Dekkingen Autoverzekering

Bij uw Autoverzekering hoort een dekking die bij u past. De ING Autoverzekering is er in 3 basisdekkingen: WA, WA Extra of WA Casco (allrisk). Zo is er altijd een dekking die geschikt is voor uw situatie.

WA Autoverzekering

De WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) Autoverzekering is de meest eenvoudige Autoverzekering en is wettelijk verplicht voor u als automobilist. Deze verzekering dekt alleen de schade die u met uw voertuig aan derden veroorzaakt. De schade aan uw eigen voertuig is niet verzekerd met de WA Autoverzekering.

WA Extra Autoverzekering

Met de WA Extra Autoverzekering profiteert u van een ruimere dekking dan met de WA Autoverzekering. Daarbij is schade aan uw eigen voertuig grotendeels verzekerd. Accessoires zijn meeverzekerd tot € 2.500 per schademelding.

WA Casco Autoverzekering (allrisk)

De WA Casco Autoverzekering is de meest uitgebreide verzekering. U bent hiermee ook verzekerd voor schades die u zelf veroorzaakt. En voor schades door vandalisme. U heeft daarbij ook recht op de uitgebreide hulpverlening.

De drie basisdekkingen op een rij

WA 
WA ExtraWA Casco
Aansprakelijkheid voor schade aan derden
Hulp bij schade in binnen- en buitenland
Diefstal auto + Accessoires
Ruitschade
Schade aan uw auto, veroorzaakt door oorzaken 
zoals diefstal, brand, storm en natuurrampen
Accessoires tot € 2.500 meeverzekerd
Nieuwwaarderegeling bij Total loss1 jaar2 jaar
Schade aan uw auto, ongeacht de oorzaak
Schade door vandalisme
Hulpverlening bij schade uitgebreid
 

Geen eigen risico

Heeft u een WA Extra of WA Casco Autoverzekering? En maakt u bij schade gebruik van het ING schadeherstelnetwerk? Dan heeft u geen eigen risico. Er is altijd een ING schadeherstelbedrijf bij u in de buurt.

Deel deze pagina