Voetbal verbindt Nederland

We mogen trots zijn op het Nederlands elftal, Jong Oranje en het Vrouwenelftal. Zij zijn het voorbeeld voor de jeugd, bindmiddel van ons land en uithangbord voor Nederland in de rest van de wereld. Daarom steunen wij Oranje en brengen wij voetbal dichter bij de mensen.

Bekijk onze activiteiten

Amateurvoetbal

De ING moedigt niet alleen het Nederlands elftal aan, maar ook het amateurvoetbal. Dit doen we door actief bij te dragen aan een gezonde toekomst van alle voetbalverenigingen. Want daar ontstaat de liefde voor voetbal. Er wordt gekoesterd en gedeeld door spelers, scheidsrechters, barmannen, penningmeesters en natuurlijk supporters

Ballenjongens en –meiden

Het Nederlands elftal kan niet zonder enthousiaste ballenjongens en -meiden. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Meld je dan nu aan voor een selectiedag. Wie weet sta jij straks oog in oog met de spelers van het Nederlands elftal.

Meld je aan

Voetbalclubs, bedankt voor jullie creatieve inzendingen

Om het amateurvoetbal in Nederland te ondersteunen, startte ING een unieke sponsorcampagne. We zijn overspoeld met creatieve filmpjes, presentaties en plannen die voetbalclubs hebben ingestuurd. De liefde voor voetbal spatte er vanaf! Inmiddels is ING trotse (hoofd)sponsor van 452 clubs voor 3 jaar.

Bekijk de video

Help je voetbalclub bij het realiseren van je doel

Hoe gaat het met uw voetbalclub? Om amateurclubs de kans te geven financieel gezond te worden en te blijven, komen we samen met de KNVB, met een nieuw initiatief: crowdfunding. Doe mee en laat uw club zo zelf extra geld bijeenbrengen. Voor een nieuwe dug-out bijvoorbeeld.

Start nu met crowdfunden