Geld storten

Heeft u contant geld ontvangen en heeft u dit niet direct nodig? Dan kunt u het geld eenvoudig op uw Betaalrekening storten via een stortautomaat of aan de kasbalie van een ING-kantoor. Dat is wel zo veilig en gemakkelijk.

Geld storten in een stortautomaat bij een ING-kantoor

Met uw Betaalpas kunt u uw geld storten in een stortautomaat. Hierbij kunt u per storting ongesorteerd maximaal 200 biljetten en munten afstorten tot een bedrag van € 15.000. Het geld dat u afstort staat dezelfde dag nog op uw Betaalrekening.

Geld storten aan de kasbalie van een ING-kantoor

Is geld storten in een stortautomaat niet mogelijk? Bedragen vanaf € 15.000 kunt u, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs, storten bij een ING-kantoor met kasbalie.Hiervoor geldt: maximaal 200 biljetten per storting en munten alleen in de daarvoor bestemde muntzakjes. Deze kunt u gratis afhalen bij uw ING-kantoor. Voor het storten via een muntzakje betaalt u € 0.30
U kunt zes keer per kalenderjaar kosteloos contant geld op uw eigen Betaalrekening storten. Vanaf de zevende storting betaalt u € 6 per storting. Dit geldt zowel voor stortingen aan de kasbalie als voor stortingen via de stortautomaat.

Belangrijk om te weten

Wanneer u geld stort kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Hulp nodig?

Deel deze pagina