Print

ING biedt bezoekers SAIL 2015 een onvergetelijke ervaring

Zeehelden ontdekken de wereld

SAIL

ING is hoofdsponsor van SAIL 2015. De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang. Tijdens SAIL 2015 verrijst van 19 tot en met 23 augustus wederom een eiland aan de Bogortuin in Amsterdam. Dit ING eiland is het centrale punt voor verschillende activiteiten die er voor zorgen dat iedereen die dat wil zich voor één dag een zeeheld kan voelen. Tussen de activiteiten door en ’s avonds kunnen jong en oud even rustig bijkomen in een prachtig decor met palmbomen en hangmatten, genietend van de muziek en een hapje of drankje. En aan het ING eiland ligt de prachtige driemaster ‘Etoile du Roy’ afgemeerd.

Tjitske Benedictus, Manager Sponsoring bij ING Nederland: “ING is als trotse hoofdsponsor al veertig jaar actief betrokken bij SAIL Amsterdam. Samen met andere sponsors maken wij het mogelijk dat dit fantastische nautische evenement kan plaatsvinden. Wij vinden het heel belangrijk dat SAIL Amsterdam nog steeds gratis toegankelijk is voor iedereen. De schepen staan uiteraard centraal op SAIL 2015. En ieder schip, klassiek of modern heeft een eigen verhaal. Verhalen over onvergetelijke ervaringen. Over bekende en onbekende zeehelden. Zij die de stap durfden te ondernemen om de wereld te ontdekken of nog gaan ontdekken. Met onze activiteiten willen wij bezoekers aan SAIL 2015 ook een onvergetelijke ervaring bieden. Wie dat wil, kan zich tijdens SAIL voor één dag een zeeheld voelen.”

Betrokken bij Nederland en betrokken bij SAIL 2015

Oranje is betrokken bij nu, betrokken bij later. Oranje is ING. ING is al jaren actief betrokken bij een groot aantal maatschappelijke projecten. Sinds 2005 werken we samen met Unicef aan een betere toekomst voor kinderen door te investeren in onderwijs. Wij zijn hoofdsponsor van de KNVB en we dragen daarmee niet alleen het Nederlands Elftal een warm hart toe, maar we ondersteunen ook het amateurvoetbal, het vrouwenvoetbal en we willen kinderen met plezier laten voetballen.

Daarnaast zijn we betrokken bij een aantal bij uitstek Nederlandse iconen en initiatieven op het gebied van kunst en cultuur. Denk aan de sponsoring van het Rijksmuseum, het Koninklijk Concertgebouworkest en het Koninklijk Theater Carré. Daarmee maken we kunst en cultureel erfgoed toegankelijker voor een breed publiek.

Voor ons als Nederlandse bank is het niet meer dan logisch dat we SAIL 2015, het grootste nautische evenement van Nederland, ondersteunen. Wij zijn al vanaf 1975 als trotse hoofdsponsor betrokken bij SAIL. Dat is maar liefst 40 jaar betrokkenheid bij dit geweldige evenement.

Bekijk hier de foto's en Infographic

Citaten

ING is als trotse hoofdsponsor al veertig jaar actief betrokken bij SAIL Amsterdam. Samen met andere sponsors maken wij het mogelijk dat dit fantastische nautische evenement kan plaatsvinden. Wij vinden het heel belangrijk dat SAIL Amsterdam nog steeds gratis toegankelijk is voor iedereen. De schepen staan uiteraard centraal op SAIL 2015. En ieder schip, klassiek of modern heeft een eigen verhaal. Verhalen over onvergetelijke ervaringen. Over bekende en onbekende zeehelden. Zij die de stap durfden te ondernemen om de wereld te ontdekken of nog gaan ontdekken. Met onze activiteiten willen wij bezoekers aan SAIL 2015 ook een onvergetelijke ervaring bieden. Wie dat wil, kan zich tijdens SAIL voor één dag een zeeheld voelen.

Tjitske Benedictus - Manager Sponsoring bij ING Nederland

Deel dit artikel

Contact voor de media