Aanvullende studentenproducten

Collegegeld, studieboeken, de huur van je kamer. Als student heb je vaak hoge kosten, maar ook weinig geld en tijd. De ING maakt het je graag wat makkelijker met een aantal voordelige producten. Speciaal voor studenten.

De Oranje Spaarrekening

Wil je na je studie graag op reis? In het buitenland doorstuderen? Of is het tijd voor een nieuwe tablet? Er zijn genoeg redenen om te sparen, ook als je studeert. Met de Oranje Spaarrekening maak je voor elke reden een spaardoel aan.

Studentenverzekering

Ga je voor het eerst op kamers. Dan denk je vast niet aan verzekeringen. Terwijl het voor een student belangrijk is jezelf goed te verzekeren. Met de ING studentenverzekering regel je als student snel de 3 belangrijkste verzekeringen. En je hebt het zo geregeld.

Studenten Creditcard

Profiteer van de voordelige Studenten Creditcard van de ING. Hét betaalmiddel waarmee je wereldwijd geld opneemt en betaalt. Online shoppen of op vakantie gaan, het kan allemaal.

Rood staan met de Studentenbetaallimiet

Heb je soms net niet genoeg geld om het einde van de maand te halen? Met de Studentenbetaallimiet van de ING kun je rood staan op je Studentenrekening. Tegen een gunstige rente.

Na je studie

Met het einde van je studie bereik je ook het einde van je studentenverzekering. Je kunt je dan spullen verzekeren met de ING Inboedelverzekering. Dat kan maar liefst 10 jaar tegen de nieuwwaarde. Wel zo prettig.

Hulp nodig?

Deel deze pagina