Nieuws en Kennis

Geld terug op veel online aankopen

Meld u nu aan op haalmeeruitjecard.nl

Met uw creditcard van de ING krijgt u geld terug op veel online aankopen via de site haalmeeruitjecard.nl van MasterCard. Er zijn al ruim 400 webwinkels bij aangesloten!

Geld terug op uw online aankopen

Als u na aanmelding via haalmeeruitjecard.nl een aankoop doet en deze met uw creditcard van de ING betaalt, kunt u een deel van het aankoopbedrag via MasterCard® terugkrijgen van de webwinkel. Meestal is dat een percentage van het aankoopbedrag (exclusief btw en verzendkosten). Dit percentage ligt doorgaans tussen de 1% en 10%. In andere gevallen ontvangt u een vast bedrag. Dit verschilt per webwinkel. Zodra u meer dan € 5 tegoed heeft opgebouwd, kunt u dit laten bijschrijven op uw creditcardrekening.

Via haalmeeruitjecard.nl krijgt u een deel van het aankoopbedrag terug als u met uw creditcard van de ING betaalt in één van de ruim 300 aangesloten webwinkels. Nu en in de toekomst. Kijk op haalmeeruitjecard.nl voor de precieze werkwijze en een actueel overzicht van alle deelnemende webwinkels en aanbiedingen.
1.

Om geld terug te krijgen op uw online-aankoop, gaat u eerst naar haalmeeruitjecard.nl. Bij uw eerste bezoek meldt u zich aan. Heeft u zich al eerder aangemeld dan volstaat het om in te loggen.

2.

Klik op de webwinkel van uw keuze (u verlaat nu haalmeeruitjecard.nl en gaat naar de gekozen webwinkel)

3.

Reken uw aankoop af met uw creditcard van de ING

4.

Laat uw korting bijschrijven op uw creditcardrekening zodra u meer dan € 5 tegoed heeft opgebouwd

Veilig betalen dankzij MasterCard® SecureCode™. Meer informatie vindt u hier.