ING en Nationale-Nederlanden

Meer over de samenwerking en uw schadeverzekeringen

ING is uw vertrouwde aanspreekpunt voor al uw vragen over ING Schadeverzekeringen. Voor deze schadeverzekeringen werkt ING nauw samen met Nationale-Nederlanden. U kunt zo’n schadeverzekering afsluiten via ING bij Nationale-Nederlanden. Met ruim 5 miljoen klanten is Nationale-Nederlanden een van de grotere verzekeraars van Nederland. En met 165 jaar ervaring in verzekeringen staat Nationale-Nederlanden voor deskundigheid. U kunt rekenen op een uitstekende dienstverlening.

Uw ING Schadeverzekering

Verzekeraar Nationale-Nederlanden incasseert de premie van uw ING Schadeverzekering. Een vergoeding in geval van schade ontvangt u ook van Nationale-Nederlanden. Dit geldt voor de volgende verzekeringen:

  • Reisverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Woonverzekering
  • Studentenverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
Heeft u een ING Autoverzekering dan incasseert NN Non-Life Insurance N.V. de premie.

Uw contactpersoon

Voor vragen over of wijzigen van uw schadeverzekering bel 020 22 888 88. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Heeft u een levensverzekering via ING?

ING is uw vertrouwde aanspreekpunt voor al uw vragen over levensverzekeringen die zijn gekoppeld aan uw ING Hypotheek of krediet. Heeft u in het verleden een andere levensverzekering via ING gesloten, dan is Nationale-Nederlanden uw aanspreekpunt.

Hulp nodig?

Deel deze pagina