Ballenjongens en -meiden

Het Nederlands elftal zoekt jou!

Het Nederlands elftal kan niet zonder goede ballenjongens/-meiden. Lijkt het jou leuk om deze belangrijke taak uit te voeren? Meld je dan nu aan voor één van de officiële selectiedagen.

Ballenjongens/-meiden gezocht

Het Nederlands elftal is op zoek naar enthousiaste ballenjongens/-meiden en als hoofdsponsor van de KNVB organiseert ING hiervoor speciale selectiedagen. Ben jij 12 tot en met 16 jaar? Meld je dan nu aan voor een selectiedag en wie weet sta jij straks oog in oog met de spelers van het Nederlands elftal.

De selectiedag

Tijdens de selectiedag wordt gekeken naar jouw spelinzicht en enthousiasme. Je hoeft dus geen goede voetballer te zijn om ballenjongen/-meisje te worden. Wat de selectiedag speciaal maakt, is dat een bekende ex-international van het Nederlands elftal je begeleidt en traint. Hij helpt je bij de oefeningen en bepaalt samen met de trainers uiteindelijk of jij ballenjongen/-meisje wordt.

Schrijf je in!

Gedurende het jaar organiseert ING op diverse plaatsen in het land selectiedagen. Per selectiedag is plek voor deelname van ca 240 kinderen. In 2015 bezoeken we: 

DatumLocatie 
vrijdag 25 septemberRegio Noord Nederland/Groningen
 

Wat als jij wordt geselecteerd als officiële ballenjongen/-meisje?

Per selectiedag worden 14 ballenjongens/-meiden geselecteerd. Op de dag van de wedstrijd waarin jij ballenjongen/-meisje bent, krijg je een korte training en uitleg. De hele dag is natuurlijk een feestje: je wordt als VIP behandeld en je mag 4 mensen meenemen die vanaf de tribune kunnen zien hoe jij het doet als ballenjongen/-meisje. Meer informatie over de wedstrijddag ontvang je per post of e-mail. Verder is het nog belangrijk dat je op die dag eventueel vrij mag nemen van school. Bijvoorbeeld als je eerder weg moet in verband met reistijd.

Deel deze pagina