De ING in social media

Social Media bij ING

Benieuwd naar waar, waarom en hoe de ING actief is op social media?

Facebook

Like ons op Facebook en praat mee. Zo blijft u op de hoogte van de laatste mobiele updates, commercials en ander nieuws. Praat mee over actuele financiële thema’s en doe mee aan speciale Facebook-acties. We hebben ook een Facebook-pagina speciaal voor jongeren en studenten.

Twitter

Twitter uw vraag, opmerking of suggestie naar @INGnl. U krijgt snel antwoord. Of volg ons op Twitter en u krijgt tweets over ING Nieuws, Beleggen, Werken bij ING of over het Economisch Bureau.

YouTube

Op het YouTube-kanaal INGnl vindt u in hoge resolutie alle video’s van de ING: nieuws, tips voor ondernemers, commercials en voetbalnieuws.

Google+

Volg ons op Google+ voor het laatste nieuws over actuele financiële onderwerpen, trends en productontwikkelingen. Of geef uw mening.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van uw carrièremogelijkheden bij de ING. En van het laatste nieuws over onze producten en diensten.

Instagram

Volg ons op Instagram voor het laatste nieuws over actuele financiële onderwerpen, trends en productontwikkelingen. Of geef uw mening.