Gratis Rentepunten voor Spaarders

Een leuk extraatje over uw opgebouwde spaarrente

Naast rente krijgt u bij de ING ook gratis Rentepunten. Hiermee koopt u extra voordelig producten in de online Rentepuntenwinkel. Bijvoorbeeld een mooie BBQ of een flatscreen TV.

Voordelig winkelen met Rentepunten

Fijn! Een beloning als u spaart. Alleen bij de ING ontvangt u voor elke euro spaarrente namelijk gratis 100 Rentepunten. Daarmee winkelt u voordelig in de Rentepuntenwinkel. In deze online winkel betaalt u de ING prijs in euro’s en het overige deel met uw gratis Rentepunten.

Zo ontvangt u Rentepunten

Iedere 1e werkdag van de maand ontvangt u uw Rentepunten. Deze voegt de ING automatisch toe aan uw Rentepuntensaldo. Op de 2e werkdag is deze bijschrijving zichtbaar in Mijn ING (internetbankieren). U ontvangt Rentepunten volgend op de maand dat u rente opbouwt. Bijvoorbeeld: u ontvangt in februari Rentepunten over de opgebouwde rente van januari. U ziet op uw overzicht de omschrijving ‘Rentegroei Bonusrenterekening januari’.

Bestellen op 2 manieren

  1. Via Mijn ING (internetbankieren). Heeft u nog geen Mijn ING (internetbankieren)? Dan kunt u dit online aanvragen.
  2. Via 020 22 888 88. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Houd uw Betaalpas bij de hand, want met het nummer van uw Betaalpas kunt u zichzelf identificeren.

Betalen en verzenden van uw bestelling

Nadat u een product uit de Rentepuntenwinkel heeft besteld, schrijft de ING het aankoopbedrag (plus administratiekosten en eventuele verwijderingsbijdrage) van uw Betaalrekening af. De Rentepunten die u heeft gebruikt, worden vervolgens van uw Rentepuntensaldo afgetrokken. Binnen 2 weken krijgt u het artikel thuisgestuurd.

Bekijk uw actuele Rentepuntensaldo

Bent u benieuwd hoeveel Rentepunten u gespaard heeft? U kunt op 2 manieren uw actuele Rentepuntensaldo opvragen:

  1. Via Mijn ING (internetbankieren). Klik op ‘Rentepunten’.
  2. Via 020 22 888 88. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Bij welke spaarrekeningen ontvangt u Rentepunten?

U ontvangt gratis Rentepunten bij alle particuliere variabele Spaarrekeningen. Behalve als deze gekoppeld zijn aan een Kinderrekening.

Meerdere spaarrekeningen

Heeft u meerdere spaarrekeningen bij 1 Betaalrekening? Dan telt de ING de Rentepunten van deze spaarrekeningen bij elkaar op. U kunt ze dan in 1 keer besteden in de Rentepuntenwinkel. Ontvangt u Rentepunten bij meerdere Betaalrekeningen? Dan worden de Rentepunten niet bij elkaar opgeteld.

Hoe lang kan ik mijn Rentepunten gebruiken?

Rentepunten vervallen alleen als u de Betaalrekening opzegt die aan uw spaarrekening is gekoppeld.

Hulp nodig?

Deel deze pagina