Print

ING helpt studenten met speciale kortingen via Facebook

Aan de vooravond van het nieuwe studiejaar introduceert ING een nieuwe innovatieve dienst voor alle bestaande en nieuwe studenten. In tien grote studentensteden in Nederland zijn met ruim 300 aansprekende retailbedrijven afspraken gemaakt over speciale ‘Pecunia Pakkers’ voor studenten. Wanneer studenten daar inchecken via Facebook kunnen ze gebruik maken van relevante aanbiedingen en kortingen. ING is de eerste financiële dienstverlener die studenten op deze makkelijke en innovatieve manier (‘social, local en mobile’) helpt om meer uit hun studentenbudget te halen. Daarnaast is het voor nieuwe studenten ook een handige manier om wegwijs te worden in hun nieuwe studentenstad.

Voor en door studenten

Via www.pecuniapakkers.nl kom je op een speciaal ontwikkelde mobiele site of de Facebook app en kunnen studenten in één oogopslag zien welke aanbiedingen en kortingen er op dat moment in de buurt zijn. De aanbiedingen en kortingen zijn tot stand gekomen met behulp van 40 studenten die hun stad in zijn getrokken om de beste deals te regelen voor hun medestudenten. In de tien steden doen lokale bedrijven, maar ook landelijke ketens (zoals Bruna, Brainwash, Jeans Centre en Paradigit) mee. Op de speciale ING Facebookpagina voor jongeren en studenten vinden studenten meer details over de deals.

ING helpt studenten meer uit hun studentenbudget te halen

Studeren is vooral een leuke tijd. Maar ook een tijd van nieuwe financiële keuzes en daarnaast kost studeren geld. Daarom faciliteert ING alle studenten van Nederland om op een innovatieve, makkelijke en laagdrempelige manier meer uit hun studentenbudget te halen. ING is marktleider onder universitaire studenten en helpt studenten én ouders met het verkrijgen van inzicht en overzicht over hun financiën. Dat doen we bijvoorbeeld met www.villapecunia.nl, een online platform waar studenten bespaartips op een makkelijke en soms ludieke manier met elkaar kunnen delen. Of de Financiële Checklist, die studenten én hun ouders helpt om inzicht en overzicht te krijgen in de financiële zaken die om de hoek komen kijken wanneer studenten op kamers gaan.

Deel dit artikel

Contact voor de media