Hulp nodig?

Deel deze pagina

RoyaalPakket

 • Inclusief 2 Platinumcards
 • Met 2 Betaalpassen
 • € 17,25 per kwartaal

Het product

Kiest u voor optimaal betaalgemak? Met het RoyaalPakket heeft u het beste van het beste. U kunt bijvoorbeeld zonder extra kosten een Platinumcard aanvragen, voor uzelf en uw partner. Het RoyaalPakket biedt verder 2 Betaalpassen en 10% korting op de Doorlopende ING Reisverzekering.

Uw bankzaken regelen met maximale service en zekerheid

 • Betaalrekening met Betaalpas (geschikt voor contactloos betalen)
 • Bij gezamenlijke rekening ook de 2e Betaalpas inbegrepen (geschikt voor contactloos betalen)
 • Altijd en overal inzicht in uw actuele saldo met Mijn ING en de Mobiel Bankieren App.
 • Zelf bepalen hoe u uw bankzaken regelt: online of met papier
 • Kosteloos Platinumcard én extra Platinumcard aanvragen met bestedingslimiet tot € 20.000

Het gemak van een Platinumcard

Wilt u gemakkelijk betalen met een ruime bestedingslimiet tot € 20.000? En vindt u het prettig dat al uw aankopen 365 dagen verzekerd zijn, ook in het buitenland? Dan past de Platinumcard goed bij u. Bij het RoyaalPakket betaalt u hier niets extra voor. En u kunt ook een extra Platinumcard aanvragen voor bijvoorbeeld voor uw partner, waarbij u de bestedingslimiet deelt.

Belangrijkste voorwaarden Platinumcard

U komt in aanmerking als u uw inkomen van gemiddeld minimaal € 650 per maand laat storten op uw Betaalrekening van de ING. Ook beoordeelt de ING uw aanvraag onder meer op basis van uw transacties op uw Betaalrekening van de ING. Het is dus mogelijk dat u wel een RoyaalPakket krijgt, maar geen Platinumcard. Wilt u in dat geval liever een ander pakket? Dat is zo geregeld.

Ook handig

 • Doorlopende ING Reisverzekering: 10% korting op uw premie
 • Emergency Cash: contant geld in het buitenland in geval van nood
 • Korting bij VGZ Basisverzekering

Openen op een ING-kantoor binnen 20 minuten

U opent een RoyaalPakket eenvoudig op het ING-kantoor bij u in de buurt. Neem hiervoor een geldig identiteitsbewijs mee. Binnen 20 minuten heeft u een RoyaalPakket met een Betaalpas en pincode. Uw bankzaken regelt u eenvoudig en snel met internetbankieren via Mijn ING en de Mobiel Bankieren App. Wilt u ook een Platinumcard aanvragen? Neem dan een loonstrook mee van maximaal 2 maanden oud.

Online aanvragen en op kantoor ophalen na 2 dagen

U kunt op elk moment online een RoyaalPakket aanvragen. U vult eerst het formulier in. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een uitnodiging om uw aanvraag af te ronden op een ING-kantoor. U ontvangt dan ook uw RoyaalPakket met Betaalpas en pincode. En u kunt direct gebruikmaken van Mijn ING en de Mobiel Bankieren App.

Extra Betaalrekening of uw huidige betaalpakket wijzigen?

Heeft u al een Betaalrekening en wilt u een extra Betaalrekening openen? Dit regelt u snel en gemakkelijk via Mijn ING (internetbankieren).
En heeft u nu een Betaalrekening in een ander betaalpakket maar wilt u een RoyaalPakket? Dan kunt u uw huidige pakket eenvoudig wijzigen.

Voor wie?

Het RoyaalPakket past bij u als:

 • U een gezamenlijke rekening wilt waarbij u beiden een Betaalpas ontvangt
 • U zelf wilt bepalen hoe u uw bankzaken regelt: online, via Mijn ING en de Mobiel Bankieren App. Of via papieren afschriften, acceptgiro’s en overschrijvingskaarten
 • U en bijvoorbeeld uw partner allebei een creditcard met ruime bestedingslimiet willen, om online én in het buitenland gemakkelijk en veilig te betalen
 • U interesse heeft in de Doorlopende ING Reisverzekering. U ontvangt 10% korting op uw premie

Welk betaalpakket past bij u?

Heeft u hulp nodig bij uw pakketkeuze? Geef uw wensen aan en zie welk betaalpakket het beste bij u past.

Kosten

Voor het RoyaalPakket betaalt u € 17,25 per kwartaal. De kosten van de producten in het pakket, zoals de Platinumcard en de extra Platinumcard, zijn inbegrepen. Gebruikt u andere producten die niet in het RoyaalPakket zitten, bijvoorbeeld rood staan met een Kwartaallimiet? Dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

Alle kosten op een rij

Het volledige overzicht van de kosten van onze producten en diensten vindt u in het Kostenoverzicht ING Betaalproducten (pdf).

Tarieven vergelijken

Wilt u weten of u voordelig uit bent bij de ING? Vergelijk het zelf in het overzicht met de tarieven van andere banken.

Voorwaarden

Als u een RoyaalPakket of een Platinumcard aanvraagt, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. U leest hier meer over in onze voorwaarden. Heeft u vragen over het RoyaalPakket of de Platinumcard, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Veelgestelde vragen