Internetsparen

Snel en overzichtelijk

Sparen is leuk, Internetsparen is pas écht leuk.

Internet en sparen

Een spaarbankboekje hoort bij de goede, oude tijd. Maar weemoedig terugkijken is niet nodig. Want internetsparen is overzichtelijk en snel.

Mijn ING (internetbankieren)

Mijn ING is uw persoonlijke en voor anderen afgesloten deel van de ING-site. U logt in met een wachtwoord en u beheert al uw rekeningen thuis vanuit uw stoel. Overmaken doet u met een speciale code die voor elke transactie uniek is. Deze TAN-code krijg u per sms vlak voordat u geld overmaakt of op uw spaarrekening stort.

Waar spaart u voor?

Gericht sparen gaat sneller. Wilt u een buffer voor onverwachte uitgaven? Met het hele gezin naar Thailand? Sparen voor later? Met doelsparen kunt u op een eenvoudige manier aangeven waarvoor u spaart.

Spaarrekeningen

Welke internetspaarrekening is u op het lijf geschreven? De Oranje Spaarrekening waarbij u automatisch de rente krijgt die bij uw spaarsaldo past. Of de Bonusrenterekening waarbij u een bonusrente krijgt als uw saldo na een volledig spaarjaar tenminste gelijk is.

Acties en Rentepunten

Internetsparen levert u een aantrekkelijk rente op. Maar ook Rentepunten, waarmee u hoge korting krijgt op de artikelen in onze Rentepuntenwinkel. En regelmatig hebben wij spaaracties, waardoor sparen bij ons extra aantrekkelijk is.

Zo groeit uw spaargeld

Automatisch Sparen helpt u om geld opzij te zetten. U kunt Automatisch Sparen instellen bij iedere variabele spaarrekening van de ING. U geeft één keer een opdracht in Mijn ING en internetsparen gaat vanzelf.

Hulp nodig?

Deel deze pagina