Eerste keer inloggen in Mijn ING

Direct overal internetbankieren

U gaat voor het eerst internetbankieren in Mijn ING? Dan doorloopt u eenmalig 4 eenvoudige stappen voordat u kunt inloggen. Hier leest u hoe en waarom u deze stappen doorloopt.

Eerste keer inloggen in Mijn ING (internetbankieren)

Als u voor de eerste keer gaat inloggen in Mijn ING, doorloopt u eenmalig 4 stappen. Tijdens deze stappen bevestigt de ING uw aanvraag voor Mijn ING en maakt u een nieuw wachtwoord aan. Zo kunt u altijd en overal veilig internetbankieren. Meer handige informatie over internetbankieren in Mijn ING? Bekijk dan de demo via onderstaande link.

Hoe log ik de eerste keer in?

1.

Inloggen via ING.nl
Op de homepage van ING.nl klikt u rechtsboven op ‘Inloggen Mijn ING’

2.

Gebruikersnaam en wachtwoord
Vul op het inlogscherm dat verschijnt uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

3.

In sommige gevallen vragen we u ook om een PAC-code. U krijgt deze code automatisch via een sms-bericht. Gebruikt u een papieren lijst met TAN- en PAC-codes? Dan vindt u de code op die lijst.

4.

Wijzig uw wachtwoord
Vervang het wachtwoord dat u van de ING hebt ontvangen door een zelf gekozen wachtwoord. Hierna kunt u met uw nieuwe wachtwoord inloggen in Mijn ING.

Tip: wijzigen gebruikersnaam

Als u wilt, kunt u uw gebruikersnaam wijzigen.
  • Op de homepage van Mijn ING ziet u rechts onderin ‘Mijn gegevens en instellingen’.
  • Klik daar op ‘Inlogcodes wijzigen’.

Veilig internetbankieren

Het is prettig om te weten dat u altijd en overal veilig kunt internetbankieren. Daarom is het belangrijk dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord geheimhoudt. Zeker weten dat u inlogt op de beveiligde website van de ING? Controleer altijd het webadres https://mijn.ing.nl/. En controleer ook of u rechtsonder een icoon van een hangslot of sleutel ziet. Klopt het webadres en ziet u het icoon? Dan kunt u veilig starten met internetbankieren.

Hulp nodig?

Deel deze pagina