Print

Networktables is ING Starter van de Maand december

Networktables is ING Starter van de Maand december

Matthijs Otto (24) is met zijn in Amsterdam gevestigde bedrijf Networktables ING Starter van de Maand december. Networktables.com is een online tafelschikking instrument dat bij netwerkevenementen wordt ingezet. Zoals deze maand in Parijs tijdens ‘Le Web’.

Virtuele stoelendans

“Al jarenlang is het voor eventmanagers en congresorganisatoren de vraag wie ze naast wie moeten zetten.” zegt Otto. “Dat gebeurt niet efficiënt en met een beetje pech zit je niet naast degene die je nu juist wilt spreken. Met Networktables lossen we deze pijn op. Gasten bepalen zelf naast wie ze wel en niet zitten.”

Spin-off

Networktables komt voort uit het in juli 2013 gestarte bedrijf Eat to Meet. “Uit dat concept, waarbij we mensen samen brachten in restaurants, kwam een aanvullende behoefte naar voren waar we nu op inspelen met Networktables. De beide concepten bestaan nu naast elkaar, maar de focus ligt nu op Networktables.”

Goed team

“Eat to Meet zijn we met z’n vieren gestart en toen het begon te lopen, bleek dat ik eigenlijk de enige was die zich er full-time op kon richten,” vertelt Matthijs Otto. “En toen ik een investering had opgehaald voor Networktables ben ik op zoek gegaan naar een goed team om dit op te bouwen.”

Passie en kunde

Otto heeft veel tijd gestoken in het bij elkaar zoeken van een goed team. “Het is lastig om mensen erbij te betrekken die dezelfde passie hebben als jij, maar tegelijkertijd ook ervaren en kundig zijn. Je gaat een onzeker avontuur aan, maar het moet wel meteen goed zijn.” Networktables is in oktober 2014 van start gegaan en wegens de onstuimige groei blijft hij nieuwe mensen zoeken.

Enthousiasme

Matthijs Otto is blij verrast over het enthousiasme waarmee hij wordt geconfronteerd. “Veel mensen – ook die ik nog niet ken - zijn meteen bereid om te sparren, mee te denken en een handje te helpen.” En die hulp heeft hem al veel opgeleverd. Deze maand ‘doet’ Networktables de tafelschikking van Le Web – een congres in Parijs met circa 3.200 deelnemers waar deelnemers drie dagen lang kunnen aanschuiven bij een van de drie half uur durende ronde tafel sessies met een bekende spreker.

www.ing.nl/zakelijk/starters/starter-van-de-maand
http://networktables.com/

Citaten

Al jarenlang is het voor eventmanagers en congresorganisatoren de vraag wie ze naast wie moeten zetten. Dat gebeurt niet efficiënt en met een beetje pech zit je niet naast degene die je nu juist wilt spreken. Met Networktables lossen we deze pijn op. Gasten bepalen zelf naast wie ze wel en niet zitten.

Matthijs Otto - Networktables.com

Deel dit artikel

Contact voor de media