Betalen buitenland

Internationaal geld overschrijven? Bij de ING regelt u dat snel en eenvoudig in Mijn ING of met een Europese Overschrijvingskaart.

Overmaken naar het buitenland: 2 manieren

  1. In Mijn ING (gemakkelijk en snel). In het menu 'Overschrijven' kiest u voor 'Buitenland betaling'.
  2. Met een Europese Overschrijvingskaart
Soort betaalmiddelKenmerken
Europese OverschrijvingSnel en kosteloos geld overschrijven naar een bankrekening binnen de Europese Economische Ruimte, Zwitserland en Monaco.Lees verder
WereldbetalingSnel en voordelig geld overschrijven naar een Betaal- of bankrekening binnen of buiten de Europese Economische RuimteLees verder
BankchequeBetalen in het buitenland of geld ontvangen uit het buitenlandLees verder
 

Gratis Mijn ING aanvragen

In Mijn ING geld overmaken naar het buitenland is gemakkelijker, sneller en goedkoper dan met een Europese Overschrijvingskaart. Mijn ING is gratis.

Geld ontvangen vanuit het buitenland

Voor het ontvangen van geld uit het buitenland op uw Betaalrekening geeft u de BIC van de ING en uw IBAN aan de betaler. De BIC van de ING is: INGBNL2A. Uw IBAN vindt u op uw afschrift. U kunt uw eigen IBAN ook zelf uitrekenen.
* Tot de Europese Economische Ruimte behoren momenteel: België, Cyprus (Griekse gedeelte), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Hulp nodig?

Deel deze pagina