Hulp nodig?

Deel deze pagina

BetaalPakket

 • Inclusief 2 Creditcards
 • Zelf bepalen hoe u uw bankzaken regelt
 • € 9,50 per kwartaal

Het product

Het complete BetaalPakket biedt u alles om slim en gemakkelijk te bankieren. Zo kunt u zonder extra kosten een Creditcard aanvragen, voor uzelf en voor bijvoorbeeld uw partner.

Ook in het buitenland goed uitgerust

 • Betaalrekening met Betaalpas (geschikt voor contactloos betalen)
 • Altijd en overal inzicht in uw actuele saldo met Mijn ING en de Mobiel Bankieren App
 • Zelf bepalen hoe u uw bankzaken regelt: online of met papier
 • Kosteloos Creditcard én extra Creditcard aanvragen met bestedingslimiet tot € 5.000
 • Emergency Cash: contant geld in het buitenland in geval van nood
 • Korting bij VGZ zorgverzekeraar

Het gemak van een Creditcard

Wilt u gemakkelijk online betalen met een bestedingslimiet tot € 5.000? En vindt u het prettig dat al uw aankopen 180 dagen verzekerd zijn, ook in het buitenland? Dan is onze Creditcard een goede keus. Bij het BetaalPakket betaalt u hier niet apart voor. En u kunt ook een extra Creditcard aanvragen voor bijvoorbeeld uw partner, waarbij u de bestedingslimiet deelt.

Belangrijkste voorwaarden Creditcard

U komt in aanmerking als u uw inkomen van minimaal € 650 per maand laat storten op uw Betaalrekening van de ING. Verder beoordeelt de ING uw aanvraag onder meer op basis van uw transacties op uw Betaalrekening van de ING. Het is dus mogelijk dat u wel een BetaalPakket krijgt, maar geen Creditcard. Wilt u in dat geval liever een ander pakket? Dat is zo geregeld.

Openen op een ING-kantoor binnen 20 minuten

U opent een BetaalPakket eenvoudig op het ING-kantoor bij u in de buurt. Neem hiervoor een geldig identiteitsbewijs mee. Binnen 20 minuten heeft u een BetaalPakket met een Betaalpas en pincode. Uw bankzaken regelt u eenvoudig en snel met internetbankieren via Mijn ING en de Mobiel Bankieren App. Wilt u ook een Creditcard aanvragen? Neem dan een loonstrook mee van maximaal 2 maanden oud.

Online aanvragen en op kantoor ophalen binnen 2 dagen

U kunt op elk moment online een BetaalPakket aanvragen. U vult eerst het formulier in. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een uitnodiging om uw aanvraag af te ronden op een ING-kantoor. U ontvangt dan ook uw BetaalPakket met Betaalpas en pincode. En u kunt direct gebruikmaken van Mijn ING en de Mobiel Bankieren App.

Extra Betaalrekening of uw huidige betaalpakket wijzigen?

Heeft u al een Betaalrekening en wilt u een extra Betaalrekening openen? Dit regelt u snel en gemakkelijk via Mijn ING.

En heeft u nu een Betaalrekening in een ander betaalpakket maar wilt u een BetaalPakket? Dan kunt u uw huidige pakket eenvoudig wijzigen.

Voor wie?

Het BetaalPakket past bij u als:

 • U en bijvoorbeeld uw partner allebei een creditcard willen, om online én in het buitenland gemakkelijk en veilig te betalen.
 • U zelf wilt bepalen hoe u uw bankzaken regelt: online, via Mijn ING en de Mobiel Bankieren App. Of via papieren afschriften, acceptgiro’s en overschrijvingskaarten

Nog meer gemak en zekerheid?

Dan is het RoyaalPakket iets voor u. Hiermee kunt u een Platinumcard aanvragen met een bestedingslimiet tot € 20.000. De aankopen die u daarmee doet, zijn tot 365 dagen na aankoop verzekerd. Ook krijgt u 10% korting op uw Doorlopende ING Reisverzekering.

Welk betaalpakket past bij u?

Heeft u hulp nodig bij uw pakketkeuze? Geef uw wensen aan en zie welk betaalpakket het beste bij u past.

Kosten

Voor het BetaalPakket betaalt u € 9,50 per kwartaal. Alle kosten van de producten in het pakket, zoals de Creditcard en de extra Creditcard, zijn inbegrepen. Gebruikt u andere producten die niet in het BetaalPakket zitten, bijvoorbeeld rood staan met een Kwartaallimiet? Dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

Rekening op 2 namen

Als u kiest voor een En/of Betaalrekening ontvangt uw mederekeninghouder ook een Betaalpas. Deze 2e Betaalpas is geen onderdeel van het BetaalPakket en kost € 3,00 per kwartaal.

De kosten op een rij

Het volledige overzicht van de kosten van onze producten en diensten vindt u in het Kostenoverzicht ING Betaalproducten (pdf).

Tarieven vergelijken

Wilt u weten of u voordelig uit bent bij de ING? Vergelijk het zelf in het overzicht met de tarieven van andere banken.

Voorwaarden

Als u een BetaalPakket en een Creditcard aanvraagt, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. U leest hier meer over in onze voorwaarden. Heeft u vragen over het BetaalPakket of de Creditcard, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Beoordelingen

Zo beoordelen ING-klanten het BetaalPakket

Het delen van klantervaringen vinden wij belangrijk. Daarom vragen we al onze klanten die recent een product hebben afgesloten om een beoordeling. Ook klanten die een product al langer gebruiken vragen wij om een oordeel. Veelgestelde vragen over beoordelingen