Hulp nodig?

Deel deze pagina

BasisPakket

  • Zelf bepalen hoe u uw bankzaken regelt
  • Creditcard mogelijk
  • € 5,00 per kwartaal

Het product

Al uw dagelijkse bankzaken regelen, en betalen zoals u dat wilt? U regelt het eenvoudig en voordelig met het BasisPakket van de ING.

Eenvoudig en voordelig uw bankzaken regelen

  • Betaalrekening met Betaalpas (geschikt voor contactloos betalen)
  • Altijd en overal inzicht in uw actuele saldo met Mijn ING en de Mobiel Bankieren App
  • Zelf bepalen hoe u uw bankzaken regelt: online, of met papieren acceptgiro’s, overschrijvingskaarten en afschriften
  • Emergency Cash: contant geld in het buitenland in geval van nood
  • Korting bij VGZ zorgverzekeraar

Het gemak van een creditcard

Bij het BasisPakket kunt u een creditcard aanvragen. Handig in het buitenland en om online aankopen te doen. U betaalt hier wel apart voor.

Openen op een ING-kantoor binnen 20 minuten

U opent een BasisPakket eenvoudig op het ING-kantoor bij u in de buurt. Neem hiervoor een geldig identiteitsbewijs mee. Binnen 20 minuten heeft u een BasisPakket met een Betaalpas en pincode. Uw bankzaken regelt u eenvoudig en snel met internetbankieren via Mijn ING en de Mobiel Bankieren App. Wilt u ook een Creditcard aanvragen? Neem dan een loonstrook mee van maximaal 2 maanden oud.

Online aanvragen en op kantoor ophalen binnen 2 dagen

U kunt op elk moment online een BasisPakket aanvragen. U vult eerst het formulier in. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een uitnodiging om uw aanvraag af te ronden op een ING-kantoor. U ontvangt dan ook uw BasisPakket met Betaalpas en pincode. En u kunt direct gebruikmaken van Mijn ING en de Mobiel Bankieren App.

Extra Betaalrekening of uw huidige betaalpakket wijzigen?

Heeft u al een Betaalrekening en wilt u een extra Betaalrekening openen? Dit regelt u snel en gemakkelijk via Mijn ING.

En heeft u nu een Betaalrekening in een ander betaalpakket maar wilt u een BasisPakket? Dan kunt u uw huidige pakket eenvoudig wijzigen.

Overstappen zonder rompslomp

Overstappen naar de ING is gemakkelijker dan u misschien denkt. Onze gratis Overstapservice neemt u veel werk uit handen. Uw betalingen blijven gewoon doorlopen en u behoudt overzicht over uw bankzaken. Zo stapt u zonder zorgen over.

Voor wie?

Het BasisPakket past bij u als:

  • U zelf wilt bepalen hoe u uw bankzaken regelt: online, via Mijn ING en de Mobiel Bankieren App. Of via papieren afschriften, acceptgiro’s en overschrijvingskaarten
  • U een creditcard wilt om in het buitenland én online gemakkelijk en veilig te betalen

Wilt u een extra creditcard en voordeel in het buitenland?

Kies dan voor een BetaalPakket of een RoyaalPakket. Met een extra creditcard kan bijvoorbeeld ook uw partner online winkelen en betalen in het buitenland.

Welk betaalpakket past bij u?

Heeft u hulp nodig bij uw pakketkeuze? Geef uw wensen aan en zie welk betaalpakket het beste bij u past.

Kosten

Voor het BasisPakket betaalt u € 5,00 per kwartaal. Alle kosten van de producten in het pakket zijn inbegrepen. Voor een creditcard betaalt u apart. De Creditcard kost € 17,40 en de Platinumcard € 45,50 per jaar. Gebruikt u andere producten die niet in het BasisPakket zitten, bijvoorbeeld rood staan met een Kwartaallimiet? Dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

Rekening op 2 namen

Als u kiest voor een En/of Betaalrekening ontvangt uw mederekeninghouder ook een Betaalpas. Deze 2e Betaalpas is geen onderdeel van het BasisPakket en kost € 3,00 per kwartaal.

De kosten op een rij

Het volledige overzicht van de kosten van onze producten en diensten vindt u in het Kostenoverzicht ING Betaalproducten (pdf).

Tarieven vergelijken

Wilt u weten of u voordelig uit bent bij de ING? Vergelijk het zelf in het overzicht met de tarieven van andere banken.

Voorwaarden

Als u een BasisPakket aanvraagt, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Dit geldt ook als u een creditcard aanvraagt. U leest hier meer over in onze voorwaarden. Heeft u vragen over het BasisPakket of over creditcards, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Veelgestelde vragen