Ballenjongens en -meiden

Het Nederlands elftal zoekt jou!

Het Nederlands elftal kan niet zonder goede ballenjongens en -meiden. Lijkt het jou leuk om deze belangrijke taak uit te voeren? Meld je dan nu aan voor één van de officiële selectiedagen.

Ballenjongens en -meiden gezocht

Het Nederlands elftal is op zoek naar enthousiaste ballenjongens en -meiden en als hoofdsponsor van de KNVB organiseert ING hiervoor speciale selectiedagen. Ben jij 12 tot en met 16 jaar? Meld je dan nu aan voor een selectiedag en wie weet sta jij straks oog in oog met de spelers van het Nederlands elftal.

De selectiedag

Tijdens de selectiedag wordt gekeken naar jouw spelinzicht en enthousiasme. Je hoeft dus geen goede voetballer te zijn om ballenjongen/-meid te worden. Wat de selectiedag speciaal maakt, is dat een bekende ex-international van het Nederlands elftal je begeleidt en traint. Hij helpt je bij de oefeningen en bepaalt samen met de trainers uiteindelijk of jij ballenjongen/-meid wordt.

Schrijf je in

Gedurende het jaar organiseert ING op diverse plaatsen in het land selectiedagen. Per selectiedag is plek voor ongeveer 240 deelnemers. In 2016 start er weer een nieuwe reeks selectiedagen. De data zijn nog niet bekend, maar als je je aanmeldt via de link, houden we je op de hoogte.

Datum          Locatie 
 Data en locaties voor 2016 volgen
 

Wat als jij wordt geselecteerd als officiële ballenjongen/-meid?

Per selectiedag worden 14 ballenjongens en -meiden geselecteerd. Op de dag van de wedstrijd waarin jij ballenjongen/-meid bent, krijg je een korte training en uitleg. De hele dag is natuurlijk een feestje: je wordt als VIP behandeld en je mag 4 mensen meenemen die vanaf de tribune kunnen zien hoe jij het doet als ballenjongen/-meid. Meer informatie over de wedstrijddag ontvang je per post of e-mail. Verder is het nog belangrijk dat je op die dag eventueel vrij mag nemen van school. Bijvoorbeeld als je eerder weg moet in verband met reistijd.

Deel deze pagina