Lenen bij ING

Alles in één overzicht

Is lenen iets voor u? Bent u voordeliger uit als u uw lening oversluit? Of wilt u weten hoe het werkt om een lening aan te vragen, te gebruiken, te wijzigen of te beëindigen? Hieronder vindt u alles over lenen bij ING.

Is lenen iets voor mij?

Geld lenen moet een keuze zijn waar u achter staat, nu en in de toekomst. Bekijk de vragen die u uzelf kunt stellen om erachter te komen of lenen iets voor u is.

Lening aanvragen

Wilt u een lening aanvragen? Het aanvraagproces bestaat uit 4 simpele stappen. Lees hoe het in zijn werk gaat.

Lening oversluiten naar de ING

Leent u ergens anders dan bij ING? Vaak kunt u besparen op de kosten van uw lening door deze over te sluiten. Doe de Bespaarcheck en ontdek of oversluiten naar ING voor u voordelig is en hoeveel u dan bespaart. Bent u voordeliger uit bij ING? Dan regelen wij uw overstap.

Lening gebruiken

De details van uw lening inzien, geld opnemen van uw krediet of een extra aflossing doen? Dat kan via Mijn ING (internetbankieren) en de Mobiel Bankieren App. Lees hoe het in zijn werk gaat.

Lening wijzigen

Wilt u iets wijzigen aan uw lopende lening? Bijvoorbeeld meer of minder lenen, eerder klaar zijn met aflossen of uw maandlasten verlagen. Lees hoe het in zijn werk gaat.

Lening beëindigen

Wilt u uw ING-lening niet meer gebruiken? Op uw verzoek beëindigen wij de lening. Dat kan zodra het geleende bedrag volledig is afgelost. Lees hoe het in zijn werk gaat.