje in de keuken. Door gerichte publieksacties draagt de ING haar steentje bij om deze eerste aflevering tot een succes te maken. De door de ING ontwikkelde mobiele website zorgt ervoor dat bezoekers ter plekke extra informatie krijgen die bijdraagt aan de beleving van dit evenement.

De wereld van morgen vind je gewoon om de hoek. De brainport regio Eindhoven bruist van toptechnologie en innovatie. De nieuwste trends en ontwikkelingen samengebracht voor bedrijven, studenten, scholieren en iedereen met interesse voor technologie. Ondernemingen en opleidingsinstituten laten zien waarom de Regio Brainport Eindhoven vorig jaar is uitgeroepen tot 'slimste regio van de wereld'.

Ontdekkingsroutes

Bezoekers van de Dutch Technology Week krijgen zaterdag 2 juni en zondag 3 juni op zeven locaties van de High Tech Ontdekkingsroute een blanco stempelkaart. Op elk van de zeven locaties kunnen ze een stempel krijgen. Een ingeleverde kaart met minimaal drie stempels levert een oranje leeuwenstaart op en de bezoeker dingt mee naar een van de tien Oranje-voetbaltenues en tien voetballen. Op deze wijze kunnen de bezoekers de bijzondere ervaringen niet mislopen. Zoals het zelf rijden met een elektrische auto, een 'cleanroom' binnenstappen of een operatie met de nieuwste technologie uitvoeren.

Mobiele website

Speciaal voor de Dutch Technology Week ontwikkelt de ING een mobiele website. Hier zijn alle locaties op te vinden, is de route te bekijken. Ook kunnen de bezoekers naast het programma makkelijk social media uitingen over de Dutch Technology Week bekijken, zoals Twitterberichten en filmpjes. Terwijl de bezoeker op het evenement zelf aanwezig is, kan hij alle relevante informatie direct tot zich nemen en met anderen delen. De mobiele website is te vinden op: http://m.dutchtechnologyweek.com

Technologie is economische groeimotor

De industrie vertegenwoordigt in Nederland 15% van de economie. Dat is goed voor 1 miljoen arbeidsplaatsen en een export van 50% van de productie. De export van technologische producten is de afgelopen jaren het snelste gegroeid van alle productgroepen. Nederland kent toonaangevende bedrijven in diverse niches. De ING is hoofdsponsor van de Dutch Technology Week. De industrie speelt, als sector met een internationale focus, een belangrijke rol bij de economische groei van Nederland. Internationaal actieve ondernemingen maken Nederland sterker. Daar wil de ING graag aan bijdragen. Ook kan de Dutch Technology Week de jeugd stimuleren om te kiezen voor een technische studie. De behoefte van technologische bedrijven aan jongeren die in deze sector willen werken is groot.

Deel dit artikel

Contact voor de media

Documenten bij dit bericht