Geld storten

Heeft u contant geld ontvangen en heeft u dit niet direct nodig? Dan kunt u het geld eenvoudig op uw Betaalrekening storten via een stortautomaat of aan de kasbalie van een ING-kantoor. Dat is wel zo veilig en gemakkelijk.

Geld storten in een stortautomaat bij een ING-kantoor

Met uw Betaalpas kunt u uw geld storten in een stortautomaat. Hierbij kunt u per storting ongesorteerd maximaal 200 biljetten en munten afstorten tot een bedrag van € 15.000. Het geld dat u afstort staat dezelfde dag nog op uw Betaalrekening.

Geld storten aan de kasbalie van een ING-kantoor

Is geld storten in een stortautomaat niet mogelijk? Dan kunt u ook geld storten bij een ING-kantoor met kasbalie. Bij stortingen boven de € 15.000 moet u zich legitimeren met een geldig identiteitsbewijs. Aan de kasbalie kunt u maximaal 200 biljetten per keer storten. Munten afstorten aan de kasbalie kan alleen via muntzakjes. Deze kunt u gratis afhalen bij uw ING-kantoor. Een storting kost € 0,30 per muntzakje.
U kunt zes keer per kalenderjaar kosteloos contant geld op uw eigen Betaalrekening storten. Vanaf de zevende storting betaalt u € 6 per storting. Dit geldt zowel voor stortingen aan de kasbalie als voor stortingen via de stortautomaat.

Let op: per 23 mei 2015 gaan de voorwaarden en overige regelingen wijzigen met betrekking tot storten en opnemen aan de balie.

Belangrijk om te weten

Wanneer u geld stort kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Hulp nodig?

Deel deze pagina