Hulp nodig?

Deel deze pagina

Hypotheekadvies

  • Gratis oriënterend gesprek
  • Deskundige adviseurs
  • Advies gericht op uw situatie: nu en in de toekomst
  • Persoonlijke hulp, ook na afsluiten van uw hypotheek

Het advies

Een eerste huis kopen of van hypotheek veranderen? Deskundig hypotheekadvies is dan belangrijk. Maak een afspraak met een ING Hypotheekadviseur of een door ons geselecteerde tussenpersoon.

Wist u dat...?

  • ruim 170 ING Hypotheekadviseurs voor u klaar staan
  • de ING samenwerkt met meer dan 2000 geselecteerde tussenpersonen
  • ruim 700 mensen wekelijks ING Hypotheekadvies krijgen

Uw persoonlijke situatie telt

Een huis kopen is een grote stap. Of u nu starter bent op de woningmarkt of doorgroeit naar uw droomhuis. Belangrijk is dat uw hypotheek bij u past: ook met het oog op de toekomst. U kunt er bij de ING op vertrouwen dat u altijd passend hypotheekadvies bij uw persoonlijke situatie krijgt.

Gratis oriënterend gesprek

U kunt voor veel vragen komen te staan. Zoals: welk bedrag kan ik krijgen? Welke hypotheekvorm past het best bij mij? Want de ene vorm past net iets beter bij uw situatie dan de andere. Onze Hypotheekadviseurs kennen de mogelijkheden. Samen met u bekijken ze welke hypotheek het best bij u past. Maak een afspraak via 020 22 888 88. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Zo werkt een hypotheekgesprek

Wilt u weten wat u van een hypotheekadviesgesprek met de Hypotheekadviseur kunt verwachten? Bekijk dan de video hieronder:
De informatie uit de video vindt u allemaal terug in het document “Wat kunt u van het hypotheek advies gesprek verwachten?”. En met de Checklist Adviesgesprek weet u precies welke informatie u nodig heeft tijdens een gesprek. Zo kan de adviseur het advies optimaal afstemmen op situatie.

Kosten van hypotheekadvies

Voor het hypotheekadvies betaalt u advieskosten. Dit is een vast bedrag. U kunt echter vrijblijvend een eerste oriënterend gesprek voeren met een ING Hypotheekadviseur.

Een adviesgesprek met een tussenpersoon

Een tussenpersoon kan verschillende hypotheekverstrekkers voor u vergelijken. Zo kan hij u precies vertellen waarom een ING Hypotheek een goede keuze is voor u. Hierdoor weet u zeker dat u met een ING Hypotheek goed uit bent.

Kosten

Kosten van hypotheekadvies

Voor het hypotheekadvies betaalt u advieskosten. Dit is een vast bedrag. U kunt echter gratis een oriënterend gesprek voeren met een ING Hypotheekadviseur. Hieronder leest u alles over de advieskosten, de hoogte van deze kosten en de betaalmethoden.

Een nieuwe hypotheek of verhoging?

Voor een nieuwe hypotheek of verhoging wordt een Persoonlijk Hypotheek Adviesrapport voor u gemaakt en betaalt u advieskosten. Wat dat precies inhoudt?

Wijziging van uw bestaande hypotheek?

Voor advies over een wijziging van uw bestaande hypotheek, moet u mogelijk advieskosten betalen. Wanneer dat het geval is?

Beoordelingen

Wat vindt men van het hypotheekadvies van ING?