Spoedbetaling

Zeker weten dat uw geld binnen 1,5 uur is overgemaakt

Soms moet u geld overmaken en is internetbankieren niet snel genoeg. Met een Spoedbetaling op het ING-kantoor weet u zeker dat uw geld binnen 1,5 uur geld is overgemaakt.

Hoe werkt een Spoedbetaling?

U regelt uw Spoedbetaling op een ING-kantoor met kasbalie bij u in de buurt. Onze medewerkers helpen u graag. Als u uw Spoedbetaling op een werkdag vóór 16.00 uur aanlevert, staat het bedrag binnen 1,5 uur op de rekening van de ontvanger.

Goed om te weten

  • Bij een Spoedbetaling heeft u uw Betaalpas nodig. 
  • U kunt uw Spoedbetaling elke (werk)dag tot 16.00 uur aanleveren. 
  • Een Spoedbetaling kost € 8. Dit wordt afgeschreven van uw Betaalrekening. 
  • Het is niet mogelijk een Spoedbetaling te doen naar een aantal kleinere banken, waaronder FGH Bank en Volkswagen Bank. Daarnaast kunt u alleen Spoedbetalingen doen naar betaalrekeningen (dus niet naar spaar- of beleggingsrekeningen) 
  • Het maximaal over te schrijven bedrag is € 999.990. Als het bedrag hoger is dan zal het totale bedrag in meerdere delen overgeboekt moeten worden. 
  • Een Spoedbetaling is alleen mogelijk van en naar Nederlandse rekeningen

Betaling via Mijn ING

Een betaling via Mijn ING (internetbankieren) is gratis en vaak net zo snel als een Spoedbetaling. Wilt u weten op welke manier u het snelst geld kunt overmaken? U vindt alle informatie op de pagina ‘Snelheid betalingsverkeer en uiterste tijdstippen’.

Hulp nodig?

Deel deze pagina